Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, foxxx είπε Εσύ τι θα έπαιρνες? μάλλον για να βάζεις τέτοιο θέμα κάπου θες να δώσεις 300 ευρώ Όχι, δεν είχα κάτι στο μυαλό μου. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ωραια τα Poco, έχω ένα εδώ και κάποιους μήνες (Μ6 Pro). Όλα τα καλά του Αβραάμ και του Ισαάκ έχεις. Τα πήρες όλα πάλι. Και εμείς......... 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Τα πήρες όλα πάλι. θα σου έλεγα τι πήρα αλλά τέσπα... Από synth δεν έχω πιάσει ακόμα κανένα στο χέρι μου, και τα'χω όλα πληρωμένα. Ου μπλέξεις με μαλακισμένες courier. Θα τα γραψω στο αλλο θρεντ όταν παραλάβω. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε θα σου έλεγα τι πήρα αλλά τέσπα... Από synth δεν έχω πιάσει ακόμα κανένα στο χέρι μου, και τα'χω όλα πληρωμένα. Ου μπλέξεις με μαλακισμένες courier. Θα τα γραψω στο αλλο θρεντ όταν παραλάβω. Ας έρθουν όλα καλά και γερά και να δουλέψουν και δεν πειράζει. Ας αργήσουν. Το θέμα με τα courier είναι γνωστή μάστιγα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 46 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε https://www.plaisio.gr/fotografia-ixos/sistimata-ixou/forita-ixeia/marshall-acton-iii-bt-speaker-black_4148010?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3W6Oltc82EQz3lNnzv4A8-M0jbR&gclid=CjwKCAjwg-24BhB_EiwA1ZOx8hweGvyhlSEB1LiflCnaMKEUr7A7Z6cS1IhyEz3XFWwxcn5di7e4_hoCiIgQAvD_BwE Αυτό που τα ηχεία πρέπει να έχουν μια απόσταση μεταξύ τους για να ακούσεις στερεοφωνικό ήχο είναι πια ξεπερασμένο? 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Ένα καλουτσικο ηχοσύστημα στο αμάξι. Δε μετράει για μουσικός εξοπλισμός 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Θα εβαζα αλλα 199 απο τα χαρτζηλικια αυριο στη γιορτη μου και θα επαιρνα αυτο https://www.thomann.de/gr/fatar_mp_117_midi_bass_pedal.htm 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε θα σου έλεγα τι πήρα αλλά τέσπα... Από synth δεν έχω πιάσει ακόμα κανένα στο χέρι μου, και τα'χω όλα πληρωμένα. Ου μπλέξεις με μαλακισμένες courier. Θα τα γραψω στο αλλο θρεντ όταν παραλάβω. Όλα θα έρθουν σου κάνουν καψώνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, sultan of string είπε Θα εβαζα αλλα 199 απο τα χαρτζηλικια αυριο στη γιορτη μου και θα επαιρνα αυτο https://www.thomann.de/gr/fatar_mp_117_midi_bass_pedal.htm Τελικά κανείς δεν διάβασε το πρώτο post ε? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Waterfall-K said: Τελικά κανείς δεν διάβασε το πρώτο post ε? Δεν θεωρειται μουσικος εξοπλισμος. Θα το βλεπω. Δεν ξερω πως λειτουργει Επενδυση ειναι και παιχνιδι λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση