kosthrash Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι κανείς ως τώρα δεν θα επέλεγε το αγαπημένο του rig σε αυτά τα λεφτά βασισμένο σε modeling/profiling πολυεφε ακόμα και top tier, τύπου helix - Axefx - kemper κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Θα αγόραζα εισιτήρια και διαμονή για Σευχέλες 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, kosthrash είπε Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι κανείς ως τώρα δεν θα επέλεγε το αγαπημένο του rig σε αυτά τα λεφτά βασισμένο σε modeling/profiling πολυεφε ακόμα και top tier, τύπου helix - Axefx - kemper κτλ. Είναι μεγάλο το θέμα. Γιατί για ηχογράφηση, δύο plugins και σε καλύπτουν φουλ. Για παίξιμο, ο ενισχυτής δε νικιέται 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Τους (υπέροχους) αυτούς ενισχυτές όμως, η πλειοψηφία των παικτών δεν μπορεί με τίποτα να τους αξιοποιήσει. Που ακριβώς θα τους χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι που παίζουν σπίτι τους ή σε πολύ μικρούς χώρους? Με την κιθάρα όμως είναι διαφορετικό, κιθάρες θέλουν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι. Έχεις δίκιο, αλλά για αυτούς που έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν τέτοια μηχανήματα, οι τιμές είναι πολύ καλές. Και κακά τα ψέματα το GAS το τρώμε συνήθως για κιθάρες, όχι για τα "περιφερειακά". Η Μάρσαλ και άλλες εταιρίες πάντως έκαναν κίνηση ματ με τα 20W ενισχυτακια - εκδοχές των κλασσικών ενισχυτών τους ... Επεξεργασμένο 25 Οκτωβρίου από John Goumis 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, John Goumis είπε Έχεις δίκιο, αλλά για αυτούς που έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν τέτοια μηχανήματα, οι τιμές είναι πολύ καλές. Και κακά τα ψέματα το GAS το τρώμε συνήθως για κιθάρες, όχι για τα "περιφερειακά". Η Μάρσαλ πάντως έκανε κίνηση ματ με τα 20W ενισχυτακια - εκδοχές των κλασσικών ενισχυτών της. Φανταστική σειρά, και made in the UK... https://smart.noiz.gr/details.php?id=581007&search_id=6877632 Τότε γιατί δεν φεύγει αυτός δύο μήνες τώρα; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, Nekkon είπε https://smart.noiz.gr/details.php?id=581007&search_id=6877632 Τότε γιατί δεν φεύγει αυτός δύο μήνες τώρα; Ίσως λόγω τιμής? Πόσο κάνει καινούργιος? 1050? Δεν αξίζει η διαφορά... Θα μου πεις καινούργια σειρά είναι πόσο να έχει παιχτεί αλλά και πάλι, εγώ δεν θα κοιτούσα να γλυτώσω εκατό - διακόσια ευρώ, θα πήγαινα κατευθείαν σε καινούργιο να έχω το κεφαλή μου ήσυχο Άσε που πολλοί προτιμούν κεφαλή στα είναι στα ίδια λεφτά brand new. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Έκτορας είπε Το ένα πράγμα στο οποίο συμφωνούμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως πάντως, είναι ότι οι τιμές των καινούριων… οτιδήποτε, είναι για να κλαις με μαύρο δάκρυ. Pro-Covid θα λέμε και θα κλαίμε… Ε μην το πάμε πάλι στις τιμές και εκτροχιαστεί ΚΑΙ αυτό το θέμα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, kosthrash είπε ... αν υποθέσουμε ότι ξεκινάτε από το 0 (δεν υπάρχει ούτε πενα) και με την εμπειρία που έχετε ως σήμερα. Υποθέτοντας πάντα ότι αγοράζουμε καινούρια (όχι από αγγελίες γιατί εκεί οι τιμές δεν είναι σταθερές και θα χαθεί η μπάλα... ) .Εννοείται ότι θα αναφερθεί και η χρήση που σκοπεύετε να κάνετε γιατί παίζει μεγάλο ρόλο και αυτό στην επιλογή! Έναν blues junior και τα ρέστα Strat - 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, kosthrash είπε Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι κανείς ως τώρα δεν θα επέλεγε το αγαπημένο του rig σε αυτά τα λεφτά βασισμένο σε modeling/profiling πολυεφε ακόμα και top tier, τύπου helix - Axefx - kemper κτλ. Γιατί να ξοδέψει κανείς χρήματα σε modelers και profilers όταν μια από τις καλύτερες επιλογές είναι δωρεάν: https://www.neuralampmodeler.com/ https://tonehunt.org/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 53 λεπτά πριν, John Goumis είπε Ίσως λόγω τιμής? Πόσο κάνει καινούργιος? 1050? Δεν αξίζει η διαφορά... Θα μου πεις καινούργια σειρά είναι πόσο να έχει παιχτεί αλλά και πάλι, εγώ δεν θα κοιτούσα να γλυτώσω εκατό - διακόσια ευρώ, θα πήγαινα κατευθείαν σε καινούργιο να έχω το κεφαλή μου ήσυχο. Kι εγώ. Κάτω από 30% δεν ακουμπάω μεταχειρισμένο εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων. Και τόσο πουλάω επίσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση