Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, kosthrash είπε με την εμπειρία που έχετε ως σήμερα Με την εμπειρία που έχω σήμερα, δε θα αγόραζα ΠΟΤΕ εξοπλισμό με γνώμονα το ότι δεν έχω τα λεφτά. Οικονομία και προσπάθεια γι αυτό που πραγματικά γουστάρω για να μην φτάσω να το πληρώσω στο τέλος διπλά και τρίδιπλα.. Οπότε με 3.000€ και χωρίς μεταχειρισμένα στη μέση το budget πιθανότατα δε θα μου έφτανε ούτε για κιθάρα-ενισχυτή, πολλώ δε μάλλον για παραγωγή ολόκληρου project με audio interfaces, monitors, headphones, πετάλια, κανα μπασάκι (έστω πιο basic) και midi controller. Παρόλα αυτά παραθέτω την απάντησή μου... ...χωρίς την εμπειρία: Charvel Joe Duplantier Tele (απλή, ποιοτική κατασκευή - έβενος ταστιέρα - DiMarzio) 868€ Orange OR 15 - (Ποιοτικοί, φθηνοί, οι Orange παίζουν τα πάντα) 729€ ΗΒ καμπίνα Thiele με 65άρι Celestion Creamback (Ελαφριά 1x12 με επαρκή μπάσα) - 265€ Κάρτα ήχου Audient iD4 - 139€ Monitors - JBL 305 - 285€ Headphones - AKG K701 (Επειδή τα ξέρω αν και είναι overkill με τέτοιο budget) - 121€ Marcus Miller JB Aπλό μπασάκι- 291€ Μ Audio 5 - Octave Master Keyboard with Drumpads - 178€ LaBella Deep Talking Bass James Jamerson Strings (μια φορά τις αγοράζεις) - 59€ ΗΒ Fuzzy Logic Germanium Fuzz - 20,70€ ΗΒ Mini Stomp Tubescreamer -20,70 Ernieball Power Slinky 11-48 Strings - 5,7€ HB καλώδια x2 (καλά φαίνονται αυτά πλάκα-πλάκα) 16,30€ Patch Cables - θα τα κολλήσω μόνος μου εκεί που με καταντήσατε... - 4,5€ μαζί με τα βύσματα Πένες - HB Triangle 0,71 (μπήκα μέσα μάνα μ...) - 1,98€ Σύνολο: 3005€ Θα δανειστώ πεντόευρω, δεν πάω παρακάτω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, kpeyos είπε Charvel Joe Duplantier Tele (απλή και πολύ ποιοτική κατασκευή - έβενος ταστιέρα - DiMarzio PAFS -mojo) 868€ Orange OR 15 - Οι πιο ποιοτικοί φθηνοί ενισχυτές είναι οι Orange κατά τη γνωμη μου και παίζουν τα πάντα 729€ Πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός κιθάρας - ενισχυτή!!! (παίζει μεγάλο ρόλο βεβαια και η καμπίνα που θα συνδεθεί στον τελικό ήχο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μεταχειρισμένο εξοπλισμο ΦΥΣΙΚΑ (με 3.000 μονο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ αγοραζεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ για τον ΗΧΟ και το reliability που ΕΓΩ αποζητω και απαιτω). Μια καλη tele λοιπον (εχω ΕΠΤΑ και καμμια δεν μου κόστισε πανω απο 1000 ευρω) , ενα low wattage ΗΑΝDWIRED ενισχυτη (εχω 3 και τους πηρα ολους 500-900 ευρω) και δύο delay, ενα booster/comp, ενα tremolo, ενα tuner & ενα od απο πεταλια (με 1000 ευρω που μενουν αγοραζω ανετα τα καλυτερα για εμενα) Επεξεργασμένο 25 Οκτωβρίου από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Tele American Ultra και Boss Katana 100 Gen3 combo Edit: Και με ότι περισσεύει aftermarket μαγνήτες Επεξεργασμένο 25 Οκτωβρίου από Nekkon 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, kosthrash είπε Πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός κιθάρας - ενισχυτή!!! (παίζει μεγάλο ρόλο βεβαια και η καμπίνα που θα συνδεθεί στον τελικό ήχο) Την έχω βάλει - Thiele 1x12 με Celestion Creamback 65. Αρεκτά flexible νομίζω αν και αν δεν υπήρχε ο περιορισμός budget θα πήγαινα μάλλον σε unloaded Thiele με G12H 75, ταιρίαζει πολύ καλύτερα στους Orange και είναι και καλύτερο στα πιο aggressive είδη (βασικά βλακεία γιατί η διαφορά ήταν κανα 10έυρω, τώρα το είδα)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε low wattage ΗΑΝDWIRED ενισχυτη (εχω 3 και τους πηρα ολους 500-900 ευρω Πώς γίνεται αυτό Νίκο, ποιος πουλάει 900€ 1974x. Μέχρι 1300€ τον έχω δει σκοτωμένη τιμή κ αυτό πρόπερσι Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Σαν το σχολείο. Κάποιοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν το θέμα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Nekkon είπε Πώς γίνεται αυτό Νίκο, ποιος πουλάει 900€ 1974x. Μέχρι 1300€ τον έχω δει σκοτωμένη τιμή κ αυτό πρόπερσι Πέρυσι κάποιος πούλαγε έναν Vox AC15HW στα 800€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, kpeyos είπε Πέρυσι κάποιος πούλαγε έναν Vox AC15HW στα 800€. Ok, αλλά είναι πιο φθηνός από 1974χ Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Εγώ μάλλον θα έδινα τα περισσότερα (>70%) σε κιθάρα, όπως αυτή η PRS CE 24-8 Swamp Ash και σε ενισχυτή μάλλον έναν Marshall DSL 40cr + ένα Boss SD-1 για booster (ή ακόμα καλύτερα ένα MT-2 για τον ίδιο σκοπό) https://www.thomann.de/gr/prs_ce_24_08_swamp_ash_ml_ltd.htm https://www.thomann.de/gr/marshall_dsl40cr.htm https://www.thomann.de/gr/boss_sd1_super_overdrive.htm 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση