Προς το περιεχόμενο

Τι θα αγοράζατε σήμερα με 3000 ευρώ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
3 ώρες πριν, kosthrash είπε

με την εμπειρία που έχετε ως σήμερα

Με την εμπειρία που έχω σήμερα, δε θα αγόραζα ΠΟΤΕ εξοπλισμό με γνώμονα το ότι δεν έχω τα λεφτά. Οικονομία και προσπάθεια γι αυτό που πραγματικά γουστάρω για να μην φτάσω να το πληρώσω στο τέλος διπλά και τρίδιπλα..

Οπότε με 3.000€ και χωρίς μεταχειρισμένα στη μέση το budget πιθανότατα δε θα μου έφτανε ούτε για κιθάρα-ενισχυτή, πολλώ δε μάλλον για παραγωγή ολόκληρου project με audio interfaces, monitors, headphones, πετάλια, κανα μπασάκι (έστω πιο basic) και midi controller. 

Παρόλα αυτά παραθέτω την απάντησή μου...

...χωρίς την εμπειρία:

Charvel Joe Duplantier Tele (απλή, ποιοτική κατασκευή - έβενος ταστιέρα - DiMarzio) 868€

Orange OR 15 - (Ποιοτικοί, φθηνοί, οι Orange παίζουν τα πάντα) 729€

ΗΒ καμπίνα Thiele με 65άρι Celestion Creamback (Ελαφριά 1x12 με επαρκή μπάσα) - 265€
Κάρτα ήχου Audient iD4 - 139€

Monitors - JBL 305 - 285€

Headphones - AKG K701 (Επειδή τα ξέρω αν και είναι overkill με τέτοιο budget) - 121€

Marcus Miller JB Aπλό μπασάκι- 291€

Μ Audio 5 - Octave Master Keyboard with Drumpads - 178€

LaBella Deep Talking Bass James Jamerson Strings (μια φορά τις αγοράζεις) - 59€
ΗΒ Fuzzy Logic Germanium Fuzz - 20,70€
ΗΒ Mini Stomp Tubescreamer -20,70

Ernieball Power Slinky 11-48 Strings - 5,7€

HB καλώδια x2 (καλά φαίνονται αυτά πλάκα-πλάκα) 16,30€

Patch Cables - θα τα κολλήσω μόνος μου εκεί που με καταντήσατε... - 4,5€ μαζί με τα βύσματα

Πένες - HB Triangle 0,71 (μπήκα μέσα μάνα μ...) - 1,98€

Σύνολο: 3005€

Θα δανειστώ πεντόευρω, δεν πάω παρακάτω ?

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, kpeyos είπε

Πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός κιθάρας - ενισχυτή!!! (παίζει μεγάλο ρόλο βεβαια και η καμπίνα που θα συνδεθεί στον τελικό ήχο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μεταχειρισμένο εξοπλισμο ΦΥΣΙΚΑ (με 3.000 μονο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ αγοραζεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ  για τον ΗΧΟ και το reliability που ΕΓΩ αποζητω και απαιτω).

Μια καλη tele λοιπον (εχω ΕΠΤΑ και καμμια δεν μου κόστισε πανω απο 1000 ευρω) , ενα low wattage ΗΑΝDWIRED ενισχυτη (εχω 3 και τους πηρα ολους 500-900 ευρω) και δύο delay, ενα booster/comp, ενα tremolo, ενα tuner & ενα od απο πεταλια (με 1000 ευρω που μενουν αγοραζω ανετα τα καλυτερα για εμενα)

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 2

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Tele American Ultra και Boss Katana 100 Gen3 combo 

Edit: Και με ότι περισσεύει aftermarket μαγνήτες 

Επεξεργασμένο από Nekkon
  • Like 1

Never give up! 

• Moderator
Μόλις τώρα, kosthrash είπε

Πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός κιθάρας - ενισχυτή!!! (παίζει μεγάλο ρόλο βεβαια και η καμπίνα που θα συνδεθεί στον τελικό ήχο)

Την έχω βάλει - Thiele 1x12 με Celestion Creamback 65. Αρεκτά flexible νομίζω αν και αν δεν υπήρχε ο περιορισμός budget θα πήγαινα μάλλον σε unloaded Thiele με G12H 75, ταιρίαζει πολύ καλύτερα στους Orange και είναι και καλύτερο στα πιο aggressive είδη (βασικά βλακεία γιατί η διαφορά ήταν κανα 10έυρω, τώρα το είδα)...

• Like 1

7 λεπτά πριν, Superfunk είπε

low wattage ΗΑΝDWIRED ενισχυτη (εχω 3 και τους πηρα ολους 500-900 ευρω

Πώς γίνεται αυτό Νίκο, ποιος πουλάει 900€ 1974x. Μέχρι 1300€ τον έχω δει σκοτωμένη τιμή κ αυτό πρόπερσι 

Never give up! 

• Moderator
2 λεπτά πριν, Nekkon είπε

Πώς γίνεται αυτό Νίκο, ποιος πουλάει 900€ 1974x. Μέχρι 1300€ τον έχω δει σκοτωμένη τιμή κ αυτό πρόπερσι 

Πέρυσι κάποιος πούλαγε έναν Vox AC15HW στα 800€. 

Εγώ μάλλον θα έδινα τα περισσότερα (>70%) σε κιθάρα, όπως αυτή η PRS CE 24-8 Swamp Ash και σε ενισχυτή μάλλον έναν Marshall DSL 40cr + ένα Boss SD-1 για booster (ή ακόμα καλύτερα ένα MT-2 για τον ίδιο σκοπό)

https://www.thomann.de/gr/prs_ce_24_08_swamp_ash_ml_ltd.htm

https://www.thomann.de/gr/marshall_dsl40cr.htm

https://www.thomann.de/gr/boss_sd1_super_overdrive.htm

• Like 2
  • Συμφωνώ 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου