Έκτορας Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου @koyote τρελή συλλογή ρε μάγκα! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Θυμήθηκα ότι είχα μία super strat...ήταν η δεύτερη κιθάρα μου, πανάκριβη (αν και μεταχειρισμένη) αλλά ένα όνειρο για μένα (στα προ internet χρόνια που διάβαζα μανιωδώς κιθαροπεριοδικά) να αποκτήσω μία Anderson. Basswood /maple top - maple/pau ferro, H2+ bridge μαγνήτης, ο πιο fiery ήχος που είχα ποτέ σε bridge μαγνήτη, έπαιζα και με τόνους γκάζι τω καιρώ εκείνω... Πέταγε αρμονικές για πλάκα και μαζί με τους μονούς και το switcheroo σύστημα είχε πάρα πολλές επιλογές ήχων. Την έδωσα όταν κατάλαβα πως θέλω τις κιθάρες μου, δηλαδή χωρίς locking tremolo & λεπτό μπράτσο. Ηχητικά πάντως ήταν καταπληκτική για σκληρό ήχο αλλά και καθαρό αν δεν έψαχνες πιστό vintage strat ήχο. '92 Anderson Drop Top Την συγκεκριμένη την βλέπω σαν στρατ αλλά μιας και είδα παρόμοιες την βάζω. Η πρώτη μου Warmoth παρότι ήθελα να ασχοληθώ με το σπορ από τα 90'ς. Ερωτεύτηκα το σώμα στο showcase και από εκεί άρχισε η κιθάρα, θα ήθελα να είχε τρεις μονούς αλλά δυστυχώς το είχαν ήδη routάρει. Την δοκίμασα με τον Phat Cat για (ψευτό)τρεις μονούς αλλά δεν με τρέλανε ο συγκεκριμένος. Άλλαξα μπράτσο και μαγνήτες, έχει τρεις πανέμορφους ηχητικά Suhr και ηχεί (στους μονούς) όπως μία στρατ πρέπει. Swamp ash/spalted maple top - maple/pau ferro. '07 Warmoth Strat (The Woodpecker) Επειδή μεγάλωσα στα 80'ς αισθητικά μου αρέσουν οι superstrat αλλά περισσότερο να τις βλέπω παρά να τις αποκτήσω. Προτιμώ αυτές με curved body & bound neck όπως οι Kramer Stagemaster, ESP Horizon και Suhr Standard Carve top. Επεξεργασμένο 24 Οκτωβρίου από KostasP 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
carvanit90 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το forum γινεται ολο και πιο ενδιαφερον παίδες, παμε κιαλλη 80s ποζεριά θανατος στα κουπια τις telecasters Πόρωση το headstock της Soloist με mother of pearl logo να παιρνει το “holoflash” χρωμα απο τη κατάλληλη οπτικη γωνια Επεξεργασμένο 24 Οκτωβρίου από carvanit90 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, carvanit90 είπε Το forum γινεται ολο και πιο ενδιαφερον παίδες, παμε κιαλλη 80s ποζεριά θανατος στα κουπια τις telecasters Μην τα συνεχίσουμε αυτά τα περί κουπιών, γιατί θίγουμε κάτι υπέργηρους κυρίους του forum που αρέσκονται στις tele Ας συνεχίσουμε χωρίς χαρακτηρισμούς για τις συμπαθείς tele. 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 42 λεπτά πριν, carvanit90 είπε Πόρωση το headstock της Soloist με mother of pearl logo να παιρνει το “holoflash” χρωμα απο τη κατάλληλη οπτικη γωνια To mother of pearl στα μάτια μου είναι κάτι κλασικό. Όπως και το burst κλπ. Μη μου το βάζεις σε μοντέρνο headstock να μου τα κάνεις ανάκατα παλιό με καινούριο ρε κυρ Jackson Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, Nekkon είπε To mother of pearl στα μάτια μου είναι κάτι κλασικό. Όπως και το burst κλπ. Μη μου το βάζεις σε μοντέρνο headstock να μου τα κάνεις ανάκατα παλιό με καινούριο ρε κυρ Jackson Στα ‘80s όλοι οι κανόνες ήταν για να σπάσουν. Δεν υπήρχαν, απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Στις 23/10/2024 στις 10:37 ΜΜ, Έκτορας είπε Ουφ! Αυτά είναι @carvanit90! Τρομερές κιθάρες. Όντως απιστευτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Έκτορας είπε Στα ‘80s όλοι οι κανόνες ήταν για να σπάσουν. Δεν υπήρχαν, απλά. Ήταν η δεκαετία που η κιθάρα άλλαξε level. Και ήταν ένα "γαϊτανάκι" από innovations στο όργανο σε συνδυασμό με τους παικταράδες που προέκυπταν, που άφησε μνημειώδη παιξίματα. Ήταν κοσμογονία. 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apaleftos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Έφτασε σε μένα με αρκετές πατέντες στα ηλεκτρονικά και έκτοτε έχει υποστεί άλλες τόσες αλλά παίζει εκπληκτικά και εκπέμπει mojo. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Κατα την γνώμη μου, ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά των superstrat της δεκαετίας του '80 είναι η προσωποποίηση (το customisation, ντε) που έκανε ο κάθε παίκτης στην δική του, είτε μιλάμε για αισθητικές παρεμβάσεις (από το βάψιμο μέχρι και... αυτοκόλλητα) είτε για λειτουργικές, στην κιθάρα (floyd rose σε παραδοσιακές strat, humbuckers, έξτρα διακοπτάκια κλπ). Οι παίκτες δεν δίσταζαν να κάνουν την κιθάρα "δική τους" , σε κάθε της διάσταση. Αυτό το βρίσκω υπέροχο. Η κιθάρα είχε τον σκοπό να εξυπηρετεί τον ιδιοκτήτη της (και όχι το αντίστροφο, όπως εν πολλοίς γίνεται σήμερα). 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση