Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Έκτορας είπε @Terry RoscoeBeck5 @LK εξαιρετικές θεωρούνται οι Stagemaster, νομίζω έχουν και συλλεκτική αξία. Γιατί όχι, τρομερές. Ναι, με 1 Stagemaster, παίρνεις 2 gibson του 59 ...περίπου 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου .....και ένα clip που είχα κάνει με αυτή.....πριν από 12 τουλάχιστον χρόνια (Halloween inspired ) 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, LK είπε .....και ένα clip που είχα κάνει με αυτή.....πριν από 12 τουλάχιστον χρόνια (Halloween inspired ) Χτες έκανα τα ψώνια για τον εορταστικό διάκοσμο του Halloween H Stagemaster που έχεις τι χρώμα είναι; Pewter Gray Metallic; Μάλλον είναι η Deluxe... Ωραιότατη. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Δε με τρέλαινε ποτέ σαν είδος κιθάρας, την είχα πάντα μέσα μου στα μεταλλοκίθαρα και για όσους κάνουν ποζεριές με Floyd Rose. Ωστόσο, μου αρέσουν οι Strat με HSS διάταξη, και νομίζω μπορούν να μπουν στην κατηγορία συντηρητικών superstrat. Η πρώτη μου κιθάρα ήταν μια Yamaha Pacifica και με είχε βολέψει πολύ. Τώρα αν πάμε σε κατηγορία dream guitar, οι δύο Suhr Mateus Asato signature μου κάνουν τον σίελο να ξεχειλίζει 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Χτες έκανα τα ψώνια για τον εορταστικό διάκοσμο του Halloween H Stagemaster που έχεις τι χρώμα είναι; Pewter Gray Metallic; Μάλλον είναι η Deluxe... Ωραιότατη. Ναι αυτό το μεταλλικό γκρι είναι, αλλά έχει κάτι άλλο μέσα....ανάλογα το φως. Πρέπει να την είχα πάρει στα late 90s. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Ναι αυτό το μεταλλικό γκρι είναι, αλλά έχει κάτι άλλο μέσα....ανάλογα το φως. Πρέπει να την είχα πάρει στα late 90s. Μάλλον το 2000 την πήρες, γιατί με αυτό το χρώμα βγήκε τότε (ως το 2002). Αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι έκανα guitar CSI 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μάλλον το 2000 την πήρες, γιατί με αυτό το χρώμα βγήκε τότε (ως το 2002). Αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι έκανα guitar CSI Μπορεί..δεν θυμάμαι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μόνο Χαμπουργκερ ( ) μαγνήτης, ένα ξερό volume, maple neck, locking trem και τρέλα βάψιμο. Γιατρέ ΕΙΜΑΙ στα 80z ! Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου από Jet72 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Αν σε βοηθήσει στην έρευνα @Terry RoscoeBeck5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, LK είπε Αν σε βοηθήσει στην έρευνα @Terry RoscoeBeck5 Ναι, 2000 με 2001. Ατιμούλικο, είναι αξιοπρεπέστατη κιθάρα με alder σώμα. Εύγε κ. συνήγορε. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση