fusionakis Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν μπαίνω στο κλαμπ χωρίς Floyd, αλλά να 'μαι κι εγώ.. American Professional II Stratocaster με Lollar Imperial humbucker, VegaTrem και Sperzel locking tuners. Επεξεργασμένο 25 Οκτωβρίου από fusionakis 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 09:56 PM OP Share Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 09:56 PM ESP Custom Shop Chris DeGarmo / Empire tribute: 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
carvanit90 Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες 8 hours ago, Έκτορας said: ESP Custom Shop Chris DeGarmo / Empire tribute: Την αγορασες απτο diablo guitars??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες 6 λεπτά πριν, carvanit90 είπε Την αγορασες απτο diablo guitars??? Οχι ρε 'συ, αντέγραψα την φωτο από Facebook group (δεν θυμάμαι ποιό). Μακάρι... Είμαι (ήμουν...) μεγάλος Queensryche & DeGarmo fan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο πριν 19 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 19 ώρες 43 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Είμαι (ήμουν...) μεγάλος Queensryche & DeGarmo fan. Είχαμε φτιάξει κάποτε μία τέτοια για ένα παλικάρι από τη Κομοτηνή με τον Κώστα Κακανιάρη! https://www.customshop.gr/?btp_work=chris-de-garmo-project 6 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο πριν 18 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 18 ώρες Υπέροχη, @marathon ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο πριν 18 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 18 ώρες Την Gibson M-III από τα early '90s την ξέρετε? Πήρε το μάτι μου την παρακάτω σε ένα κατάλογο πρόσφατα και ο συνδυασμός μαυρο - firestripe σαν να μου κάνει κάτι! Set neck όργανα βέβαια, οριακά τις λες superstrat, αλλά αν δεν είχαν κυκλοφορήσει κατόπιν εορτής νομίζω θα είχαν πιαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
carvanit90 Δημοσιευμένο πριν 18 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 18 ώρες 1 - ειμαι μεγαλος φαν του DeGarmo - απο τους πιο underrated κιθαριστες της εποχης εκεινης αποψη μου, εξαιρετικος, και ο «εγκέφαλος» πισω απο τους queensryche (εγραφε σχεδον τα παντα). Η συγκεκριμένη ειναι η Andy Warhol-inspired ESP. Ο ιδιοκτητης του Diablo Guitars ειναι πρωην μελος των Queensryche και εχει αποκλειστικο deal με την ESP που κανουν παραγγελιες αυτο ακριβως το μοντελο μια-δυο φορες το χρονο… 9,000 USD στο περιπου 2 - απιστευτη δουλεια!!! Δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχε τετοιου ειδους μαγαζι στην Ελλαδα που να κανει custom artwork σε κιθαρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες Στις 25/10/2024 στις 11:56 ΠΜ, fusionakis είπε Δεν ξέρω αν μπαίνω στο κλαμπ χωρίς Floyd, αλλά να 'μαι κι εγώ.. American Professional II Stratocaster με Lollar Imperial humbucker, VegaTrem και Sperzel locking tuners. Τι λέει το vegatrem? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Shelter είπε Τι λέει το vegatrem? Στιβαρό στην αίσθηση, σταθερό στο κούρδισμα, και ταυτόχρονα ευαίσθητο στο παραμικρό άγγιγμα, οπότε ίσως πάρει λίγη ώρα παίξιμο σε κάποιον για να το συνηθίσει. Το σημαντικότερο, τρομερά ευέλικτο από άποψη κίνησης κι από τις δύο μεριές της μπάρας, πράγμα που το καθιστά αδιανόητα εκφραστικό μουσικά. Συνολικά, το καλύτερο από ό,τι υπάρχει εκεί έξω, αψεγάδιαστο θα έλεγα. Επεξεργασμένο πριν 3 ώρες από fusionakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση