Προς το περιεχόμενο

Ωδή στις Superstrats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν μπαίνω στο κλαμπ χωρίς Floyd, αλλά να 'μαι κι εγώ.. American Professional II Stratocaster με Lollar Imperial humbucker, VegaTrem και Sperzel locking tuners.

IMG_20240419_193115.jpg

IMG_20240312_053516.jpg

Επεξεργασμένο από fusionakis
  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, carvanit90 είπε

Την αγορασες απτο diablo guitars???

Οχι ρε 'συ, αντέγραψα την φωτο από Facebook group (δεν θυμάμαι ποιό).

Μακάρι... Είμαι (ήμουν...) μεγάλος Queensryche & DeGarmo fan.

43 λεπτά πριν, Έκτορας είπε

Είμαι (ήμουν...) μεγάλος Queensryche & DeGarmo fan.

Είχαμε φτιάξει κάποτε μία τέτοια για ένα παλικάρι από τη Κομοτηνή με τον Κώστα Κακανιάρη!

https://www.customshop.gr/?btp_work=chris-de-garmo-project

image.jpeg

• Like 6

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Την Gibson M-III από τα early '90s την ξέρετε? Πήρε το μάτι μου την παρακάτω σε ένα κατάλογο πρόσφατα και ο συνδυασμός μαυρο - firestripe σαν να μου κάνει κάτι! Set neck όργανα βέβαια, οριακά τις λες superstrat, αλλά αν δεν είχαν κυκλοφορήσει κατόπιν εορτής νομίζω θα είχαν πιαστεί. 

Photo by Guitar Auctions at GH on September 25, 2024. May be an image of guitar, amplifier and text.

🤯🤯🤯 1 - ειμαι μεγαλος φαν του DeGarmo - απο τους πιο underrated κιθαριστες της εποχης εκεινης αποψη μου, εξαιρετικος, και ο «εγκέφαλος» πισω απο τους queensryche (εγραφε σχεδον τα παντα). Η συγκεκριμένη ειναι η Andy Warhol-inspired ESP. Ο ιδιοκτητης του Diablo Guitars ειναι πρωην μελος των Queensryche και εχει αποκλειστικο deal με την ESP που κανουν παραγγελιες αυτο ακριβως το μοντελο μια-δυο φορες το χρονο… 9,000 USD στο περιπου

2 - απιστευτη δουλεια!!! Δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχε τετοιου ειδους μαγαζι στην Ελλαδα που να κανει custom artwork σε κιθαρες 

• Like 1

Στις 25/10/2024 στις 11:56 ΠΜ, fusionakis είπε

Δεν ξέρω αν μπαίνω στο κλαμπ χωρίς Floyd, αλλά να 'μαι κι εγώ.. American Professional II Stratocaster με Lollar Imperial humbucker, VegaTrem και Sperzel locking tuners.

IMG_20240419_193115.jpg

IMG_20240312_053516.jpg

Τι λέει το vegatrem?

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

14 ώρες πριν, Shelter είπε

Τι λέει το vegatrem?

Στιβαρό στην αίσθηση, σταθερό στο κούρδισμα, και ταυτόχρονα ευαίσθητο στο παραμικρό άγγιγμα, οπότε ίσως πάρει λίγη ώρα παίξιμο σε κάποιον για να το συνηθίσει. Το σημαντικότερο, τρομερά ευέλικτο από άποψη κίνησης κι από τις δύο μεριές της μπάρας, πράγμα που το καθιστά αδιανόητα εκφραστικό μουσικά. Συνολικά, το καλύτερο από ό,τι υπάρχει εκεί έξω, αψεγάδιαστο θα έλεγα.

Επεξεργασμένο από fusionakis

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου