Έκτορας Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Έχει μια πολύ ωραία και η Fender (αν και Jackson, Charvel, EVH και λοιπές, πάλι στη Fender ανήκουν, αλλά εντάξει): https://www.thomann.de/gr/fender_am_ultra_luxe_strat_hss_fr_mb.htm 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris11 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Να βάλω με την σειρά μου και την αγαπημένη μου superstrat που απέκτησα πριν από δύο χρόνια, Jackson USA Adrian Smith San Dimas SDM. Επεξεργασμένο 24 Οκτωβρίου από Chris11 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Επανέρχομαι γιατί έταξα φώτοουζ. Η Showmaster Η Carvin Η Suhr Οι ανωτέρω δεν υπάρχουν πλέον για διάφορους λόγους. Για την κατηγορία Superstrat, όμως, υπάρχει αυτή 8 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, Flotzen είπε Επανέρχομαι γιατί έταξα φώτοουζ. Η Showmaster 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Flotzen είπε Η Carvin Mια τέτοια DC-400 αλλά με non-locking trem και σε μπλε χρώμα ήταν αντικείμενο πόθου όταν ήμουν στο Λύκειο και στο ψάξιμο για την πρώτη μου σοβαρή ηλεκτρική, αλλά με φόβησε η διαδικασία παραγγελίας, εκτελωνισμοί κλπ και έμεινα σε "έτοιμες" λύσεις (και κατέληξα στην Framus). H φαγούρα εκτοτε έχει υποχωρήσει σημαντικά αλλά ΔΕΝ έχει φύγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, odis13 είπε Mια τέτοια DC-400 αλλά με non-locking trem και σε μπλε χρώμα ήταν αντικείμενο πόθου όταν ήμουν στο Λύκειο και στο ψάξιμο για την πρώτη μου σοβαρή ηλεκτρική, αλλά με φόβησε η διαδικασία παραγγελίας, εκτελωνισμοί κλπ και έμεινα σε "έτοιμες" λύσεις (και κατέληξα στην Framus). H φαγούρα εκτοτε έχει υποχωρήσει σημαντικά αλλά ΔΕΝ έχει φύγει... Κατασκευαστικά και παικτικά ήταν top όργανο. Ηχητικά, λίγο (έως πολύ) ουδέτερη. I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koyote Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Να προσθέσω κι εγω τις δικές μου κούκλες που νομίζω πως ταιριάζουν κι ομορφαίνουν το θέμα. Ibanez Jem7 BSB, Ibanez Jem7 FP, Ibanez JCustom 8670, Carvin DC127 Koa, Fender USA Floyd-Scalloped ESP Skulls & Snakes, Washburn USA N4, Kramer American Holoflash Sustainer Ibanez JPM 90th Petrucci 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
carvanit90 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Κι’αλλος με George Lynch Haji γεια σου αδερφέ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, carvanit90 είπε Κι’αλλος με George Lynch Haji γεια σου αδερφέ!!! Αυτό και αν ήταν έκπληξη... 35 λεπτά πριν, koyote είπε Να προσθέσω κι εγω τις δικές μου κούκλες Θεάρες οι "κυρίες". Να σου πω, κάτι πρέπει να μας "κρύβεις" όμως... Ο Vibrolux έχει καμιά strat κάπου εκεί κοντά; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koyote Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Παράθεση 27 λεπτά πριν, carvanit90 είπε Κι’αλλος με George Lynch Haji γεια σου αδερφέ!!! Γειά σου και συγχαρητήρια για το πολύ καλό σου γούστο! Παράθεση 13 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε κάτι πρέπει να μας "κρύβεις" όμως... Ο Vibrolux έχει καμιά strat κάπου εκεί κοντά; Πάντα υπάρχει κάπου και μια strat, το θεμα μας όμως ειναι Superstrat! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση