carvanit90 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Έκτορας said: Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι όποιος έχει ένα ταληράκι (από ότι ακούω) να διαθέσει και επιθυμεί, μπορεί να αγοράσει κιθάρα κατασκευασμένη από τον ίδιο τον George Lunch: https://georgelynch.com/mrscaryguitars/ USD 8,000 δυστυχως για τη Skull & Bones απο Dream Warriors video clip - και δεν κανει καν πιστή απομίμηση στο original headstock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι όποιος έχει ένα ταληράκι (από ότι ακούω) να διαθέσει και επιθυμεί, μπορεί να αγοράσει κιθάρα κατασκευασμένη από τον ίδιο τον George Lunch: https://georgelynch.com/mrscaryguitars/ Ανέβα 1,5 με δύο Χ. Τζάμπα πράμα ο mr Scary 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Scary pricing… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ωπ, εδώ είμαστε! Αυτό είναι thread! Ξεκίνησα να παίζω ηλεκτρική κιθάρα το 1999 (είχε προηγηθεί κλασική κιθάρα από το 1994). Η πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα ήταν μία κορεάτικη Squier Stratocaster σε χρώμα CAR. Όταν τα πράγματα σοβάρεψαν κάπου στο 2005 (18 χρονών) και αποφάσισα να ασχοληθώ πιο εντατικά, μάζεψα περίπου 900 ευρώ, έψησα και τον πατέρα μου να βάλει και αυτός μία 500άρα γιατί δεν μου έφταναν και αγόρασα την κιθάρα των ονείρων μου. Την ειχα ξεχωρίσει από τον κατάλογο της Fender της προηγούμενης χρονιάς και την ερωτεύτηκα. Στο σχολείο όταν είχαμε πληροφορική και στο τέλος ο καθηγητής μας άφηνε 10 λεπτά να σερφάρουμε στο internet, εγώ έμπαινα στο site της Fender, την έβρισκα, την έβαζα σε μεγάλο μέγεθος στο παράθυρο και τη χάζευα μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι. Για την εποχή και την ηλικία, είχε όλα τα assets! Ήταν made in USA, είχε 24 τάστα, είχε Floyd Rose και είχε και Humbucker στη θέση bridge! Τι άλλο να ζητήσει ένας κ@υ^wμ3νος 18άχρονος;;; Fast Forward στο σήμερα, πέρασαν 19 χρόνια και ακόμα είναι το Main Axe μου. Όσο δεν είμαστε μεγάλοι ροκ σταρ να έχουμε τους τεχνικούς να μας αλλάζουν κιθάρα σε κάθε τραγούδι και πρέπει να βγάζουμε όλο το πρόγραμμα με μία και μοναδική κιθάρα, με αυτήν θα το βγάζω! Τόση ώρα, απεραντολογώ για την Fender Showmaster HSS FR USA χρώματος Chrome Silver. Φυσικά μετά από 19 χρόνια έχουν γίνει διάφορες βελτιώσεις (κάποιος μπορεί να έλεγε υποβαθμίσεις), έχω αντικαταστήσει και τους 3 μαγνήτες με: Bridge: DiMarzio Evolution [Bridge] Middle: DiMarzio Virtual Vintage Blues [Bridge/Middle/Neck] Neck: Seymour Duncan Little '59 [Bridge] (!!!) Επιπλέον έχω αντικαταστήσει το original FR tremolo arm (βιδωτό) με το πιο σύγχρονο FR Push-In το οποιο δεν χαλαρώνει ποτέ και μπορείς πάντα να το κρατάς στο ύψος που θέλεις χωρίς να πέφτει. Εσχάτως, αγόρασα μεταχειρισμένη μία Fender Showmaster Celtic H (Korea) χρώματος Silver, η οποία έχει μόνο έναν διπλό μαγνήτη στη θέση bridge και τίποτα άλλο. Μέχρι τα χριστούγεννα, θα της σκάψω το σώμα ώστε να βάλω ακόμα 1 Humbucker στη θέση neck & έναν τριθέσιο επιλογέα, καθώς όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να την πάρω μαζί μου σε live. Τους μαγνήτες τους έχω ήδη παραγγείλει και θα είναι το σετ Suhr Doug Aldrich [Bridge/Neck]. Με δεδομένο και το Hardtail τρέμολο, πιστεύω θα οδηγηθούμε σε πιο σκοτεινοgibson καταστάσεις. Ελπίζω η επόμενη κιθάρα μου να είναι μία Fender HM Strat σε χρώμα Ice Blue. Για το στούντιο, τις πρόβες και τις ηχογραφήσεις, υπάρχουν πάντα και οι πολυαγαπημένες μου Stratocaster & Telecaster. Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου από Nicholas_Chili 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τώρα που βρήκα αδερφούς, ας παραθέσω και την απόλυτη προσωπική ονείρωξη (που κατα πάσα πιθανότητα θα μείνει ως τετοια για πάντα) https://reverb.com/en-gr/item/69412209-2000-fender-showmaster-fmt-custom-shop-bing-cherry-transparent-carved-flame-top-strat-coa-and-case https://reverb.com/en-gr/item/63753137-fender-custom-shop-showmaster-fmt-2005-green Αυτές που λέτε παιδιά μου είναι οι Custom Shop Fender Showmaster FMT και είχαν τιμή καταλόγου το μακρινό 2004, 4300 ευρώ! Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου από Nicholas_Chili 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Πολύ ωραίες @Nicholas_Chili ! Όχι pickguard και απλά controls. Το σηκώνουν ένα Floyd (αυτές που βρήκες online), αλλά οκ. Η δική σου έχει όλο το σωστό πακέτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Nicholas_Chili είπε την απόλυτη προσωπική ονείρωξη Καλημέρα! Είχα μια για ένα φεγγάρι σε sunburst. Πολύ καλό όργανο, αλλά, όσο bright μπορείς να φανταστείς και 10 φορές άλλο τόσο. I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Flotzen είπε Καλημέρα! Είχα μια για ένα φεγγάρι σε sunburst. Πολύ καλό όργανο, αλλά, όσο bright μπορείς να φανταστείς και 10 φορές άλλο τόσο. Καλημέρα! Και τι απέγινε;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Nicholas_Chili είπε Καλημέρα! Και τι απέγινε;;;;;;;; Ανταλλάχθηκε πριν από περίπου 10 χρόνια. Μετά πήρα μια Suhr S3. Εκείνη ήταν οργανάρα... Superstrat με τα όλα της. Αν βρω φωτογραφίες, θα τις ανεβάσω. Επεξεργασμένο 24 Οκτωβρίου από Flotzen 2 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Εγώ για κάποιο λόγο έχω ένα μικρό κόλλημα με την ξανθιά superstrat που έπαιζε ο Frank Zappa στα τελευταία του, θα ήθελα σε κάποια φάση να φτίαξω μια παρτκαστερ σε αντιστοιχο στυλ. Floyd Rose, rail μαγνήτες με hi-fi-ish ήχο (αλλά με κάτι πιο παραδοσιακό στο neck) και κάποιου είδους active eq/filter πάνω. 'Ισως κάτι με πολύ στενο Q για να βγαζεις αυτούς τους stopped wah ήχους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση