Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ναι, 2000 με 2001. Ατιμούλικο, είναι αξιοπρεπέστατη κιθάρα με alder σώμα. Εύγε κ. συνήγορε. Ούτε θυμάμαι γιατί την πήρα και τι σκεφτόμουνα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Να κάτι τέτοια παιζανε στα 80s με superstrats 3 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, Nekkon είπε Να κάτι τέτοια παιζανε στα 80s με superstrats Ο Andy Taylor έβγαλε φοβερή προσωπική δισκαρα. Μάλλον καταπιεζοταν στους Duran Duran. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου H καλυτερη superstrat και μια απο τις καλυτερες κιθαρες που ειχα ποτε , τοσο σε ηχο, οσο σε ευκολια παιξιματος, σε αισθηση αλλα και σαν γενικοτερη ποιοτητα κατασκευης ηταν μια hamer chapparal custom του 1986. Κοντο μπρατσο 24,75, emg μαγνητες, σωμα απο μαονι, set neck maple λαιμος, angled headstock πραγματα που σημερα τα συναντας σε κιθαρες των 3-4Κ, πραγματικα η κιθαρα επαιζε μονη της. Tην εδωσα καπου στο 2014 ανταλλασοντας της με μια orville les paul custom και τωρα μαλλον το εχω μτανιωσει αν και δεν παιζω τιποτα σχετικο με το ειδος στο οποιο οι εν λογω κιθαρες διαπρεπουν. Μια φωτο πριν μπουν οι EMG: 9 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, fenderiarhs είπε hamer chapparal Είχε ένας φίλος μια, δεν ξέρω αν την έχει ακόμα... Αυτή δεν φορούσε sustainiac; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Είχε ένας φίλος μια, δεν ξέρω αν την έχει ακόμα... Αυτή δεν φορούσε sustainiac; SUSTAINIAC ειχαν κυριως αυτες απο το 88 και μετα οταν αλλαξε τα specs η Hamer και περασε απο 24,75 κλιμακα σε fender κλιμακα. Θεωρω τις πρωτες πολυ καλυτερες. Παλια τις αγοραζες για 600-900€ τωρα εχουν πλεον τσιμπησει αρκετα ενω το αλλο μελος των Hamer superstrat οι californian εχουν γινει collectible. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, fenderiarhs είπε SUSTAINIAC ειχαν κυριως αυτες απο το 88 και μετα Του τότε πρέπει να είναι αυτή που είπα, γιατί με το που είδα το chapparal αμέσως μου ήρθε το sustainiac. Με έβαλες στην πρίζα τώρα, θα τον πάρω τηλ. να τον ρωτήσω αν την έχει ακόμα. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Half Steppin Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Με την ευκαιρία του θέματος ανέσυρα (εφηβικούς) δίσκους που είχα να ακούσω δεκαετίες . Η κιθάρα βέβαια χρησιμοποιείται συχνά. Hamer Phantom A7 με 24.75 κλίμακα, Khaler trem και 14" radius, 1987. Ο συνδιασμός 24.75 κλίμακας και του μονοπήνιου neck μαγνήτη την κάνει στα αυτιά μου ιδιαίτερη. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 'Oντως πολύ ιδιαίτερo όργανο @Half Steppin! Ας βάλω και εγώ τη δικιά μου, αν και δεν είναι καθαρόαιμη superstrat, περισσότερο μίξη strat με PRS-o-ειδές θα την έλεγα. Framus Diablo του 2007, η πρώτη σοβαρή κιθάρα που είχα. Swamp ash σώμα πανάλαφρο (ίσως πιο ελαφρύ απο το μανίκι), bolt-in μανίκι ovangkol με rosewood ταστιέρα και PLEK ταστοδουλειά, Seymour Duncan JB/SSL-5/Hot Rails με coil split στο volume και 2-point Wilkinson/Framus trem που θυμίζει λίγο σε αίσθηση το PRS trem. Σπάνια την χρησιμοποιώ πλέον καθώς έχω γίνει πολύ πιο vintage στα γούστα μου απο όταν ήμουν νεανίας, αλλα συμπτωματικά προχτές βγήκε απο τη θήκη μετά απο αιώνες καθώς είπα να τη δοκιμάσω σε μια πρόβα με τη μπάντα. She might be making a reappearance next week... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, odis13 είπε Ας βάλω και εγώ τη δικιά μου Ομολογώ ότι με εξέπληξες Ρίξε της ένα floyd και είσαι έτοιμος... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση