Giannhs95 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Αυτό που γράφει model και το συγκρίνω με αυτό που γράφει preset δεν έπρεπε να είναι το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Giannhs95 είπε Αυτό που γράφει model και το συγκρίνω με αυτό που γράφει preset δεν έπρεπε να είναι το ίδιο; Ναι θα έπρεπε να είναι το ίδιο. Αν το πήρες καινούργιο επικοινώνησε με το κατάστημα απ'όπου το αγόρασες. Νομίζω πως υπάρχει δικαίωμα αντικατάστασης ή επιστροφής εντός 14 ημερών. Επεξεργασμένο 24 Οκτωβρίου από Μανώλης Χναράκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Giannhs95 είπε Αυτό που γράφει model και το συγκρίνω με αυτό που γράφει preset δεν έπρεπε να είναι το ίδιο; Η λογικη λεει ναι, model /preset/ parameter θα πρεπει θεωρητικα να εχουν την ιδια αισθηση. Στο δικο μου (το αγορασα μτχ) model και preset εχουν την ιδια αισθηση - το parameter διαφορετικη (πληρως λειτουργικο αλλα λιγο πιο «βαρυ» στην αισθηση). Δεν το ειχα παρατηρησει εως χθες που ρωτησες. Για να ειμαι ειλικρινης δε με ανησυχει… Επεξεργασμένο 24 Οκτωβρίου από nklshp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση