Giannhs95 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου Καλησπέρα αγόρασα το πετάλι και παρατήρησα ότι το κουμπί που μπαίνει στις καμπινες δεν πιάνει πολύ καλά ενο όλα τα άλλα έχουν κλικη αίσθηση αυτό δεν έχει επαναφορά καλή έχει τύχη και σε κανέναν από εσάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Giannhs95 είπε έχουν κλικη αίσθηση Καλησπέρα, Κάτι δε γίνεται κατανοητό εδώ. Αν θέλεις επαναδιατυπώνεις. Ωστόσο... το αγόρασες καινούριο? Έχεις κάποια εγγύηση? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannhs95 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Ναι καινούργιο το κουμπί που μπαίνει στο global δεν μου φαίνεται τόσο κλικη ενο τα άλλα τα πατάς και ακούς έναν ήχο αυτό δεν πιάνει τόσο καλά δεν ξέρω γιατί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δουλεύει όμως? Επεξεργασμένο 23 Οκτωβρίου από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannhs95 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Ναι μια χαρά δουλεύει απλά δεν έχεις την αίσθηση ότι το πατάς όπως τα άλλα έτσι είναι και εσένα; Η να το στείλω πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, Giannhs95 είπε Ναι μια χαρά δουλεύει απλά δεν έχεις την αίσθηση ότι το πατάς όπως τα άλλα έτσι είναι και εσένα; Η να το στείλω πίσω; Όχι εγώ δεν το έχω. Απλά προσπαθούσα να καταλάβω. Κοίτα... απο τη στιγμή που δουλεύει εγώ θα το κράταγα. Μπορει να ειναι άλλου τύπου διακόπτης. Αν δε βαριέσαι μπορείς να κανεις μια ερώτηση επ αυτού στην IK multimedia. Ενδεχομένως να σε διαφωτίσουν (πιο υπεύθυνα απο όλους μας εδώ) και αν όχι, θα σου πουν να το στειλεις για επισκευή ή αντικατάσταση. Απλά θα πρεπει να τους αποδείξεις οτι το αγόρασες απευθείας. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannhs95 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Υπάρχει στην Ελλάδα IK multimedia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Όχι. Απο το site, στο Support. Στο φόρουμ της εταιρείας δεν βρήκα κάτι ανάλογο. Αλλά δεν το έψαξα και διεξοδικά. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannhs95 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Καλαταβα μπέρδεμα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Γιαννη, σε ποιο ποντεσιομετρο αναφερεσαι και με ποιο το συγκρινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση