analogtreehouse Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2005 Από προσωπική πείρα (εγώ την αγόρασα κάποια χρόνια πρίν) η seagull s6 είναι μια πολύ καλή αγορά για τα λεφτά της προσωπικά μου αρέσει ο ήχος της και έχω τρεις παρατηρήσεις: 1)Έχω παίξει καλορυθμισμένη s6 που δεν ήταν η δικιά μου και ήταν χάλια.Είχα αγοράσει την δικιά μου συγκρίνοντάς την με μια ίδια και η διαφορά ήταν τεράστια τρέχα γύρευε.... :? 2)Έχει καπάκι από κέδρο και σε κάποιους δεν αρέσει καθόλου (άλλοι πάλι την λατρεύουν) τουλάχιστον έχει χαρακτήρα :D 3)Μην την πάρεις με τίποτα ηλεκτρακουστική...εκτός αν έχει αλλάξει ηλεκτρικά αλλά δεν το έχω κοιτάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Horrified Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2005 martin!!! \II/_ yeah! :twisted: pla mpla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2005 κάπου διάβασα μέσα στην EPIPHONE το όνομα Επαμεινώντας Σταθόπουλος (EPI). Είναι ο ιδρυτής της Epiphone (το 1924) και ήταν Έλληνας. Διάβασε τη σχετική ιστορία. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση