Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Πριν 5-6 χρόνια είχα πάρει ένα ντιλέι που σπάνια χρησιμοποιώ σε βαθμό που σκεύομαι να ρίξω το στην ανακύκλωση και φέτος πήρα ένα Μποσ SD-1 για το στούνδιο που παίζω με ότι ενισχυτή κάτσει.............αν και διαπιστώνω πως παίζω μόνιμα με έναν Μουσικεμαν τον οποίο δεν έψαξα ποτέ να ρυθμίσω. Το πεταλάκι κάνει αυτό που ζητώ τονίζει τα μεσαία με τέζα τα λέβελ και τόνε και μηδέν στο ντράιβ. Αυτά ημπορεί να τα κάμνει η Τέλε μόνη της ανάλογα τον μαγνήτη, την ένταση, τα πρίμα-μπάσα και τον ενισχυτή, αλλά βαριέμαι να ψάχνω. Σήμερα πχ τσακωνόμουν με τη μεσαία και πάνω θέση, τα πριμόμπασα και τον ενισχυτή. Κάτι επάνω, κάτι μέση θέση, λίγο τα προμόμπασα, λίγο ο Τάκης να με ισιώσει τα ποτενσιόμετρα του μουσικεμάνε, ήρθαμε. Δεν θέλω κουμπιά και ρυθμίσεις, στη πρίζα να παίξει θέλω. Το παν είναι να γράφεις μουσικούλα, με κάποιο τρόπο θα τα καταφέρεις να ακουστεί καυλά, εδώ οι άλλοι καταργήσαν το αμπραγιάζ και συγχρόνως ακούτε τον μούφα που έδωκε 4 χηνόπουλα να πάρει μοντάζ και θέλει και πετάλι για να παίζει Ντου Που. Ρε ήμαρτόνε λαίμαι, ποιος είσαι ο Πατατανατσίου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Μετα απο 15 χρονια αλλαξα τα ντιλεΓια μου & πηρα δυο νεα αλλαξα και το booster μου και χρησιμοποιω πλεον αυτον το κοΜπερσΕρ 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 46 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μετα απο 15 χρονια αλλαξα τα ντιλεΓια μου & πηρα δυο νεα αλλαξα και το booster μου και χρησιμοποιω πλεον αυτον το κοΜπερσΕρ Δεν γνώριζα τίποτα για το LongAmp Deluxe Time Machine, το έψαξα τώρα στο πόδι, φαίνεται λαχταριστό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Nicholas_Chili είπε Δεν γνώριζα τίποτα για το LongAmp Deluxe Time Machine, το έψαξα τώρα στο πόδι, φαίνεται λαχταριστό... ειναι εξαιρετικο, τοσο σαν "προενισχυτης" (ακομα και με το delay κλειστο εχεις το χρωμα του echoplex και ζωντανευει καθε ενισχυτη) οσο και σαν delay (εγω το χρησιμοποιω σαν always on slapback delay αλλα και με μακριες επαναληψεις εχεις τον ηχο του RE-201 , του Echorex & του κλασσικου Echoplex). Επεξεργασμένο 20 Οκτωβρίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Quilter Phantom Di και Hall of Fame 2 mini, εντελώς πρόσφατα. Πολύ ωραία και τα δύο, αν και στο Hof 2 mini έσβησα το factory preset δοκιμάζοντας άλλα και τώρα δεν μπορώ να το βρω! :) Με το Quilter παίζω direct πανευτυχής, και το Hof το πήρα λόγω μικρού μεγέθους. (Τα δίπλα είναι δύο μαγνήτες ακουστικής Fishman που ακόμη δεν τους δοκίμασα). Επεξεργασμένο 21 Οκτωβρίου από Alter 2 YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MakisSRV Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου Προσθεσα στη συλλογη 1 phase 90 και 1 mxr distortion plus. Gasaρω και για 1 mxr malmsteen overdrive...ισως σε κανα μηνα ή με τον santa Claus 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 49 λεπτά πριν, MakisSRV είπε Προσθεσα στη συλλογη 1 phase 90 και 1 mxr distortion plus. Gasaρω και για 1 mxr malmsteen overdrive...ισως σε κανα μηνα ή με τον santa Claus τι χρήση κανεις στο distortion +? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, MakisSRV είπε Προσθεσα στη συλλογη 1 phase 90 και 1 mxr distortion plus. Gasaρω και για 1 mxr malmsteen overdrive...ισως σε κανα μηνα ή με τον santa Claus To YJM δεν είναι MXR, DOD είναι. Δίνω ένα εγώ. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MakisSRV Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, Nestoras είπε To YJM δεν είναι MXR, DOD είναι. Δίνω ένα εγώ. Το καινούργιο ειναι MXR. Σε ευχαριστώ για την προταση αλλα αγοραζω παντα καινούργια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MakisSRV Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε τι χρήση κανεις στο distortion +? Ως booster μπροστα απο ενα Wampler plexi drive deluxe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση