sultan of string Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 4 minutes ago, Waterfall-K said: Και btw, γιατί βγάζεις από το Lex mono έξοδο? γιατί πάει σε έναν ενισχυτή. Το στερεο σεταπ θέλει να ανοίξω υπολογιστή πλέον και βαριέμαι ασε τώρα μη μου βάζεις ιδέες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, sultan of string είπε γιατί πάει σε έναν ενισχυτή. Το στερεο σεταπ θέλει να ανοίξω υπολογιστή πλέον και βαριέμαι ασε τώρα μη μου βάζεις ιδέες Kαι μετά μου λες ότι δεν σου αρέσει ο ήχος του Lex. Σύνδεσε το ρε κουμπάρε stereo και βγάλ'το στα monitors να το ακούσεις όπως πρέπει. XK1c+Lex.mp4 Επεξεργασμένο 20 Οκτωβρίου από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου ο ήχος του lex είναι αλλιώτικος. Ενας ακόμα επι πλέον ήχος λεσλι. Κάποιες στιγμές τον θέλω. Κάποιες όχι. Δεν είπα δεν μου αρέσει. Δεν τον θεωρώ παντός καιρού. Σαν πετάλι για κάθε χρήση είναι κορυφαίο. Και το 2 κορυφαίο είναι και το vent είναι. πήρα πλήκτρο για να πατάω ΟΝ και να παίζει. Είναι κάτι σαν την απλότητα της ζωής. ίσως κάποια στιγμή κάνω κάτι για στέρεο πάλι με το ΟΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 11 minutes ago, Waterfall-K said: XK1c+Lex.mp4 10.61 MB · 0 downloads θα σε στεναχωρέσω, αλλά τέτοιο ήχο δεν χρησιμοποιώ. Ίσως μερικές φορές όταν δοκιμάζω απο 100 διάφορους, τον δοκιμάζω κι αυτόν για 10-20 δλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, sultan of string είπε πήρα πλήκτρο για να πατάω ΟΝ και να παίζει. Είναι κάτι σαν την απλότητα της ζωής. Και τι σχέση έχει αυτό με την mono σύνδεση που έχεις το Lex? SK2 -> Lex (stereo) -> (mixer) - monitors. Απλά πράγματα. 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε θα σε στεναχωρέσω, αλλά τέτοιο ήχο δεν χρησιμοποιώ. Δεν με στεναχωρείς καθόλου. Αν έπαιζες κι εσύ Deep Purple τον ίδιο ήχο θα έβγαζες. Αλλά το Lex δεν έχει κάποια σχέση με τον overdrived ήχο που ακούς, το OD (και το spring reverb) είναι από το Hammond. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 16 minutes ago, Waterfall-K said: Και τι σχέση έχει αυτό με την mono σύνδεση που έχεις το Lex? SK2 -> Lex (stereo) -> (mixer) - monitors. Απλά πράγματα. σου είπα, έχω έναν ενισχυτή και εκεί πάνω είναι. Δεν είναι πάνω στα μονιτορ που είναι πάνω στον υπολογιστή (αποκλειστικά). Δεν έχω μονιτορ εκτός υπολογιστή. 16 minutes ago, Waterfall-K said: Δεν με στεναχωρείς καθόλου. Αν έπαιζες κι εσύ Deep Purple τον ίδιο ήχο θα έβγαζες. Αλλά το Lex δεν έχει κάποια σχέση με τον overdrived ήχο που ακούς, το OD (και το spring reverb) είναι από το Hammond. Σταμάτησα να παίζω dp εδώ και 40 ας πούμε χρόνια. Είναι καλός ο ήχος του lex, διαφορετικός, αλλά σε μένα δύσκολος γιατί πάει και στις δυο σκάλες και φυσικά δεν το θέλω όταν στην μια έχω πιάνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου @sultan of string To Joyo είναι σαν το ebow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 1 minute ago, mpamps said: @sultan of string To Joyo είναι σαν το ebow? ναι κινεζιά, αλλά ουσιαστικά ίδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, sultan of string είπε 2 σε 1 Και conditioner? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου Boss SD-1 (I am late to the party, I know...) Boss PS-6 Radial Tonebone Hot British από τις αγγελίες (έχω και το Plexitube, αλλά ήθελα και το μικρότερο σε μέγεθος αδερφάκι του γιατί δεν πιάνει τόσο χώρο όσο το άλλο στο pedalboard) Επίσης από μη κιθαριστικά αφενός πετάλια, το TC Helicon Harmony Singer 2 το οποίο το είχα ήδη αλλά μου χάλασε και έπρεπε επειγόντως να το αντικαταστήσω άμεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση