MakisSRV Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Βλέποντας το αντίστοιχο νήμα στο the gear page, σκέφτηκα οτι θα ηταν ωραίο να μοιραστούμε τις φετινές μας αγορές. Το 2024 αγορασα 1 Boss CE5 chorus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1) Gamechanger Audio Plus + Wet pedal 2) Dunlop CB Classic (αντικατάσταση παλιού χαλασμένου) 3) Boss RC2 και το πούλησα ήδη. 4) Strymon BlueSky V2 Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου από Shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Ενα...η μάλλον δυο σε ένα: Boss JB-2 1 https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Πλέον έχει φτάσει για εμένα αυτή η ώρα που μπορώ να πω ότι είμαι κομπλέ από πετάλια. Όπως και με όλο τον κιθαριστικό εξοπλισμό το κόστος του να "ταβανιάσω" ήταν μεγαλύτερο επειδή ξεκίνησα με πιο φθηνά πετάλια και ανέβαινα σιγά σιγά. Πλέον μόνο κάποια περίεργα πετάλια της Chase Bliss και του ZVEX θα κοίταζα, αλλά ψυχολογικά δύσκολα να δώσω χρήματα με τα οποία αγοράζεις πλέον καλό ενισχυτή για ένα πεταλάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Η πρωτη μου εντύπωση ήταν ότι άντε να πήρα κάνα δυο πετάλια. Τσέκαρα το βιβλίο εγγράφων, και ήταν λίγα παραπάνω, τα πιο πολλά από ανταλλαγές. jam pink flow skreddy lunar module fuzz walrus mako M1 keeley compressor plus skreddy swirl jhs angry charlie jhs series 3 distortion Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MakisSRV Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 56 λεπτά πριν, MGs είπε .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Η πρωτη μου εντύπωση ήταν ότι άντε να πήρα κάνα δυο παρακάλια Εννοείς σε παρακαλούσαν για να τους κάνεις καλύτερη τιμή;;;;;;; 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Με παρακαλούσαν να μου τα δώσουν 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση