Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 32 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Απλά εκεί που έχουμε ένα... ζητηματάκι είναι φυσικά στη φωνή Κανένα ζητηματάκι. 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου Εγώ βαριέμαι. Άμα θέλετε όμως να σας παίξω κάτι, παίζω ή να προσθέσω πλήκτρα και να βοηθήσω στην ενορχήστρωση ή να εμφανιστώ στο σχήμα που θα πάει πάνω ως πληκτράς που είμαι και ομορφάντρας, αν και τα έχω τα χρονάκια μου πλέον και ασχήμυνα..... Πείτε μου. Όταν στρατολογεί το noiz,. εγώ δηλώνω το παρόν πάντα, ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης του. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες που ήδη κατέθεσαν τα τραγούδια τους για τον ελληνικό τελικό είναι: 1. Ιάν Στρατής 2. Νίκος Γκάνος 3. Daphne Lawrence 4. Trannos 5. Γιάννης Χατζηγεωργίου 6. Θάνος Λάμπρου 7. Τάνια Μπρεάζου 8. Evangelia 9. Κώστας Αγέρης 10. Marseaux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες που ήδη κατέθεσαν τα τραγούδια τους για τον ελληνικό τελικό είναι: 1. Ιάν Στρατής 2. Νίκος Γκάνος 3. Daphne Lawrence 4. Trannos 5. Γιάννης Χατζηγεωργίου 6. Θάνος Λάμπρου 7. Τάνια Μπρεάζου 8. Evangelia 9. Κώστας Αγέρης 10. Marseaux Ο Σεφερλής τελικά δεν κατέθεσε πρόταση? Κρίμα... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες που ήδη κατέθεσαν τα τραγούδια τους για τον ελληνικό τελικό είναι: 1. Ιάν Στρατής 2. Νίκος Γκάνος 3. Daphne Lawrence 4. Trannos 5. Γιάννης Χατζηγεωργίου 6. Θάνος Λάμπρου 7. Τάνια Μπρεάζου 8. Evangelia 9. Κώστας Αγέρης 10. Marseaux Τόσες προκηρύξεις έχει για ΔΥ. Έχουν εξαγγείλει και αυξήσεις για το ΔΗΜΟΣΙΟ. Εκεί να καταθέσουν τα χαρτιά τους. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση