Shelter Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Deep stuff για ψαγμένους. Τι κιθάρα κρατάει εδώ ο Reggie Lucas? Είναι καστομιά? Parts? ανοσιούργημα? τον είχε περιορίσει ο Miles με αγιασμό σε ακτίνα 1μέτρου? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Ειναι πρόδρομος αυτής ? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Έλα ρε Αργύρη... Κρατάει την έτσι... την πως την είπαμε... Την telepaul Μια απόπειρα συμπαραγωγής των δύο κολοσσών F&G που τελικά δεν προχώρησε... ΥΓ: Τι είναι πάλι αυτό το κούτσουρο τελικά ; Το βρήκα, τι κερδίζω; Είναι μια Koontz, κατασκευή του luthier Sam Koontz 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Βρήκα και εγω ενα thread στο TDPRI (δε πιστεύω Τερρυ να συχνάζεις σε τέτοια χαμαιτυπεία?) που αναφέρει κάποιος τον Sam Koontz επειδή μοιάζουν τα inlay του...και το headstock inlay φαίνεται να μοιάζει. Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου από odis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, odis13 είπε Βρήκα και εγω ενα thread στο TDPRI (δε πιστεύω Τερρυ να συχνάζεις σε τέτοια χαμαιτυπεία?) που αναφέρει κάποιος τον Sam Koontz επειδή μοιάζουν τα inlay του...και το headstock inlay φαίνεται να μοιάζει. Είδες λοιπόν πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις όταν μπλέκεις με τις tele 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Σχετικό άσχετο αλλά έβαλα να ακούσω την Paranormal στο βιντεάκι και οι ήχοι που κάνουν demo μου ακουστήκαν τελείως μάπα, ειδικά στα καθαρά έχουν ένα compression τραγικό. Σε σημείο που μου έκανε εντύπωση αρκετά για να το σχολιάσω, και μονο τώρα που γράφω το post πρόσεξα τον ενισχυτή που χρησιμοποιεί (Twin Tone Master). Το χάνω ή το πρόσεξε και άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Απο ότι βλέπω έχει και πετάλια κάτω, άρα μάλλον δεν έστρωσε με τους διπλούς και το γκιψονομάνικο. Πρέπει να φταίει το σχήμα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, odis13 είπε Σχετικό άσχετο αλλά έβαλα να ακούσω την Paranormal στο βιντεάκι και οι ήχοι που κάνουν demo μου ακουστήκαν τελείως μάπα, ειδικά στα καθαρά έχουν ένα compression τραγικό. Σε σημείο που μου έκανε εντύπωση αρκετά για να το σχολιάσω, και μονο τώρα που γράφω το post πρόσεξα τον ενισχυτή που χρησιμοποιεί (Twin Tone Master). Το χάνω ή το πρόσεξε και άλλος? Ακούγονται μάπα οι μαγνήτες που σπλιτάρουν. Ή διπλός διπλός ή μονός μονός και με το βζζζζζ. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 47 λεπτά πριν, Shelter είπε Τι κιθάρα κρατάει εδώ ο Reggie Lucas? Μια άσχημη κιθάρα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, MGs είπε Μια άσχημη κιθάρα? Μην εισαστε πουριτανοί ρε... 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση