Προς το περιεχόμενο

Guitar Quiz #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Deep stuff για ψαγμένους.

Τι κιθάρα κρατάει εδώ ο Reggie Lucas?

Είναι καστομιά? Parts? ανοσιούργημα? τον είχε περιορίσει ο Miles με αγιασμό σε ακτίνα 1μέτρου?

reggieweb.thumb.webp.4b86996a9a74cfffbbdc1c8b279a6d82.webp

0f434ecce6842788249dc37e92e6462054-19-Reggie-Lucas.rsquare_w330.webp.d644984a4369f140e692562db93cf545.webpimage.jpeg.1be4535cb3a108e92dc9e92ef4490055.jpegimage.jpeg.7ba6ade2b64f1e91489e1ccec336b82a.jpeg

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Έλα ρε Αργύρη... Κρατάει την έτσι... την πως την είπαμε... Την telepaul ?

Μια απόπειρα συμπαραγωγής των δύο κολοσσών F&G που τελικά δεν προχώρησε...

ΥΓ: Τι είναι πάλι αυτό το κούτσουρο τελικά ; Το βρήκα, τι κερδίζω; Είναι μια Koontz, κατασκευή του luthier Sam Koontz

• Συμφωνώ 2

all this has happened before and will happen again

Βρήκα και εγω ενα thread στο TDPRI (δε πιστεύω Τερρυ να συχνάζεις σε τέτοια χαμαιτυπεία?) που αναφέρει κάποιος τον Sam Koontz επειδή μοιάζουν τα inlay του...και το headstock inlay φαίνεται να μοιάζει.

Επεξεργασμένο από odis13
  • Χαχα 2

• Moderator
8 λεπτά πριν, odis13 είπε

Βρήκα και εγω ενα thread στο TDPRI (δε πιστεύω Τερρυ να συχνάζεις σε τέτοια χαμαιτυπεία?) που αναφέρει κάποιος τον Sam Koontz επειδή μοιάζουν τα inlay του...και το headstock inlay φαίνεται να μοιάζει.

Είδες λοιπόν πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις όταν μπλέκεις με τις tele ?

• Χαχα 1

all this has happened before and will happen again

Σχετικό άσχετο αλλά έβαλα να ακούσω την Paranormal στο βιντεάκι και οι ήχοι που κάνουν demo μου ακουστήκαν τελείως μάπα, ειδικά στα καθαρά έχουν ένα compression τραγικό. Σε σημείο που μου έκανε εντύπωση αρκετά για να το σχολιάσω, και μονο τώρα που γράφω το post πρόσεξα τον ενισχυτή που χρησιμοποιεί (Twin Tone Master). Το χάνω ή το πρόσεξε και άλλος?

Απο ότι βλέπω έχει και πετάλια κάτω, άρα μάλλον δεν έστρωσε με τους διπλούς και το γκιψονομάνικο. Πρέπει να φταίει το σχήμα.

Μόλις τώρα, odis13 είπε

Σχετικό άσχετο αλλά έβαλα να ακούσω την Paranormal στο βιντεάκι και οι ήχοι που κάνουν demo μου ακουστήκαν τελείως μάπα, ειδικά στα καθαρά έχουν ένα compression τραγικό. Σε σημείο που μου έκανε εντύπωση αρκετά για να το σχολιάσω, και μονο τώρα που γράφω το post πρόσεξα τον ενισχυτή που χρησιμοποιεί (Twin Tone Master). Το χάνω ή το πρόσεξε και άλλος?

Ακούγονται μάπα οι μαγνήτες που σπλιτάρουν. Ή διπλός διπλός ή μονός μονός και με το βζζζζζ.

13 λεπτά πριν, MGs είπε

Μια άσχημη κιθάρα?

Μην εισαστε πουριτανοί ρε...

• Χαχα 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου