Προς το περιεχόμενο

COMPUTER MUSIC MAGAZINE: Ενας κυκλος που κλεινει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για χρονια συνδρομητης στο περιοδικο, το επαιρνα απο τα χρονια που κυκλοφορουσε απο τη Compupress και στην Ελλαδα, καποια στιγμη σταματησε να κυκλοφορει στα (Ελληνικα) περιπτερα και, "αναγκαστικα", εγινα συνδρομητης στο Αγγλικο. Δεν εχω υπαρξει φανατικοτερος συνδρομητης σε κανενα αλλο περιοδικο. Ενα απο τα μοτο μου, για λιγα περιοδικα γενικα το εχω, τεχνολογιας και στη συγκεκριμενη περιπτωση & μουσικης, δεν χορταινες να το διαβαζεις. ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ!!! και πολλες φορες ισως το διαβαζα μονο για τις διαφημησεις!!! να εχω μια συμπικνωμενη εικονα, χωρις πολλα πολλα για το τι κυκλοφορει καθε μηνα, κυριως σε software, αλλα και πολλες φορες και σε hardware, μηχανηματα που φυσικα ειχαν αμεση συνεργασια και με σοφτ.

Ας με σταματησει καποιος μοντ!!! (δικιολογουμαι. Ηταν το περιοδικο μου με εβαλε, πιο "σοβαρα" στα της μουσικης παραγωγης/τεχνολογιας). θα μπορουσα να γραφω σελιδες ατελειωτες για αυτο το περιοδικο.

Φυσικα, οπως και καθε μεσο, επαιρνε θεση υπερ/κατα θεωρησεων , στη μουσικη τεχνολογια στη συγκεκριμενη περιπτωση, που καποιους τους εβρισκε συμφωνους, καποιους Οχι. "Δουλευε" τεχνικες, που πολοι συμφωνουσαν, πολλοι Οχι. Και με ενα δεδομενο οτι, καθε μεσο, προωθει σε "αθωοτερες" εποχες, ενα soft synth, εναν κομπρεσορα, επειδη αρεσει στην ομαδα δημιουργιας και σε λιγοτερο "αθοες" επειδη , αυτη η εταιρια εδωσε χορηγια, επειδη θα πρεπει να παραμεινει με καποιον τροπο το περιοδικο ανοιχτο, ειχε φανατικους φιλους & φανατικους αντιπαλλους! ακομα και στην σελιδα του, πολλοι απο ανταγωνηστικα φορουμ εριχναν κλεφτες ματιες στο τι ανεβαζει και, οι fans του σε αλλους και παει λεγοντας...

Αυτο λοιπον το περιοδικο, μετα απο 339 τευχη, κυκλοφορει το τευχος 340, που θα ειναι και το τελευταιο.

Αυτη ειναι η αποφαση που κοινοποιηθηκε και στους συνδρομητες με Email χθες.

Προσωπικα, (δε λεω οτι δε θα φαω το μεσημερι),,, το πηρα βαρια. Οπως πιστευω το παιρνει καποιος βαρια με οτι του αρεσει και τελειωνει. Μια εκπομπη, μια σειρα, μια αγαπημενη συνηθεια που καποια στιγμη, πολυ απλα σταματαει να υπαρχει.

Πιστευω ηταν ενα θρεντ που επρεπε να  ανοιξει! Αν καποιος θελει να προσθεσει κατι , φυσικα μπορει! το παιρνατε; εχει κανενας αλλος αναμνησεις απο τα χρονια που κυκλλοφορουσε Ελλαδα;

η ζωη,,, και ποσο μαλλον η τεχνολογια,,,

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

• Λυπάμαι 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους εστειλα μηνυμα!

Nope. οτι βγηκε , βγηκε. Θα μεινει μονο η ιστοσελιδα. Μαζι με την printed εκδοση, "κυκλοφορουσε" και η ηλεκτρονικη απο τη σελιδα τους και, απο αλλες πλατφορμες, με ηλεκτρονικα περιοδικα. Με τα δεδομενα που εχουν βγει, Τελος απο ολα. Μακαρι να αλλαξει αυτο. Αλλα και σε ηλεκτρονικη μορφη να κυκλοφορει, ε δεν θα ειναι το ιδιο. Και πες τε με ρομαντικο!!!!!

• Συμφωνώ 1

37 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε

παω να ανοιξω τον amstrad....?

629a18228e67531fd96e057d767cf19fda0fb5c4.webp

Ανδρέας adventuriνάκης

Έγραψε και ο αδερφός μου μπόλικα game reviews εκείνα τα χρόνια , και τι δεν έχω παίξει!!! Το σπίτι έιχε pc και κονσόλες της εποχής. 

Επεξεργασμένο από Costas Siachamis
  • Like 4

www.sonicspace.gr

1 ώρα πριν, stavros_d80 είπε

παω να ανοιξω τον amstrad....?

629a18228e67531fd96e057d767cf19fda0fb5c4.webp

ΑΑΑ,,,!!! Εδω τα χαλαμε! οπαδος της Amiga!!! ειδικα τα τελευταια ηταν μηχανηματαρες χωρις πλακα! κυριολεκτουσαν καποιοι που τα δουλευαν οτι,, Δουλευω ενα project! απο το ποιοτηκο hardware τους; τις παραμετροποιησεις του software ; απο οπου και να το επιανες μηχανηματα μεα ξια σιγουρα! ωρες επι ωρων , βραδιαζα στο σπιτι του ξαδερφου του πατερα μου που ειχε μια!??⌨️
?⌨️?⌨️

• Like 2

1 ώρα πριν, theoMusictech είπε

ΑΑΑ,,,!!! Εδω τα χαλαμε! οπαδος της Amiga!!! ειδικα τα τελευταια ηταν μηχανηματαρες χωρις πλακα! κυριολεκτουσαν καποιοι που τα δουλευαν οτι,, Δουλευω ενα project! απο το ποιοτηκο hardware τους; τις παραμετροποιησεις του software ; απο οπου και να το επιανες μηχανηματα μεα ξια σιγουρα! ωρες επι ωρων , βραδιαζα στο σπιτι του ξαδερφου του πατερα μου που ειχε μια!??⌨️
?⌨️?⌨️

6128 και ξερο πσωμι....? και 1040 στο καπακι με midi με korg m1..... βγηκε ο γαρδελης απο μεσα μου.... παρτε κ μια πιστα robocop τωρα γιατι φτιαχτηκα ναουμε αμαλαχει κ πασης ελλαδος.....

museum.sepchiou.gr-A003c.jpg

dsc_0106.webp

• Ευχαριστώ 1

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου