Προς το περιεχόμενο

New Fender American Ultra II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
3 λεπτά πριν, Έκτορας είπε

image.jpeg.395e9f626ee284de55672d2555c1099c.jpeg

Υπαινίσσεσαι κάτι; Βρήκες κάτι παρατημένο σε ένα σκαμπό;

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Υπαινίσσεσαι κάτι; Βρήκες κάτι παρατημένο σε ένα σκαμπό;

Μπα, στο Facebook τις βρίσκω...

spoiler alert: ψήνω αγορά κιθάρας μεσα στο Σ/Κ, που μέχρι και ο @LK θα ζηλέψει... Δεν λέω άλλα...

• Συμφωνώ 1

• Moderator
5 λεπτά πριν, Έκτορας είπε

Μπα, στο Facebook τις βρίσκω...

spoiler alert: ψήνω αγορά κιθάρας μεσα στο Σ/Κ, που μέχρι και ο @LK θα ζηλέψει... Δεν λέω άλλα...

Ευκολάκι: 95% Melody Maker, 5% Fiesta Red Strat...

• Χαχα 1

all this has happened before and will happen again

Εχω την deluxe, πρόγονο της ultra, η οποία στην ουσία είναι μια στρατ στο 100%, απλά με μαγνήτες και συνδεσμολογία που κάνει περισσότερα πράγματα από μια παραδοσιακή στρατ. Όλα πάνω της είναι λίγο πιο μοντέρνα, χωρίς να αλλάζει η αίσθηση στο παίξιμο. Ο ήχος με τους noiseless που φορά είναι κατά 90% στρατ, ενώ το 10% που μένει, κάνει τη διαφορά στον βρώμικο ήχο σε ροκ καταστάσεις, τη στιγμή που μια κλασική στρατ θα δυσκολευόταν. Η κιθάρα αυτή παίζει σε κάθε rig, με κάθε πετάλι και ενισχυτή, αθόρυβα, δίδοντας μια έντονη στρατίλα στο όλον (όχι τοσο έντονη οσο μια κανονική στρατ). Εξαιρετικό εργαλείο για κάποιον εργαζόμενο μουσικό κιθαρίστα, όχι τόσο καλή για κάποιον που τη συνδέει καρφί στον ενισχυτή και περιμένει να ακούσει pure strat ηχο. Δεν το κάνει αυτό. Στο χέρι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά με μια κανονική στρατ. Ίσα ίσα που είναι πιο φιλική στα πάντα. Από το τρέμολο μεχρι το μανίκι.

• Like 2

Γιώργος

10 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

Εχω την deluxe, πρόγονο της ultra, η οποία στην ουσία είναι μια στρατ στο 100%, απλά με μαγνήτες και συνδεσμολογία που κάνει περισσότερα πράγματα από μια παραδοσιακή στρατ. Όλα πάνω της είναι λίγο πιο μοντέρνα, χωρίς να αλλάζει η αίσθηση στο παίξιμο. Ο ήχος με τους noiseless που φορά είναι κατά 90% στρατ, ενώ το 10% που μένει, κάνει τη διαφορά στον βρώμικο ήχο σε ροκ καταστάσεις, τη στιγμή που μια κλασική στρατ θα δυσκολευόταν. Η κιθάρα αυτή παίζει σε κάθε rig, με κάθε πετάλι και ενισχυτή, αθόρυβα, δίδοντας μια έντονη στρατίλα στο όλον (όχι τοσο έντονη οσο μια κανονική στρατ). Εξαιρετικό εργαλείο για κάποιον εργαζόμενο μουσικό κιθαρίστα, όχι τόσο καλή για κάποιον που τη συνδέει καρφί στον ενισχυτή και περιμένει να ακούσει pure strat ηχο. Δεν το κάνει αυτό. Στο χέρι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά με μια κανονική στρατ. Ίσα ίσα που είναι πιο φιλική στα πάντα. Από το τρέμολο μεχρι το μανίκι.

Εγώ που έχω την deluxe σε Telecaster πάντως την φόρεσα DiMarzio μαγνήτες και την άκουσα 

Never give up! 

18 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

Σιγά μη δεν είχες και deluxe... Και εγώ μια τέτοια έχω αλλά από την εποχή που οι μαγνήτες της θεωρούνταν κακοί. Εγώ βέβαια δεν έψαχνα ποτέ τη στρατιλα, μου αρέσει ο ήχος του Beck, το sustain, και αυτά τα κάνει μια χαρά

kavagio for strings

13 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Σιγά μη δεν είχες και deluxe... Και εγώ μια τέτοια έχω αλλά από την εποχή που οι μαγνήτες της θεωρούνταν κακοί. Εγώ βέβαια δεν έψαχνα ποτέ τη στρατιλα, μου αρέσει ο ήχος του Beck, το sustain, και αυτά τα κάνει μια χαρά

εννοεις τους scn?

Γιώργος

4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

εννοεις τους scn?

Του 2000 είναι η κιθάρα μου και έχω ακούσει ότι εκείνη την εποχή οι μαγνήτες της deluxe δεν άρεσαν σε όσους έψαχναν κλασικό στρατ ήχο, τον τύπο τους δεν τον θυμάμαι

kavagio for strings

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου