Προς το περιεχόμενο

Stratocaster ή Telecaster - ιδού η απορία...

Stratocastet ή Telecaster  

35 μέλη ψήφισαν

1. 1. Stratocastet ή Telecaster

• Stratocaster "δαγκωτό"
      21
    • Telecaster "και ξερό ψωμί"
      14

This poll is closed to new votes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να το συνεχίσω, θυμάμαι να ΜΗΝ λέμε Tele αλλά "η κιθάρα του Σπριγκστην". Τόσα βλέπαμε, τόσα ξέραμε, τόσα λέγαμε.

LP μία, στο Ωδείο. Την ανοίγαμε, την χαϊδεύαμε, την κλείναμε ξανά στην θήκη της (πριν μας πάρουν είδηση οι γραμματείς! ). 

Επεξεργασμένο από Jet72
  • Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, LK είπε

To μοναδικό pop video με  tele που θυμάμαι είναι αυτό (1987):

Δεν θυμάσαι καλά... (έχω καμμιά 200ρια ακόμα αν θΑισ)

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

4 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Λοιπόν... Η κάλπη έκλεισε. Προφανέστατα και τα αποτελέσματα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα, αλλά το 40% που έλαβε η tele δεν είναι ευκαταφρόνητο.

Τα pros and cons του κάθε οργάνου εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, αλλά εγώ θα σταθώ σε ένα άλλο σημείο. Στα demographics. 

Μπορεί να κάνουμε πλακίτσα για το υπέρ της tele influencing, αλλά μήπως αυτό βρίσκει ευήκοα ώτα γιατί πλέον απευθύνεται σε ένα ηλικιακά "γερασμένο" ακροατήριο επίδοξων αγοραστών;

Υπενθυμίζω ότι στην μακρινή πλέον δεκαετία του '80, για εμάς τους τότε πιτσιρικάδες οι tele δεν ήταν απλά κιθάρες για... γέροντες, αλλά για Μαθουσάλες.  

Και για να μην βγάλω τον εαυτό μου απ' έξω, το καιρό εκείνο και εγώ θεωρούσα τα JB το κατεξοχήν όργανο για γεροντάρες και ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο πλην από το P ήταν rock κλπ. Τώρα ως γνήσιος γεροντάρας δεν μπορώ να μην έχω JB στο χέρι ή κάτι που να το προσομοιάζει.

Δηλαδή θεωρώ ότι αν ήμασταν στα '80s, είχαμε Noiz και κάναμε αυτό το poll, είμαι 99,9% βέβαιος ότι η tele δεν θα πήγαινε ούτε 5%. Βέβαια αυτό είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ. 

Είναι λοιπόν και η ηλικία κριτήριο επιλογής / μεταστροφής γούστων (και στην περίπτωση μας push προς τις tele);

Προσωπικά θεωρώ πως ναι...

Ποιο 40% μωρε
Απο τους 14 που το ριξανε στην tele, οι 10 δεν εχουν ακουμπησει ποτε, και ειτε παιζουν με LP κλπ ή ειναι τιποτα πανκονιουγουειβοκουλοτουριαρηδες που για αυτους η Strat ειναι το συμβολο του ROCK που μισουν.

• Χαχα 2

• Moderator
Μόλις τώρα, Superfunk είπε

Δεν θυμάσαι καλά...

Θυμάμαι αυτό που έβλεπα στην Tv,

Μπρους ναι.

1 λεπτό πριν, LK είπε

Θυμάμαι αυτό που έβλεπα στην Tv,

Και εγώ στην τιβι τα έβλεπα, μάλλον θα είχαμε διαφορετικές τιβι εγώ είχα SONY εσύ; ?

• Χαχα 1

• Moderator
2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε

Ποιο 40% μωρε
Απο τους 14 που το ριξανε στην tele, οι 10 δεν εχουν ακουμπησει ποτε, και ειτε παιζουν με LP κλπ ή ειναι τιποτα πανκονιουγουειβοκουλοτουριαρηδες που για αυτους η Strat ειναι το συμβολο του ROCK που μισουν.

Κάτσε , αυτό που λές είναι σοβαρό;

Δηλαδή είχαμε αλλοίωση  αποτελέσματος ; ?

Μόλις τώρα, Superfunk είπε

Και εγώ στην τιβι τα έβλεπα, μάλλον θα είχαμε διαφορετικές τιβι εγώ είχα SONY εσύ; ?

Grundig

3 λεπτά πριν, LK είπε

Grundig

Δηλαδή η Grundig δεν έδειχνε τους ΤΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΈΝΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΕΣ της δεκαετίας του 80 (Springsteen,Police και Prince) που έπαιζαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ με Tele (τυχαίο;δεν νομίζω...)

• Moderator
4 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε

Ακομα την εχει

H αλήθεια είναι ότι δεν την έχω , αλλά την έψαξα .

Τωρα έχω sony και εγώ, θα την ανάψω το βράδυ να δω αν δειξεί tele. ?

296489650_10209907842889744_1546810562253544623_n.jpg

• Like 1
  • Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου