Προς το περιεχόμενο

Stratocaster ή Telecaster - ιδού η απορία...

Stratocastet ή Telecaster  

35 μέλη ψήφισαν

1. 1. Stratocastet ή Telecaster

• Stratocaster "δαγκωτό"
      21
    • Telecaster "και ξερό ψωμί"
      14

This poll is closed to new votes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αλήθεια είναι ότι σπίτι παίζω αποκλειστικά με έναν ήχο, όταν χαζολογάω. Και περνώ το περισσότερο καιρό χαζολογώντας στην κιθάρα. Ο ήχος αυτός είναι αποκλειστικά η θέση 4 σε στρατ. Δεν μπορώ να παίξω σε άλλη θέση, διότι δεν ευχαριστιέμαι. Εννοείται, ότι όποια άλλη κιθάρα και να πιάσω, μετά απο λιγα λεπτά πιάνω στρατ.

(σε πρόβες, λάιβ κλπ, δεν παίρνω στρατ καθώς παίζω 95% με bridge, και χρειάζομαι περισσότερα γκάζια).

Δεν μου πολυπέτυχε ο ήχος, αλλά το μήνυμα περνά. ?

Επεξεργασμένο από gkourmoul1
  • Like 6

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαιρετικός ήχος και.. feel, @gkourmoul1 . Για πες περισσότερα για το όργανο...

Άσε που με επεισες να παρω Strat. Έχω αυτόν τον ήχο από τις κιθάρες μου..; Όχι. Άρα χρειάζομαι μια.

• Χαχα 1

• Moderator
1 λεπτό πριν, Έκτορας είπε

Άσε που με επεισες να παρω Strat. Έχω αυτόν τον ήχο από τις κιθάρες μου..; Όχι. Άρα χρειάζομαι μια.

Απλά να ξέρεις. 

Άλλο ήχο βγάζουν οι κόκκινες στρατ, άλλο οι burst και άλλο οι άσπρες ?

• Χαχα 6

2 λεπτά πριν, Έκτορας είπε

Για πες περισσότερα για το όργανο...

Δες εδώ

Είναι μια highway one 2002, με tonerider pure vintage. Οι μαγνήτες έχουν πολύ μετρια θέση 4, και γενικότερα μετριο καθαρό ήχο, αλλά τα σπάνε στον βρώμικο.

• Like 1

Γιώργος

• Moderator

"Όποιος κατακρίνει τον bridge μαγνήτη της Strat, δεν έχει τα σωστά γκαζοπέταλα"

-Κομφούκιος

• Like 2
  • Χαχα 1
  • Συμφωνώ 4

3 λεπτά πριν, kpeyos είπε

"Όποιος κατακρίνει τον bridge μαγνήτη της Strat, δεν έχει ούτε Tubescreamer ούτε Fuzz Face. "

-Κομφούκιος

Το διόρθωσα, ήμουν εκεί όταν τα συζητάγαμε.

• Χαχα 1

5 λεπτά πριν, kpeyos είπε

"Όποιος κατακρίνει τον bridge μαγνήτη της Strat, δεν έχει τα σωστά γκαζοπέταλα"

-Κομφούκιος

Δεν χρειαζεται πολλά πολλά ο bridge. Με τους περισσότερους βρώμικους ενισχυτές τα πάει υπέροχα, με ένα τυπικό tweaking στο eq. Με τα πετάλια έχει ένα θέμα, όντως. Δεν του αρέσουν εκείνα να “στενό” ήχο, με ήχο πριόνι κλπ. Θέλει πετάλια με ανοικτό ήχο, μαλακα πρίμα, μπάσο (εάν δεν έχει ο ενισχυτής), και κατά προτίμηση να φαζίζουν ελαφρώς ή βαρέως.

Γιώργος

• Moderator
Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε

Θέλει πετάλια με ανοικτό ήχο, μαλακα πρίμα, μπάσο (εάν δεν έχει ο ενισχυτής), και κατά προτίμηση να φαζίζουν ελαφρώς ή βαρέως.

"Ότι μπουκώνει στη Les Paul θα σκοτώνει στην Stratocaster. Και οι Telecasterάκηδες θα ακούσουν και θα ζηλέψουν. Και θα αποτάξουν τα μονόηχα κουπιά και στους 5 ήχους θα προσκυνήσουν"

Απ. Πάύλος Προς Ρωμαίους 1: 26-27 

• Χαχα 2

• Moderator
1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε

Ο ήχος αυτός είναι αποκλειστικά η θέση 4 σε στρατ. Δεν μπορώ να παίξω σε άλλη θέση, διότι δεν ευχαριστιέμαι.

Σε αντιλαμβάνομαι απόλυτα. Εγώ πχ αν δεν έχει το μπάσο bridge μαγνήτη δεν μπορώ να παίξω. Θεωρώ ότι το αυτί μας με την πάροδο των ετών έχει "κουρδίσει" πάνω σε έναν συγκεκριμένο ήχο.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν τι θα ψήφιζα σε ενδεχόμενο poll "μόνος σε απομονωμένο νησί, με δικαίωμα να διαλέξεις ανάμεσα σε JB ή PB". ?

• Like 1

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου