Προς το περιεχόμενο

Aφήστε τα γ@μ#...τηλέφωνα στην άκρη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, LK είπε

είναι ροματνικός και λυρικός, ή μόνο στο ντύσιμο;

ειναι ρε το παιδι, ακου εδω ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ρομανΤιζΜου

• Χαχα 2

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Superfunk είπε

Oι Judas Priest ειναι το μονο METAL συγκρότημα που μου αρεσει, μετα απο αυτο το βινΔεο μου αρεσει ακομα πΓιο πολυ. 

Δεν είσαι ο μόνος, ξέρω πολλους με την ιδια άποψη, οι άνθρωποι έχουν πλούσια δισκογραφία με όχι μόνο μέταλ αλλά και διασκεδαστικες κομματαρες, εμένα είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα όλων των εποχών 🤟

Πάντως διαφωνώ στα περισσότερα που ειπώθηκαν στο thread.

Για μενα δεν υπάρχει τίποτα κακό με τα κινητά στις συναυλίες, επικροτω ακόμα και αυτούς που τραβάνε όλη την συναυλία για να την δω μετά στο YT και να ξαναζησω την στιγμή.

Το fb μου είναι κάτι σαν προσωπικό μου ημερολόγιο. Ποσως με ενδιαφέρει πόσα λαϊκ θα πάρω. Μου αρέσει ό,τι ξεχωριστό ζω, είτε ένα ταξίδι είτε μια συναυλία κτλ να το κάνω ποστ και να το βλέπω μετέπειτα στις αναμνήσεις μου. 

Δυστυχώς πιο πιθανό είναι να σωθεί έτσι το υλικό σου (πόσες φωτό είχα στο κινητό μου και επειδή δεν τις είχα κάνει back up και έχασα το κινητό, έχασα τις φωτό? Μόνο όσες είχα ποσταρει στο fb σώθηκαν).

Τόσα ταξίδια και συναυλίες στα παλιά χρόνια, που είτε εκτυπωνα τις φωτογραφίες είτε ήταν ψηφιακές και τις αποθήκευσα στον υπολογιστή ο οποίος κάποια στιγμή χαλούσε, έχω χάσει όλες αυτές τις φωτό και άρα τις αναμνήσεις.

Δηλαδή οκ να ζούμε την στιγμή, αλλά πέντε έξι φωτογραφίες και κάνα βιντεάκι δεν θα καταστρέψει την εμπειρία σου. Και όταν το ποσταρεις στο φατσοβιβλιο θα το βλέπεις και μετά από είκοσι χρόνια να χαίρεσαι.

Θεωρώ την αντίδραση κάποιων καλλιτεχνών λίγο υπερβολική 

• Συμφωνώ 1

Δε θυμάμαι τώρα ποιος καλλιτέχνης ήταν αλλά η αντίδρασή του ήταν η ακριβώς αντίθετη με του Halford. Πήρε το κινητό από τον θεατή και έβγαλε ο ίδιος σέλφι μαζί του πάνω απ' τη σκηνή.

1 ώρα πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

Δε θυμάμαι τώρα ποιος καλλιτέχνης ήταν αλλά η αντίδρασή του ήταν η ακριβώς αντίθετη με του Halford. Πήρε το κινητό από τον θεατή και έβγαλε ο ίδιος σέλφι μαζί του πάνω απ' τη σκηνή.

Καταρχάς ο Halford είναι ο ένας και μοναδικός Metal God, οπότε είναι υπεράνω κριτικής 😛

Για την ιστορία πάντως στο περιστατικό αυτό, ο Halford δήλωσε ότι ο οπαδός είχε ανοικτό τον φακό του κινητού και του χάλαγε το performance (ίσως τον εμπόδιζε στο να βλέπει το teleprompter του)

Το κινητό επιστράφηκε στον οπαδό ο οποίος του απολογήθηκε και όλα καλά (σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του Halford όλα τα παραπάνω).

Στο loudwire δήλωσε: "αγαπάμε τους οπαδούς μας και δεν μας πειράζει να τραβάτε βίντεο το σόου αντί να το ζειτε in the flesh. Αλλά αν παρεμποδίζεις τo performance του Metal God, αυτά μπορεί να συμβούν"

Δηλαδη με βάση το παραπάνω δεν ενοχλήθηκε απλά επειδή ο οπαδός τραβούσε με το κινητό...

• Like 1

Ο Cave και παρέα με τον Thom Yorke πρόσφατα στην αθήνα αρνήθηκε φώτο.

Δέν γνωρίζω τί άνθρωπος είναι,απλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται σεβαστά.

• Moderator
2 λεπτά πριν, MGs είπε

Ο Cave και παρέα με τον Thom Yorke πρόσφατα στην αθήνα αρνήθηκε φώτο.

Aν την αρνήθηκε σε φάση που ηταν βόλτα  ή πήγε να φάει , είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από τη συναυλία.

ρε παιδια οσοι λετε οτι δεν σας ενοχλει να τραβαει ο αλλος με το κινητο,το λετε για οταν ειστε συναυλια ή σπιτι? γτ εγω οταν παω σε λαιβ,με τη διαθεση να 'ρουφηξω' καθε δευτερολεπτο κ εχω τους π@π@ρες μπροστα μου να σηκωνουν τα κινητα και να μη βλεπω χριστο,ειναι δυνατον αν μην με ενοχλει?

Slow must go on....!!!!

• Moderator
3 λεπτά πριν, noe13 είπε

ρε παιδια οσοι λετε οτι δεν σας ενοχλει να τραβαει ο αλλος με το κινητο,το λετε για οταν ειστε συναυλια ή σπιτι? γτ εγω οταν παω σε λαιβ,με τη διαθεση να 'ρουφηξω' καθε δευτερολεπτο κ εχω τους π@π@ρες μπροστα μου να σηκωνουν τα κινητα και να μη βλεπω χριστο,ειναι δυνατον αν μην με ενοχλει?

Εγώ μίλησα για τo αν θα έπρεπε να ενοχλήσει τον καλλιτέχνη, όχι το κοινό.

Εμένα δεν θα με ενοχλούσε μόνο το κινητό σε μια συναυλία.

Θα με  ενοχλούσε και που αναπνέει κάποιος δίπλα μου, γι αυτό δεν πάω σε συναυλίες....ή γενικότερα κάπου/ οπουδήποτε  με κόσμο (από σινεμά , μέχρι Bar).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου