Shelter Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Μάλιστα άρα το ερώτημα είναι ποια κιθάρα και ενισχυτή με ταβάνι τα 300ευρώ. Συγγνώμη αλλά το ρωτάω γιατι έχει τεράστια διαφορά στις προτάσεις που γίνουν. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Η δική μου πρόταση (σε όποιο χρώμα υπάρχει- ή σας αρέσει) Ευκολοπαιχτη κιθάρα, φιλική στον αρχάριο. https://stollas.com/el/soundsation-rider-gp-candy-apple-red-28405.html Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
artd1mi Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Shelter είπε Μάλιστα άρα το ερώτημα είναι ποια κιθάρα και ενισχυτή με ταβάνι τα 300ευρώ. Συγγνώμη αλλά το ρωτάω γιατι έχει τεράστια διαφορά στις προτάσεις που γίνουν. παρακαλώ! θεωρείτε ότι είναι λίγα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
artd1mi Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Η δική μου πρόταση (σε όποιο χρώμα υπάρχει- ή σας αρέσει) Ευκολοοαιχτη κιθάρα, φιλική στον αρχάριο. https://stollas.com/el/soundsation-rider-gp-candy-apple-red-28405.html σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Σας προτείνω την κιθάρα της αγγελίας ως μια πολύ ποιοτική πρώτη λύση. Είναι μια κιθάρα που ακόμη και στα υπερδιπλάσια χρήματα που κόστιζε καινούργια, θεωρούταν από τις καλύτερες σε σχέση ποιότητας-τιμής. Επίσης είναι Κορεατική, ανώτερης ποιότητας από αντίστοιχες Κινέζικες. Αν δεν είχα ήδη πολλές κιθάρες, θα την αγόραζα ο ίδιος. Φυσικά δεν έχω καμία σχέση με την αγγελία η τον πωλητή. https://smart.noiz.gr/details.php?id=504486 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, artd1mi είπε παρακαλώ! θεωρείτε ότι είναι λίγα; Κοιτάξτε, σύμφωνα με αυτά που γράψατε, ότι δηλαδή δεν είναι το βασικό σας όργανο και απλά θέλετε να μελετήσετε, καλό ειναι τα πράγματα να ειναι απλά και να μη σας προβληματίζουν πολλά πολλά. Είναι γεγονός ότι το ποσό θα περιορίσει αρκετά τις επιλογές, αλλά πλέον υπάρχουν λύσεις. Σε ηχητικές απαιτήσεις δε θα πρέπει να έχετε τρομερές απαιτήσεις αλλά πιο πολύ σημασία έχει το όργανο να μη σας ταλαιπωρήσει πολύ τα χέρια που τώρα για κάποιο διάστημα θα τραβήξουν μια μικρή ταλαιπωρία μέχρι να σκληρήνουν. Η γνωμη μου είναι ότι είναι οκ για τώρα και προχωρώντας (εφόσον σας ικανοποιεί κιόλας το όργανο), θα το επανεξετάσετε εν καιρώ. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BGkakos Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Το post επιλέχθηκε από τον Slew Rate. Στον BGkakos απονεμήθηκε το badge 'Πρόθυμος να βοηθήσει' και 10 πόντοι συμμετοχής. 4 λεπτά πριν, artd1mi είπε ευχαριστώ για την πρόταση, θα τη δω! μπορείτε να μου πείτε επιγραμματικά τί πρέπει να προσέξω από κοντα; ας πούμε υπάρχει αλλαγή στο πλάτος του βραχίονα, ανάλογα με το μέγεθος του χεριου; πρέπει να προσέξω τέτοια πραγματα; Το ποσό αφορά και τα δύο! Τα πιο βασικά που κοιτάω εγώ σε μια κιθάρα (όχι απαραίτητα με τη σειρά που τα γράφω) είναι τα εξής: 1) να παίζει κανονικά σε όλες τις χορδές και σε όλα τα τάστα χωρίς να έχει "νεκρές" νότες καθώς εκείνη η στιγμή δεν είναι μια στιγμή που μπορείς να τσεκάρεις αν το τυχόν πρόβλημα είναι κατασκευαστικό λάθος, ελάττωμα λόγω κακής συντήρησης ή απλά κάποιο λάθος στο setup της κιθάρας. Οπότε αν κάποιο τάστο δεν παίζει, είναι αυτόματο άκυρο για μένα. 2) τα ηλεκτρονικά της να είναι οκ. Επιλογή μαγνητών χωρίς πρόβλημα. Τα ποτενσιόμετρα να λειτουργούν χωρίς κάποιο χρατς. Το jack να είναι καλά βιδωμένο και να γίνεται καλή επαφή εσωτερικά (να μην ακούγονται περίεργοι ήχοι όταν κουνιέσαι ενώ είναι συνδεδεμένη η κιθάρα στον ενισχυτή). 3) να μην έχει κάποιο προφανές πρόβλημα εμφανισιακό (χτύπημα ή κάτι αντίστοιχο) και γενικώς να είναι όλα στη θέση τους (κλειδιά, ποτενσιόμετρα, γέφυρα κ.λ.π.). Έχω δει ξεχαρβαλωμένα ποτενσιόμετρα με τη λογική του "ε ντάξει αυτό θα το φτιάξουμε αν την πάρεις". Αν κάτι δεν είναι στο 100% όταν είναι να το αγοράσεις, δεν το αγοράζεις για μένα. Εκτός αν μιλάμε ότι φυσάει το όργανο και έχει απλά ένα μικρό χτυπηματάκι. 4) να μην ξεκουρδίζεται εύκολα (αν και αυτό έχει να κάνει και με το πέρασμα των χορδών) 5) να "ακούει" καλά σε σηκώματα χορδών (μου έχουν τύχει όργανα που κάνοντας σήκωμα, αντί για 1μιση τόνο, να ακούς να ανεβαίνει μισό τόνο μόνο) 6) γενικώς η συμπεριφορά του οργάνου να σου εμπνέει σιγουριά και στιβαρότητα. 7) να ταιριάζει στα χέρια σου https://www.facebook.com/bgkakos/ https://www.facebook.com/rhythmpowerstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
artd1mi Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, kpeyos είπε Σας προτείνω την κιθάρα της αγγελίας ως μια πολύ ποιοτική πρώτη λύση. Είναι μια κιθάρα που ακόμη και στα υπερδιπλάσια χρήματα που κόστιζε καινούργια θεωρούταν από τις καλύτερες σε σχέση ποιότητας τιμής. Επίσης είναι Κορεατική, ανώτερης ποιότητας από αντίστοιχες Κινέζικες. Αν δεν είχα ήδη πολλές κιθάρες, θα την αγόραζα ο ίδιος. Φυσικά δεν έχω καμία σχέση με την αγγελία η τον πωλητή. https://smart.noiz.gr/details.php?id=504486 ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
artd1mi Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Shelter είπε Κοιτάξτε, σύμφωνα με αυτά που γράψατε, ότι δηλαδή δεν είναι το βασικό σας όργανο και απλά θέλετε να μελετήσετε, καλό ειναι τα πράγματα να ειναι απλά και να μη σας προβληματίζουν πολλά πολλά. Είναι γεγονός ότι το ποσό θα περιορίσει αρκετά τις επιλογές, αλλά πλέον υπάρχουν λύσεις. Σε ηχητικές απαιτήσεις δε θα πρέπει να έχετε τρομερές απαιτήσεις αλλά πιο πολύ σημασία έχει το όργανο να μη σας ταλαιπωρήσει πολύ τα χέρια που τώρα για κάποιο διάστημα θα τραβήξουν μια μικρή ταλαιπωρία μέχρι να σκληρήνουν. Η γνωμη μου είναι ότι είναι οκ για τώρα και προχωρώντας (εφόσον σας ικανοποιεί κιόλας το όργανο), θα το επανεξετάσετε εν καιρώ. ευχαριστώ και θέλω να ρωτήσω, μια χαμηλότερη σε ποιότητα κιθάρα ξεκουρδίζεται συχνότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, artd1mi είπε ευχαριστώ! Παρακαλώ. Πάντως είναι πράγματι εντυπωσιακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση