Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρική κιθάρα-Αγορά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, είμαι πιανίστα σε δεξιοτεχνικό επίπεδο (δίπλωμα). Ενδιαφέρομαι έντονα να μάθω ηλεκτρική κιθάρα και θα ήθελα να μου συστήσετε κάποια ποιοτική που να αντέχει την εξάσκηση, σε λογικό κόστος. Παρακαλώ αιτιολογήστε μου την όποια πρότασή σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Καλησπέρα. 

Δεν μας λέτε εσείς τί ποσό θέλετε να δαπανήσετε περίπου γιατί το "λογικό κόστος " είναι αφηρημένη έννοια. 

Δεν έχω καθόλου ιδέα για τη σχέση ποιότητας - τιμής στις ηλεκτρικές κιθάρες. Στην παρούσα φάση θα μπορούσα να δαπανήσω περίπου 300€.

Και επίσης, ποια κιθάρα σας αρέσει οπτικά (βασικό), καθώς επίσης και ποια είναι τα άκουσμα σας (δλδ οι αγαπημένοι ήχοι).

Γιώργος

• Moderator
Μόλις τώρα, artd1mi είπε

. Στην παρούσα φάση θα μπορούσα να δαπανήσω περίπου 300€.

Πολύ ωραία..

Έχουμε μια τάξη μεγέθους. 

Θα σας απαντήσουν με γνώμονα αυτό. 

1 λεπτό πριν, LK είπε

Πολύ ωραία..

2 λεπτά πριν, LK είπε

Πολύ ωραία..

2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

Και επίσης, ποια κιθάρα σας αρέσει οπτικά (βασικό), καθώς επίσης και ποια είναι τα άκουσμα σας (δλδ οι αγαπημένοι ήχοι).

Έχω δει ελάχιστες, πραγματικά δεν έχω άποψη καθώς δεν μπορώ να διακρίνω τις διαφορές τους. Θα έλεγα σαν γούστο ότι είμαι πολύ κοντά στους Pink Floyd αλλά αγαπώ πολύ και τα blues. Τουλάχιστον στο πιάνο είμαι εξαιρετική κυρίως στον μονοφωνικό αυτοσχεδιασμό (συνοδεία μπάσσας γραμμής του αριστερού χεριού)

Πρόσφατα μου πήραν δώρο την παρακάτω κιθάρα. Έχοντας παίξει κιθάρες του μεγέθους του κόστους της, είναι απ'τις πολύ καλές περιπτώσεις που έχουν πέσει στα χέρια μου. Από κει και πέρα, αυτό που θα πρότεινα, όπως κάνω με κάθε αρχάριο, είναι να πας σε κάποιο μαγαζί, με κάποιον γνωστό σου που ξέρει και από κιθάρες, να δεις και από κοντά τι παίζει. Είχε τύχει να είμαι εγώ αυτός ο "κάποιος γνωστός" για ένα παιδί που αγόρασε κιθάρα και αγόρασε φοβερό όργανο κοντά στα 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Δεν το πίστευα ότι έκανε τόσο η κιθάρα!

https://www.ibanez.com/na/products/detail/grgr221pa_2y_04.html

14 λεπτά πριν, artd1mi είπε

Καλησπέρα, είμαι πιανίστα σε δεξιοτεχνικό επίπεδο (δίπλωμα). Ενδιαφέρομαι έντονα να μάθω ηλεκτρική κιθάρα και θα ήθελα να μου συστήσετε κάποια ποιοτική που να αντέχει την εξάσκηση, σε λογικό κόστος. Παρακαλώ αιτιολογήστε μου την όποια πρότασή σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ενισχυτή ή κάποια λύση επι του θέματος τη ενίσχυσης του σήματος έχετε?

Αν όχι:

1) Το ποσό που αναφέρατε αφορά μόνο την αγορά της κιθάρας και θα υπάρξει άλλο για ενισχυτή?

2) Το ποσό θα καλύψει και τις δυο ανάγκες?

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

3 λεπτά πριν, BGkakos είπε

Πρόσφατα μου πήραν δώρο την παρακάτω κιθάρα. Έχοντας παίξει κιθάρες του μεγέθους του κόστους της, είναι απ'τις πολύ καλές περιπτώσεις που έχουν πέσει στα χέρια μου. Από κει και πέρα, αυτό που θα πρότεινα, όπως κάνω με κάθε αρχάριο, είναι να πας σε κάποιο μαγαζί, με κάποιον γνωστό σου που ξέρει και από κιθάρες, να δεις και από κοντά τι παίζει. Είχε τύχει να είμαι εγώ αυτός ο "κάποιος γνωστός" για ένα παιδί που αγόρασε κιθάρα και αγόρασε φοβερό όργανο κοντά στα 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Δεν το πίστευα ότι έκανε τόσο η κιθάρα!

https://www.ibanez.com/na/products/detail/grgr221pa_2y_04.html

ευχαριστώ για την πρόταση, θα τη δω! μπορείτε να μου πείτε επιγραμματικά τί πρέπει να προσέξω από κοντα; ας πούμε υπάρχει αλλαγή στο πλάτος του βραχίονα, ανάλογα με το μέγεθος του χεριου; πρέπει να προσέξω τέτοια πραγματα;

4 λεπτά πριν, Shelter είπε

Ενισχυτή ή κάποια λύση επι του θέματος τη ενίσχυσης του σήματος έχετε?

Αν όχι:

1) Το ποσό που αναφέρατε αφορά μόνο την αγορά της κιθάρας και θα υπάρξει άλλο για ενισχυτή?

2) Το ποσό θα καλύψει και τις δυο ανάγκες?

Το ποσό αφορά και τα δύο!

4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Θα πας στο Νάκα και θα ζητήσεις μια Σκουίαρ σραβοκάστερ, αφού σε αρέσουν και οι Φλόιντ, τα υπόλοιπα είναι ιστορία για παιδιά που τα πήγαν φίλοι και τους μάθανε τα κατατόπια και καλά.

Αν είναι να μα..., θα μα.... ειδάλλως δεν θα μα...

ευχαριστώ!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου