Προς το περιεχόμενο

Focusrite 18i20 3rd gen vs 18i20 4rd gen ?

foxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru
Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Κάτι πολύ σημαντικό, πόσες φυσικές εισόδους θέλεις να έχει ταυτόχρονα;

Αυτό δεν μας είπες.

Για παράδειγμα η παρακάτω έχει 18 φυσικές εισόδους.

https://www.thomann.de/gr/tascam_us_16x08.htm

Διαφορετικά παίρνεις μία ψηφιακή κονσόλα και ξεμπερδεύεις.

Επεξεργασμένο από Μανώλης Χναράκης
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
27 λεπτά πριν, foxxx είπε

ναι δεν έχει ADAT θύρες 

Ναι θεώρησα ότι θα είχες κάποια Apollo.

Από τη στιγμή που ήσουν ΟΚ με την Volt νομίζω ότι και με την Gen3 μια χαρά ευχαριστημένος θα είσαι, με τη μόνη αίρεση ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα τραβήξει πρίζα στην υποστήριξή της η Focusrite.

Η Scarlett Gen4 σε αυτή την τιμή δεν νομίζω ότι αξίζει. Στη τελική αν φτάσεις εκεί δίνεις κι 100€ παραπάνω και παίρνεις την Clarett.

Οχι δεν θα ρισκάρω με την Scarlett ωραία είναι μια χαρά θα μου έκανε αλλά πήγα σε UA για να μην έχω θέματα τέτοια.

Σιγουρα θα ήταν μια ωραία λύση να μην έχω βάλε βγάλε τα synths μου και να τα είχα μόνιμα απάνω αλλά θα κοιτάξω άλλες λύσεις όπως patchbay TRS η μικτη rack Behringer να τελειώνω δεν θέλω μεγάλο μικτή να γεμίσω τον πάγκο εργασίας στο studio

Επεξεργασμένο από foxxx

Φιουυυ...αν έδινες 700 ευρώ για scarlett,δέν ξέρω αν θα το άντεχα.

Για την σειρά ISA εχω ακούσει λίγα,αλλά καλά λόγια,σε πιο πάνω τιμές,αλλά δέν είχα ποτέ focusrite.

Τώρα έχω την apollo twin.

Motu,RME,UAD μου αρέσουν,αλλά αν κούμπωνα πολλά επάνω,θα έπαιρνα ένα mixer.Souncraft ίσως.

Μια μεγάλη κόκκινη παλία focusrite,είχε ο Tiesto.

Νομίζω με κομπρέσορα και eq επάνω,χωρις να είμαι σίγουρος.Παιζει να ήταν preamp.

Σε ένα βίντεο το είχα δει.

Τωρα λογικά θα έχει κόψει ticket και θα περιμένει στην γραμμή παραπόνων,με αυτά που λένε για το support.

Δειγματάκι έχει απο αυτά που γράφεις,μιας και άκουγα  ηλεκτρονική μουσική και γω παλιότερα?

Επεξεργασμένο από MGs

1 ώρα πριν, MGs είπε

Δειγματάκι έχει απο αυτά που γράφεις,μιας και άκουγα  ηλεκτρονική μουσική και γω παλιότερα?

Κάποια στιγμή κατι θα ανεβάσω.

Τώρα έχω κάποια που δουλεύω και προτιμώ όσο για κάποια που δεν έχω αποφασίσει αν θα μείνουν unreleased να μην τα ανεβάζω ?

Επεξεργασμένο από foxxx
  • Like 1

9 ώρες πριν, foxxx είπε

Τώρα έχω κάποια που δουλεύω και προτιμώ όσο για κάποια που δεν έχω αποφασίσει αν θα μείνουν unreleased να μην τα ανεβάζω ?

Αν θέλεις να έχεις releases σε μεγάλες εταιρείες,μπορείς να στείλεις και ολοκληρωμένα δείγματα με private link στην εκάστοτε εταιρία που πιστεύεις οτι θα υπάρξει ενδιαφέρον και σου λένε αυτοί ποιά θα κάνουν και ποιά όχι.

Υπάρχει περίπτωση,να δείξουν ενδιαφέρον για το χειρότερο σου κομμάτι και να το ακούσεις να παίζεται μέχρι και στα περίπτερα.

Το φτιάχνουν σε ήχο και ότι άλλο χρειάζεται,αν πιστεύουν οτι θέλει φωνή το στέλνουν και αυτοί με την σειρά τους σε διάφορα στούντιος που συνεργάζονται με φωνές και τραγουδάει επάνω ότι θέλει και όπως θέλει η κάθε μία/ένας και τα δείγματα επιστρέφουν στην εταιρεία οπου γίνεται η επιλογή.

Πιστεύω να καταλαβαίνεις οτί σε όλα τα παραπάνω,εσύ δέν θα έχεις κανέναν λόγο και αυτό θα το έχεις υπογράψει σε χαρτί.

Αν τα κυκλοφορείς σε δικό σου label,η σε καμιά ανεξάρτητη στο bandcamp,πάσο.

Επεξεργασμένο από MGs
  • Like 1

Ναι έχω κάποια εικόνα κατανοητά όσα λες μετά είναι τι συμφωνία κάνεις πολλά παίζουν.

Θέλει ψάξιμο μιλάω και με συναδέλφους μου στο είδος μου και γενικά ακούω διαφορά και κάνω τα κουμάντα μου.

Σε ευχαριστώ για όσα μου είπες 

Επεξεργασμένο από foxxx
  • Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου