Προς το περιεχόμενο

Fender Tone Master '59 Bassman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, LK είπε

Ο ενισχυτής είναι φθηνός, αν σκεφτεί κανείς ότι οι hello kitty squier πουλιούνται μέχρι και 768 euro.

https://reverb.com/en-gr/p/squier-hello-kitty-stratocaster

Τα έχουμε ξαναπεί, οι limited production signature κιθάρες (αυτές που συνήθως κράζουμε ως over-priced, και συχνά είναι) είναι απο τις πολύ, πολύ λίγες current production κιθάρες που τείνουν να ανεβαίνουν αισθητά σε τιμή. Και η Hello Kitty είναι απο τους επιφανέστερους καλλιτεχνες του 21ου αιώνα ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ, αμα δεν ανεβεί σε αξία αυτή τότε ποιά? Είναι και κωλοφτιαγμένη, είναι και συντοπίτης μου ο πωλητής, να πάω να τη δοκιμάσω λες? 

To καλύτερο βέβαια είναι οτι και οι κινέζοι βγάζουν πλέον μαιμού Squier Hello Kitty ? 

https://www.ebay.co.uk/itm/296429584896?chn=ps&_ul=GB&norover=1&mkevt=1&mkrid=710-134428-41853-0&mkcid=2&mkscid=101&itemid=296429584896&targetid=2361039923645&device=c&mktype=pla&googleloc=9045631&poi=&campaignid=21697381820&mkgroupid=170109506289&rlsatarget=pla-2361039923645&abcId=10027101&merchantid=5432646188&gad_source=1

• Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
1 ώρα πριν, LK είπε

Ο ενισχυτής είναι φθηνός, αν σκεφτεί κανείς ότι οι hello kitty squier πουλιούνται μέχρι και 768 euro.

https://reverb.com/en-gr/p/squier-hello-kitty-stratocaster

Μαθήματα marketing:

Αν αυτή η υπερτιμημένη μπούρδα κάνει τόσα τότε η διπλανή υπερτιμημένη μικρότερη μπούρδα είναι ευκαιρία?

Έτσι φτιάχνονται οι τιμοκατάλογοι το 2024...?

Εν τω μεταξύ μπορεί κάποιος να πάρει ένα Hotone Mini, ένα EH Howitzer PowerAmp μια καμπίνα Thiele Harley Benton, να βάλει μέσα κι όποιο μεγάφωνο γουστάρει και να έχει περίπου 1500 καλύτερους και πιο customizable ήχους με το 1/4 των χρημάτων. H ίδια η αγορά ενός Tonemaster φωνάζει ασχετοσύνη.

• Like 2
  • Συμφωνώ 2

• Moderator
25 λεπτά πριν, kpeyos είπε

Μαθήματα marketing:

Αν αυτή η υπερτιμημένη μπούρδα κάνει τόσα τότε η διπλανή? υπερτιμημένη μικρότερη μπούρδα είναι ευκαιρία?

Έτσι φτιάχνονται οι τιμοκατάλογοι το 2024...?

Εν τω μεταξύ μπορεί κάποιος να πάρει ένα Hotone Mini, ένα EH Howitzer PowerAmp μια καμπίνα Thiele Harley Benton, να βάλει μέσα κι όποιο μεγάφωνο γουστάρει και να έχει περίπου 1500 καλύτερους και πιο customizable ήχους με το 1/4 των χρημάτων. H ίδια η αγορά ενός Tonemaster φωνάζει ασχετοσύνη.

Εγώ .......διάλεξα στρατόπεδο 

Messenger_creation_0EA38B99-2FE4-4CAF-A570-13B8F30D66F4.jpeg

• Like 4

Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς ο μεγαλύτερος και πιο γνωστός κατασκευαστής ενισχυτών πωλείται για 2η (!!!) φορά μέσα σε 18 μήνες...

https://guitar.com/news/marshall-may-be-up-for-sale-again-for-the-second-time-in-18-months-but-this-time-for-e800m/

• Μπερδεύτηκα 1

Όσον αφορά τους tone master κι εγώ έχω δει/ακούσει τα χειρότερα reviews. Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι όσοι τους δοκιμάζουν κάνουν σύγκριση με τους original (αναπόφευκτα) ενώ εδώ μάλλον πρόκειται για κάτι άλλο. Είναι ενισχυτές που έχουν εμφάνιση κλασικών μοντέλων και ηχητικά προσομοιάζουν (σε κάποιο ποσοστό) τον καθαρό τους ήχο αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι εν ολίγοις μια φθηνή/πρακτική εναλλακτική του ορίτζιναλ μοντέλου. Ή εν πάση περιπτώσει μπορεί έτσι να πλασαρίστηκαν αρχικά αλλά φαίνεται ότι τελικά πολλοί τους παίρνουν για άλλο λόγο.

Δεν μπορεί είναι τυχαίο ότι έναν Tone Master Twin Reverb χρησιμοποιεί ο Cory Wong.

Ενωμοτάρχης

51 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε

Δεν μπορεί είναι τυχαίο ότι έναν Tone Master Twin Reverb χρησιμοποιεί ο Cory Wong.

Δύο ?

Και καλά κάνει, για super clean ήχους με κομπρέσορα μπροστά και παίζοντας ο ίδιος με in-ears σιγα τη διαφορά που θα ακούγεται 

15 ώρες πριν, LK είπε

Εγώ .......διάλεξα στρατόπεδο 

Messenger_creation_0EA38B99-2FE4-4CAF-A570-13B8F30D66F4.jpeg

Από πού την πήρες τη μπλούζα;

Never give up! 

44 λεπτά πριν, Nekkon είπε

σιγα τη διαφορά που θα ακούγεται 

Μα αυτό θέλω να πω, τη διαφορά τη θέλει. Ο Cory Wong, δεν πήρε Tone Master για λόγους οικονομίας ή ευαισθησίας στη μέση και πιθανότατα στο σπίτι/στούντιο έχει και κανονικό Twin. Προφανώς τον θέλει τον ήχο του Tone Master και μάλλον και το πολύ μεγαλύτερο headroom του, καθόλου δεν τον χαλάει. Ειδικά όταν πάνω στις σκηνές που παίζει είναι άλλοι 10 νοματαίοι να ανταγωνίζονται για τις συχνότητες.

Ενωμοτάρχης

• Moderator
2 ώρες πριν, Nekkon είπε

Από πού την πήρες τη μπλούζα;

Δεν την πήρα εγώ 

Ο κουμπάρος  μου την έδωσε 

• Like 1

16 λεπτά πριν, LK είπε

Δεν την πήρα εγώ 

Ο κουμπάρος  μου την έδωσε 

Θέλω κ εγώ τέτοιους κουμπάρους. Εμένα όλο κάτι αηδίες μου φέρνουν 

• Χαχα 1

Never give up! 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου