Nekkon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, odis13 είπε Βάλανε και effects loop αυτη τη φορά, ωρε χαιλίκια! Αφού μου δίνεις τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού, τα θέλω όλα. Βάλε μου μεταξωτές κορδέλες. Μη με κάνεις να χρυσοπληρώνω το Logo μπροστά και την ιστορία ηχογράφησης του αντίστοιχου λαμπάτου Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Ασχετο. 7 Χρόνια εμενα ΔΙΠΛΑ στον Νακα στην Πλαστηρα και δεν πηρα ουτε πενα. Εγκρατης Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, Nekkon είπε Αφού μου δίνεις τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού, τα θέλω όλα. Βάλε μου μεταξωτές κορδέλες. Μη με κάνεις να χρυσοπληρώνω το Logo μπροστά και την ιστορία ηχογράφησης του αντίστοιχου λαμπάτου Mαζί σου, αλλά η Fender είχε άλλη γνώμη για τους ToneMaster Deluxe Reverb. Modelling ενισχυτής του χιλιάρικου εν έτει 2020 αλλά δεν είχε effects loop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου ττον Deluxe Reverb τον θελω Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 36 λεπτά πριν, LK είπε Ασχετο. 7 Χρόνια εμενα ΔΙΠΛΑ στον Νακα στην Πλαστηρα και δεν πηρα ουτε πενα. Εγκρατης Εντωμεταξύ είναι το μόνο καλό μουσικό μαγαζί της πολης 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Εντωμεταξύ είναι το μόνο καλό μουσικό μαγαζί της πολης Απο πουθενα δεν πήρα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1,5 χιλιάρικο για ενισχυτή modelling… 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 34 λεπτά πριν, Έκτορας είπε 1,5 χιλιάρικο για ενισχυτή modelling… Kαι πάλι καλά να λες, αν είχαν βάλει και 3ο impulse response στο direct out λογικά θα έπιανε διχίλιαρο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, LK είπε Απο πουθενα δεν πήρα. Ε δε σε κατάλαβα εγώ; Μαζεμένα τα είχες και τα βγάζεις τώρα Αλλά, κάνεις ωραίες αγορές, παραδέχομαι, και ενδιαφέρεσαι και για το δικό μας οφθαλμολουτρο 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Ο ενισχυτής είναι φθηνός, αν σκεφτεί κανείς ότι οι hello kitty squier πουλιούνται μέχρι και 768 euro. https://reverb.com/en-gr/p/squier-hello-kitty-stratocaster Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση