Shelter Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πρωί πρωί ψυχρολουσία... Η Fender έκανε τον πιο iconic ενισχυτή της ιστορίας modeling... Παρεμπιπτοντως έχουν κανει το ίδιο και σε άλλους όπως ο Super Reverb, Deluxe reverb, Princeron reverb κλπ Γεννιέται (σε εμένα) το ερώτημα... Ποιός ο λόγος? Δηλαδη θα πάω σε modeling μονο για την ευκολία και τίποτα άλλο. Αν ειναι έτσι, υπάρχει και το Tone master Pro ή άλλες λύσεις απο άλλες εταιρείες. https://www.fender.com/en-US/guitar-amplifiers/contemporary-digital/tone-master-59-bassman/2274500000.html Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου από Shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Υπήρχε εδώ και καιρώ....στον mustang. Για την ακρίβεια με αυτόν παίζω τώρα Και επειδή στον mustang σκοτώνει....φαντάζομαι τι θα κάνει αυτός ως stand alone. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Για την ευκολία και γιατί ειναι πανάλαφροι και γιατί από μούρη σκίζουν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 47 λεπτά πριν, LK είπε Για την ευκολία και γιατί ειναι πανάλαφροι και γιατί από μούρη σκίζουν. Ε ευκολία δεν το λες αρκετά. Παναλαφρος με 4 δεκαιντσα δε θα ειναι ακριβώς αλλά απλα ελαφρύτερος απο τον κανονικό. Το ίδιο και στην τιμή. Αν θες μούρη παιρνεις το real thing αλλά αν δεν τον εχεις σε αλλο δωμάτιο μόνο του, χάνεις την ακοή σου. Καλά ειναι τα γκαζια σε μικρότερη ενταση. Αλλά αν ειναι ετσι πάω και σε ampless λύσεις ή κάτι μικρότερο. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Ευκολία = δεν αλλάζεις λάμπες. Ελαφρύ = πιο ελαφρύ από τον κανονικό Το real thing δεν είναι για σπίτι, αλλά παίρνεις με αυτόν και το αισθητικό στο σπίτι. Αν έπαιρνα κάποιον από τη σειρά βέβαια ο deluxe reverb θα ήταν που μου αρέσει πιο πολύ σαν Amp. 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Shelter είπε Πρωί πρωί ψυχρολουσία... Η Fender έκανε τον πιο iconic ενισχυτή της ιστορίας modeling... Παρεμπιπτοντως έχουν κανει το ίδιο και σε άλλους όπως ο Super Reverb, Deluxe reverb, Princeron reverb κλπ Γεννιέται (σε εμένα) το ερώτημα... Ποιός ο λόγος? Δηλαδη θα πάω σε modeling μονο για την ευκολία και τίποτα άλλο. Αν ειναι έτσι, υπάρχει και το Tone master Pro ή άλλες λύσεις απο άλλες εταιρείες. https://www.fender.com/en-US/guitar-amplifiers/contemporary-digital/tone-master-59-bassman/2274500000.html Απορώ με τόσο κράξιμο που τρώει αυτή η σειρά πώς αντί να την διακόψει συνεχίζει με νέα μοντέλα. Κάποιοι μάλλον δεν μπορούν να δεχτούν την αποτυχία μου φαίνεται. Η σειρά ToneMaster της Fender είναι για μένα η πιο αστεία μπούρδα μετά τα Aira Synths της Roland. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, kpeyos είπε Απορώ με τόσο κράξιμο που τρώει αυτή η σειρά πώς αντί να την διακόψει συνεχίζει με νέα μοντέλα. Κάποιοι μάλλον δεν μπορούν να δεχτούν την αποτυχία μου φαίνεται. Η σειρά ToneMaster της Fender είναι για μένα η πιο αστεία μπούρδα μετά τα Aira Synths της Roland. Μάλλον για να τη συνεχίζει, πουλάει. Και αφού ο κόσμος τα δίνει τα λεφτά, αυτοί θα τα πάρουν. Το θέμα μου με αυτήν τη σειρά ενισχυτών είναι η τιμή. Ο συγκεκριμένος Bassman χαϊδεύει το ενάμισι χιλιάρικο Και επειδή έχω παίξει καναδυο Deluxe Tonemaster, δε με εντυπωσίασε περισσότερο από έναν Κατάνα, ο οποίος όμως κοστίζει 4 κατοστάρικα, ακούγεται σούπερ και έχει και ένα σωρό εφφέ να μην κουβαλάς πετάλια 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Nekkon είπε Μάλλον για να τη συνεχίζει, πουλάει Καλά, επειδή είναι νέα σχετικά σειρά, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Κάποιοι managers όταν έχουν επενδυθεί σοβαρά χρήματα σε ένα project, δυσκολεύονται να το διαγράψουν σαν αποτυχία και να πάνε παρακάτω. Προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ να πειστώ ότι αυτά τα πράγματα πουλάνε. Bέβαια να μου πεις, το περιθώριο κέρδους είναι τόσο μεγάλο σε αυτές τις τιμές που πουλιούνται αυτές οι κατασκευές τις πλάκας, που όσα και να πουλήσει κερδισμένη θα είναι η Fender. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Βάλανε και effects loop αυτη τη φορά, ωρε χαιλίκια! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 48 λεπτά πριν, kpeyos είπε Καλά, επειδή είναι νέα σχετικά σειρά, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Κάποιοι managers όταν έχουν επενδυθεί σοβαρά χρήματα σε ένα project, δυσκολεύονται να το διαγράψουν σαν αποτυχία και να πάνε παρακάτω. Προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ να πειστώ ότι αυτά τα πράγματα πουλάνε. Bέβαια να μου πεις, το περιθώριο κέρδους είναι τόσο μεγάλο σε αυτές τις τιμές που πουλιούνται αυτές οι κατασκευές τις πλάκας, που όσα και να πουλήσει κερδισμένη θα είναι η Fender. Κάνε μια βόλτα από έναν Νάκα. Έχω δει ToneMasters να φεύγουν σχετικά γρήγορα. Οι λαμπάτοι είναι ακόμα εκεί καμία διετία. Για Θεσσαλονίκη μιλάω Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση