foxxx Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Καλησπέρα είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει σίγουρα όσους έχουν πολλά όργανα Hardware και δεν το κρύβω ότι έχω ένα ανάλογο θέμα και εγώ καθώς δεν θέλω να μπλέξω πάλι με κονσόλα mixer κανάλια χρατς χρουτς και γενικά το πιο σημαντικό το θέμα όγκου και χώρου πάνω στον πάγκο του studio. Μετά από προσωπική έρευνα αναζήτησή και κουβέντες με συναδέλφους μου είμαι πιο κοντά σε μια λύση Patch bay TRS πια είναι η άποψη σας οποίος έχει ανάλογες εμπειρίας πάνω σε τέτοιο rack θα ήθελα την γνώμη του. κοιτάω το NYS SPP L1 μια ωραία λύση όπου δίνει και κιτ με sssnake SK369S -06 Patchcable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Έχω ένα beringer. Πολύ εργαλείο το patch bay, για ό,τι δουλειά θες....με πολλές δυνατότητες. Απαραίτητο και για ευκολία στο routing . 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LK είπε Έχω ένα beringer. Πολύ εργαλείο το patch bay, για ό,τι δουλειά θες....με πολλές δυνατότητες. Απαραίτητο και για ευκολία στο routing . Καταρχάς φίλε LK να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση σου, πρέπει να έχουμε ξανά μιλήσει πιο παλιά Εχω μικρή κάρτα ήχου αλλά καλή την UA Volt 2 και έχω μόνο 2 input μπροστά και θα πατάω από εκεί είσοδο δεν έχω εναλλακτικές έτσι σκέφτηκα να πάω σε αυτή την οδό. (Ελπίζω να το έβαλα στην σωστή ενότητα το θέμα διαφορετικά ας μεταφερθεί ευχαριστώ)* Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου από foxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Μια χαρά θα γίνει η δουλειά σου. Μπορείς τα 2in της κάρτας σου να τα σπλιταρεις σε όσα θες (που λεει ο λόγος- μεχρι 12) και να κουμπώνεις από μπροστά ό,τι θες . Θα το δεις στην πράξη για να μην σε μπερδεύω με σχεδιαγραμματα. Πάνω στο patch bay, έχει σχεδιάγραμμα. Κάθε ένα in , ,έχει ενα διακοπτάκι απάνω που ορίζεις πως θα συμπεριφερθει. Θα το δεις... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, LK είπε Μια χαρά θα γίνει η δουλειά σου. Μπορείς τα 2in της κάρτας σου να τα σπλιταρεις σε όσα θες και να κουμπώνεις από μπροστά ό,τι θες . Θα το δεις στην πράξη για να μην σε μπερδεύω με σχεδιαγραμματα. Πάνω στο patch bay, έχει σχεδιάγραμμα. Κάθε ένα in , ,έχει ενα διακοπτάκι απάνω που ορίζεις πως θα συμπεριφερθει. Θα το δεις... H αλήθεια είναι ότι με έχει μπερδέψει λίγο το αγγλικό μου είναι μέτριο (προσπαθώ να το δουλεύω και να το βελτιώσω) και όταν διάβασα πάνω σε αυτό το είδος έχασα λίγο την μπάλα Βασικά στο συγκεκριμένων το ανοίγεις και του αλαζεις και την φορά στις κάρτες εισόδου Επίσης παίζουν patch bay με ρυθμίσεις νNormal, Half-Normal και Through εκεί χάθηκα Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου από foxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Δεν είναι τίποτα, έχει και σχέδιο τι κανει το κάθε κουμπί. Εσύ τι θες να κάνεις; Αν κατάλαβα καλά, έχεις 2 in. Θέλεις να κουμπώνεις από μπροστά πάνω στο κάθε ένα, ένα διαφορετικό όργανο και να μην βάζεις-βγάζεις; Εύκολο. Επίσης μπορείς π.χ στο ένα in να κουμπώνεις μια κιθάρα και ένα μπάσο, και ταυτόχρονα, απλά θα γράφουν μαζί σε ένα κανάλι. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Νταξ, λίγο διάβασμα θέλει, αλλά δεν είναι και τίποτα. Φυσικά μπορείς να κάνεις και περίπλοκες δρομολογήσεις ..εκεί θα χρειαστεί να κρατάς σημειώσεις για να μην χάσεις την μπάλα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Ναι κατάλαβα, όχι όλα μαζί σε ένα κανάλι δεν θέλω να γράψω μόνο αν τζαμαρω μόνος μου κάποιες ιδέες οκ synthesizers θέλω να βάλω απάνω και ένα αναλογικό drum machine όταν το πάρω πρώτα ο θεός γιατί έχω δυο drum machine αλλά είναι υβριδικά. Ειμαι στην electronic dance σκηνή δεν είμαι σε μπάντα η σχήμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, foxxx είπε Ναι κατάλαβα, όχι όλα μαζί σε ένα κανάλι δεν θέλω να γράψω μόνο αν τζαμαρω μόνος μου κάποιες ιδέες οκ synthesizers θέλω να βάλω απάνω και ένα αναλογικό drum machine όταν το πάρω πρώτα ο θεός γιατί έχω δυο drum machine αλλά είναι υβριδικά. Ειμαι στην electronic dance σκηνή δεν είμαι σε μπάντα η σχήμα Οκ μιλάμε πάντα για καρφί αναλογικό έτσι. Και τα synth και το drum machine. Όχι midi. Εκεί θες midi patchbay. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Ναι φυσικά άλλος πόνος και αυτός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση