MGs Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Ενα μικρό spoiler για το βίντεοκλίπ μόνο θα σου κάνω,ο τραγουδιστής φοράει την μπλούζα του πασόκ. Καλά κάνεις.Και εγώ λειτουργώ κάποιες φορές έτσι. Ερχεται το cd η ο δίσκος,χαμήλωμα φώτα,ποτάκι και τον ακούω. Υπάρχουν περιπτώσεις οπου με το τέλος του,θα τον πιάσω ευλαβικά,στην θήκη μέσα και κατευθείαν αρχειοθέτηση και κάποιες άλλες,που ανοίγω τα φώτα και λέω,Μπρούνο πιάσε. Μπρούνο είναι ο σκύλος μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Πολλά θα παιχτούν στην δεύτερη παρουσία του Portnoy και στο πώς βρήκε τα πράγματα εκεί πέρα. Θυμίζω,για όσους ενδιαφέρονται,ότι ο τύπος αυτός είχε περίπου ηγεμονικό ρόλο στην μπάντα καθώς σε πολλά πράγματα είχε τον τελευταίο λόγο... Ένα από αυτά ήταν και τα τελικά arrangements των κομματιών. Μου φαίνεται απίθανο να το πιάσει από εκεί που το άφησε 13 χρόνια μετά και αυτό πιστεύω θα φανεί/ ακουστεί. Με λίγα λόγια,κρατάω μικρό καλάθι για την μουσική ανανέωση που τόσο και τόσοι περιμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, Grey είπε Πολλά θα παιχτούν και 11 λεπτά πριν, Grey είπε ,κρατάω μικρό καλάθι πως ακριβώς ταιριάζουν; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Εμένα μου ακούγονται καλύτεροι και περισσότερο δεμένοι μουσικά από ποτέ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Εγώ άκουσα ένα "κλασικό" κομμάτι για τα δεδομένα της μπάντας. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, trolley είπε Πως ακριβώς ταιριάζουν; Το ένα δηλώνει ελπίδα.Το άλλο εκτίμηση. 19 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εγώ άκουσα ένα "κλασικό" κομμάτι για τα δεδομένα της μπάντας. Ποια δεδομένα;Τα τότε;Τα τώρα; Μη μου πεις,μη μου πεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Λοιπόν, @Grey, άκου τι έγινε. Έβαλα το κομμάτι να παίζει στην τηλεόραση. Έπαιζε, έπαιζε... κάποια στιγμή ήρθε το κούριερ που περίμενα, άνοιξα στον άνθρωπο και γύρισα μπροστά στην οθόνη. Το τραγούδι είχε τελειώσει, είχε αρχίσει ένα παλαιότερο που δεν θυμόμουν καθόλου, και νόμισα ότι απλώς συνεχίζει το αρχικό κομμάτι.. μέχρι που τελείωσε το δεύτερο και είδα τον τίτλο του (από την εποχή Mangini). Τώρα αυτό ήταν καλό ή κακό; Είδες πως να κάνεις spoiler χωρίς να κάνεις spoiler; 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, trolley είπε Λοιπόν, @Grey, άκου τι έγινε. Έβαλα το κομμάτι να παίζει στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν ήταν καλό ή κακό αλλά σίγουρα ξέρω ότι δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να ακούσεις το συγκεκριμένο γκρουπ. Άκου τώρα και από μένα ένα περίεργο μπούσουλα που έχω βρει μετά από δεκαετίες ακροάσεων των DT... Σπάνια τα κομμάτια που θα μου κάνουν κλικ αμέσως θα καταλήξουν να είναι και από τα αγαπημένα μου.Συνήθως αυτά που εγώ περιγράφω ως ύμνους,με έχουν ταλαιπωρήσει πρώτα αρκετά...Πολλή υπομονή, πολλά ακούσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Grey είπε Δεν ξέρω αν ήταν καλό ή κακό αλλά σίγουρα ξέρω ότι δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να ακούσεις το συγκεκριμένο γκρουπ. Εννοείς την τηλεόραση; Είναι συνδεδεμένη με DAC του χιλιάρικου, ενισχυτή του ενάμιση χιλιάρικου και παθητικά ηχεία του ενάμιση χιλιάρικου έκαστον. Αν εννοείς το βίντεο, συμφωνώ μεν, αλλά αυτοί το διαλέξανε δε. Όταν βγάζεις στον αέρα κάτι πριν από το άλμπουμ, είναι και αυτό μία δήλωση. 3 λεπτά πριν, Grey είπε Άκου τώρα και από μένα ένα περίεργο μπούσουλα που έχω βρει μετά από δεκαετίες ακροάσεων των DT... Σπάνια τα κομμάτια που θα μου κάνουν κλικ αμέσως θα καταλήξουν να είναι και από τα αγαπημένα μου.Συνήθως αυτά που εγώ περιγράφω ως ύμνους,με έχουν ταλαιπωρήσει πρώτα αρκετά...Πολλή υπομονή, πολλά ακούσματα. Αυτό ισχύει, εννοείται. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, trolley είπε Εννοείς την τηλεόραση; Είναι συνδεδεμένη με DAC του χιλιάρικου, ενισχυτή του ενάμιση χιλιάρικου και παθητικά ηχεία του ενάμιση χιλιάρικου έκαστον. Κρίμα που έχουμε μια θάλασσα ανάμεσά μας... Εγώ ακούω μουσική από ακουστικά του κατοστάρικου και το παίζω και καμπόσος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση