Προς το περιεχόμενο

Dream Theater - Επιστροφή στις ρίζες...

Grey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εψές αργά λοιπόν πήρα χαμπάρι ότι ανέβηκε το πρώτο τραγούδι από το καινούριο άλμπουμ του αγαπημένου μου γκρουπ(Dream Theater)...Και μιλάμε τώρα για μια πολύ ιδιαίτερη κυκλοφορία από μόνη της,αφού είναι η πρώτη επαφή των DT με το κοινό τους από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επιστροφή του Portnoy.

Δεν το άκουσα κι ούτε πρόκειται.Μήτε αυτό,μήτε όλο το υπόλοιπο που υποθέτω πως θα ανέβει σύντομα.Θα θυμηθώ τα παλιά και θα κάνω την ιεροτελεστία όπως πρέπει.Θα περιμένω μέχρι το Φλεβάρη που θα κυκλοφορήσει το CD...Θα το πάρω,θα το ανοίξω,θα το χαζέψω και θα το βάλω να παίζει ενόσω διαβάζω τσι στίχοι.

...Άιντε γιατί πολύ εύκολα και γρήγορα έχουν γίνει όλα με τη μουσική κι έχω ξενερώσει άσχημα.

Feel free to spam.Το έχω πάρει απόφαση λαίμαι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
20 λεπτά πριν, Grey είπε

ανέβηκε το πρώτο τραγούδι

Αυτό ακούω τώρα, αλλά ας μην σου κάνω spoiler.

all this has happened before and will happen again

• Moderator

Καταλαβαίνω πως το λες αλλά δεν κάνει apply σε εμένα. 

Τα παλιά τα χρόνια τα cd's inlays και ακόμα πιο παλιά τα lp , ήταν όχι μόνο artwork, αλλά και πηγή πληροφοριών. 

Πλέον αυτά τα έχουμε πολύ παραπάνω.

Με ένα γκουγκλαρισμα, θα δεις videos με τον Πετρούτσι να αλλάζει χορδές για το track 1, να ψωνίζει κάλτσες ο Πορτνόυ για την φωτογράφιση του album και ό,το backstage θες.

Οπότε ακου τα για να πάρεις μια πρώτη ιδέα, και δες ο,τι έξτρα footage υπάρχει. 

37 λεπτά πριν, Grey είπε

Δεν το άκουσα κι ούτε πρόκειται.Μήτε αυτό,μήτε όλο το υπόλοιπο που υποθέτω πως θα ανέβει σύντομα.Θα θυμηθώ τα παλιά και θα κάνω την ιεροτελεστία όπως πρέπει.Θα περιμένω μέχρι το Φλεβάρη που θα κυκλοφορήσει το CD...Θα το πάρω,θα το ανοίξω,θα το χαζέψω και θα το βάλω να παίζει ενόσω διαβάζω τσι στίχοι.

...Άιντε γιατί πολύ εύκολα και γρήγορα έχουν γίνει όλα με τη μουσική κι έχω ξενερώσει άσχημα

Το ίδιο έλεγα ότι θα κάνω με το τελεύταιο των Priest (Invincible Shield). Δυστυχώς δεν κρατήθηκα να περιμένω να φτάσει το cd και το άκουσα online όταν κυκλοφόρησε. Βέβαια μετά στο καπάκι παρήγγειλα από γνωστό κατάστημα όλα τα άλμπουμ της δισκογραφίας τους που μου έλειπαν (και πετάχτηκα με ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα για να τους δω λάιβ).

Μακάρι να αντέξεις και να κρατηθείς.

• Like 1

Πάντως όλως τυχαίως, και χωρίς να έχω ιδέα ότι θα κυκλοφορήσει κάτι σύντομα, ακουγα πολύ Theater (στο αμάξι) πρόσφατα.

Δεν είμαι πάντα στο mood να τους ακούσω, και δεν έχω ακούσει κανένα άλμπουμ τους με τον Mangini, αλλά όσα έχω ακούσει (μεχρι πριν φύγει ο Portnoy) ήταν όλα ανεξαιρέτως εξαιρετικά άλμπουμς, ακόμα και το ντεμπούτο (που όμως δεν ακούγεται πλέον λόγω χάλια παραγωγής). Απορώ δηλαδή αν έχουν βγάλει ποτέ μέτριο ή κακό άλμπουμ.

Υ.Γ.1 Το κομμάτι είναι πολύ καλό

Υ.Γ.2 Το αγαπημένο μου άλμπουμ είναι το falling into infinity και κράξτε με όσα θέλετε

• Like 2

• Moderator
12 λεπτά πριν, John Goumis είπε

Το αγαπημένο μου άλμπουμ είναι το falling into infinity και κράξτε με όσα θέλετε

Σε καμία περίπτωση. Και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου.

• Like 1

33 λεπτά πριν, John Goumis είπε

Υ.Γ.2 Το αγαπημένο μου άλμπουμ είναι το falling into infinity και κράξτε με όσα θέλετε

20 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Σε καμία περίπτωση. Και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου.

Για μένα είναι το λιγότερο καλό από την πρώτη εποχή τους αλλά και πάλι καλύτερο από την πρόσφατη εποχή τους...Ναι μεν θα βρεις μέσα κομμάτια ξένα προς την αντίληψη τους και για αυτό τα σκατώνουν εντελώς αλλά από την άλλη έχει και πέντε πραγματικά αριστουργήματα.

Αυτό που με κόφτει εμένα είναι να ακούσω κάτι (όσο γίνεται)νέο,κάτι τολμηρό.Νέες ιδέες με DT εκτελέσεις.

1 ώρα πριν, LK είπε

Καταλαβαίνω πως το λες αλλά δεν κάνει apply σε εμένα. 

Τα παλιά τα χρόνια τα cd's inlays και ακόμα πιο παλιά τα lp , ήταν όχι μόνο artwork, αλλά και πηγή πληροφοριών. 

Πλέον αυτά τα έχουμε πολύ παραπάνω.

Με ένα γκουγκλαρισμα, θα δεις videos με τον Πετρούτσι να αλλάζει χορδές για το track 1, να ψωνίζει κάλτσες ο Πορτνόυ για την φωτογράφιση του album και ό,το backstage θες.

Αυτό εννοώ,γλυκέ μου...Ότι ακριβώς αυτή η άμεση πρόσβαση σε οπτικο-ακουστικό υλικό έχει αφαιρέσει κάτι από τον μυστικισμό της τότε εποχής.

• Moderator
Μόλις τώρα, Grey είπε

Αυτό εννοώ,γλυκέ μου...Ότι ακριβώς αυτή η άμεση πρόσβαση σε οπτικο-ακουστικό υλικό έχει αφαιρέσει κάτι από τον μυστικισμό της τότε εποχής.

Ε βγάλε το router από την μπριζα.

50 ευρώ παρακαλώ ?

• Χαχα 2

• Moderator
1 ώρα πριν, Grey είπε

Ναι μεν θα βρεις μέσα κομμάτια ξένα προς την αντίληψη τους

Εγώ θα το έλεγα, πιο "μουσικά", μελωδικά, ατμοσφαιρικά, πιο "βατά" - που όμως θεωρώ ότι δεν είναι ξένα προς την μουσική τους αντίληψη, αλλά κατά τι πιο "εξευγενισμένα".

Πάντως γούστα είναι αυτά.

• Συμφωνώ 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου