- Πόντοι
- 98
Εψές αργά λοιπόν πήρα χαμπάρι ότι ανέβηκε το πρώτο τραγούδι από το καινούριο άλμπουμ του αγαπημένου μου γκρουπ(Dream Theater)...Και μιλάμε τώρα για μια πολύ ιδιαίτερη κυκλοφορία από μόνη της,αφού είναι η πρώτη επαφή των DT με το κοινό τους από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επιστροφή του Portnoy.
Δεν το άκουσα κι ούτε πρόκειται.Μήτε αυτό,μήτε όλο το υπόλοιπο που υποθέτω πως θα ανέβει σύντομα.Θα θυμηθώ τα παλιά και θα κάνω την ιεροτελεστία όπως πρέπει.Θα περιμένω μέχρι το Φλεβάρη που θα κυκλοφορήσει το CD...Θα το πάρω,θα το ανοίξω,θα το χαζέψω και θα το βάλω να παίζει ενόσω διαβάζω τσι στίχοι.
...Άιντε γιατί πολύ εύκολα και γρήγορα έχουν γίνει όλα με τη μουσική κι έχω ξενερώσει άσχημα.
Feel free to spam.Το έχω πάρει απόφαση λαίμαι.
Δεν το άκουσα κι ούτε πρόκειται.Μήτε αυτό,μήτε όλο το υπόλοιπο που υποθέτω πως θα ανέβει σύντομα.Θα θυμηθώ τα παλιά και θα κάνω την ιεροτελεστία όπως πρέπει.Θα περιμένω μέχρι το Φλεβάρη που θα κυκλοφορήσει το CD...Θα το πάρω,θα το ανοίξω,θα το χαζέψω και θα το βάλω να παίζει ενόσω διαβάζω τσι στίχοι.
...Άιντε γιατί πολύ εύκολα και γρήγορα έχουν γίνει όλα με τη μουσική κι έχω ξενερώσει άσχημα.
Feel free to spam.Το έχω πάρει απόφαση λαίμαι.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: