Προς το περιεχόμενο

Τί μπάντα θα φτιάχνατε αν κερδίζατε το Τζόκερ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
5 λεπτά πριν, marathon είπε

Aυτοί που παίζουν μέταλ δεν το χρειάζονται, με το metal zone επάνω και με 1 χορδή...την ίδια φασαρία κάνουνε!

Πες το σε παρακαλώ στους κυρίους ?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Μπάντα δεν θα έφτιαχνα,  αλλά σαν τον Μαραθον ,θα έπαιρνα ό,τι κιθάρα έβλεπα μπροστά μου ?

• Χαχα 2

Aν κέρδιζα το Τζόκερ θα αγόραζα ένα μαγαζί που να είναι κατάλληλο για live stage και θα έβαζα την μπάντα μου και μπάντες φίλων μου να παίζουν εκεί 

• Like 4

29 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Εγώ όταν κέρδισα στο τζόκερ (€2,500) είχα ήδη μπάντα, οπότε το ποσό πήγε σε ένα δεύτερο Hammond.?

Άστα αυτά , μπάντα με τον Σάμυ θα έκανες. 

• Χαχα 2

InfluenSir!

Αφού τα λεφτά περισσεύουν, δε θα έφτιαχνα μπάντα ακριβώς, αλλά θα πήγαινα στο Μεξικό και θα γινομουν πάτρονας σε καλλιτέχνες που παίζουν rancheras. Μπορεί και να έπαιζα μαζί τους που και που για ξεσκασμα!

Άμα είχα τεκιλα και πούρα όμως θα καθόμουν να τους βλέπω και να τους ακούω. Με τα ρέστα θα αγόραζα κιθάρες και requintos από το paracho.

Το έχω άχτι να κάνω τα κομμάτια του Χιώτη, του Μωράκη και μερικών άλλων στα ισπανικά και να τα δώσω στη Rosy Arango να τα σκίσει! 

Επεξεργασμένο από Shelter
  • Like 1

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Aν κέρδιζα το Τζόκερ θα αγόραζα ένα μαγαζί που να είναι κατάλληλο για live stage και θα έβαζα την μπάντα μου και μπάντες φίλων μου να παίζουν εκεί 

• Like 1

Δεν θα εφτιαχνα ΠΟΤΕΣ μπαντα αν κερδιζα το τζοκερ..... θα αγοραζα το studio του JMJ και θα γινομουνα ο νεος JMJ.... σε καποιο νησι ισως η βουνο.... η σε καμια σπηλια....?

8faf3acef3738915a71a40da1b057933.jpg

jm-jarre-studio.jpg

JMJ_07-18PBDiSvYQ2JZ4pn9Ukiwq11B4fUBWMa.jpg

• Χαχα 1
  • Συμφωνώ 2

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Με μπάντα, δεν μπορώ να συσχετίσω τα πολλά, απότομα χρήματα. 
Ένα (μικρό) studio ηχογράφησης όμως θα το έκανα και για να παίζω με την δίκη μου μπάντα και για να έρχονται και άλλες μπάντες να ηχογραφούν και εγώ να χαζεύω. 

• Like 1

• Moderator

Από το σύνολο των απαντήσεων συνάγεται με ασφάλεια πως δεν μας λείπει η ανθρώπινη επαφή.....αλλά τα λεφτά ?

• Χαχα 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου