Nekkon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Η ηλεκτρική κιθάρα γιατί να πεθάνει; Είναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ όργανο ενορχήστρωσης κάθε μουσικού είδους. Ο λαμπατος ενισχυτής ΘΑ πεθάνει, όπως πέθανε και το pickup, θα έχουν όσοι πραγματικά το θέλουν για το γούστο τους. Αλλά όποιος καλλιτέχνης χρησιμοποιεί κιθαρίστες (και είναι κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, εκατομμύρια ανά την υφήλιο) θα πρέπει να έχει ένα όργανο για να παίξει ζωντανά Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πράγματι το ότι "πεθαίνει" είναι κάπως τραγικό. Κανένα όργανο δεν πεθαίνει, εδώ παίζουν αρχαιοελληνική λύρα. Απλώς περνάει σε δεύτερους και τρίτους ρόλους ενώ κάποτε πρωταγωνιστούσε. Προσωπικά πάντως απλώς έγραψα ότι τελειώνει η περίοδος που τρένταρε ο guitar hero Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου από methylene blue 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Τα όργανα πεθαινουν όταν σταματάει η μουσική που συνδέονται μαζί τους ή όταν παύουν να υπάρχουν μουσικοι που εκφράζονται με αυτα. Όπως έγινε με ο Theremin ή τα υπολοιπα οργανα απο αυτα που κατασκεύασε ο Adolphe Sax (τρομπόνι με 6 πιστονια φερ ειπειν). Και όπως λέει ο Λάκης τουλάχιστον σε καποια είδη η κιθάρα θα υπάρχει. Ωστόσο σίγουρα εχει χασει τη δημοφιλία που είχε παλαιότερα. Δεν αποκλείεται να αλλάξουν πάλι κάποια στιγμή τα πράγματα, αλλά δεν ειναι και σιγουρο. Θυμαμαι όταν κάποια στιγμή το hip hop άρχισε να την ψάχνει (και ακομα την ψάχνει) με όργανα και όχι Djs όπως παλιά. Και πιστεύω ότι όταν το trap ξεκινήσει να βιώνει την παρακμή του κάπως έτσι θα κινηθει. Και πιστεύω ότι δε θα αργήσει και πολυ. Ή μπορει να βγει και κάτι άλλο που να τα περιλαμβάνει. Το στρεβλό του πράγματος είναι ότι σήμερα ηχητικά ακούμε απο την GEN Z μια δήθεν νοσταλγία για τον ήχο (και την εποχή) των 90ς, την οποια ανακαλυπτουν μέσω φωτογραφιών και βίντεο. Αλλα η εικονα που εχουν ειναι λάθος γιατι πιστεύουν οτι εκεινη η εποχή είχε κυρίως χορευτική synth pop ενώ εκείνη η εποχή είχε τον hard rock/metal κιθαριστικο ήχο στην mainstream σκηνή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο τραγούδι. Αλλά αντικείμενο άλλου νήματος. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, Nekkon είπε Η ηλεκτρική κιθάρα γιατί να πεθάνει 20 λεπτά πριν, methylene blue είπε ράγματι το ότι "πεθαίνει" είναι κάπως τραγικό. Καλά ντε εσείς οι δύο... Το δραματοποιήσαμε κατά τι για να λάβει λίγη ένταση το plot 25 λεπτά πριν, Nekkon είπε Είναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ όργανο ενορχήστρωσης κάθε μουσικού είδους Αυτά να τα πεις στον Κωστάκη μας που μας έχει φλομώσει στις VST κιθάρες... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 46 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αυτά να τα πεις στον Κωστάκη μας που μας έχει φλομώσει στις VST κιθάρες... Και καλά κάνει να σου πω την αλήθεια, αλλά αυτά είναι για το στούνδιο, live με VST δεν συνουσίασε κανείς Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Είμαι (με βάλανε) δεν ξέρω, σε διάφορες ομάδες στο fb , fender telecaster users/ fender stratocaster lovers/ gibson lp owners κ.ο.κ.. Υπάρχουν διάφοροι τύποι στον κόσμο, άκυροι και έγκυροι , που δεν ξέρω αν ξέρουν καν να παίζουν κιθάρα ή να γράφουν τραγούδια, και ούτε έχει και σημασία, που ο τελευταίος πραγματικά έχει από 3 telecaster και 5 strat.. Κάτι τύποι δε έχουν αποθήκες... Η ηλεκτρική κιθάρα είναι φετίχ, όχι απλά ένα μουσικό όργανο. Και ηλεκτρικό ρεύμα να πάψει να υπάρχει, αυτές θα πουλιούνται 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LK είπε Είμαι (με βάλανε) δεν ξέρω, σε διάφορες ομάδες στο fb , fender telecaster users/ fender stratocaster lovers/ gibson lp owners κ.ο.κ.. Υπάρχουν διάφοροι τύποι στον κόσμο, άκυροι και έγκυροι , που δεν ξέρω αν ξέρουν καν να παίζουν κιθάρα ή να γράφουν τραγούδια, και ούτε έχει και σημασία, που ο τελευταίος πραγματικά έχει από 3 telecaster και 5 strat.. Κάτι τύποι δε έχουν αποθήκες... Η ηλεκτρική κιθάρα είναι φετίχ, όχι απλά ένα μουσικό όργανο. Και ηλεκτρικό ρεύμα να πάψει να υπάρχει, αυτές θα πουλιούνται Ευχαριστώ κε συνηγορε. Χρόνια τώρα προσπαθώ να πεισω (ακομα και εαυτόν) ότι δεν ειμαι σπάταλος αλλά άρρωστος. Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου από Shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Shelter είπε Ευχαριστώ κε συνηγορε. Χρόνια τώρα προσπαθώ να πεισω (ακομα και εαυτόν) ότι δεν ειμαι σπάταλος αλλά άρρωστος. Φυσικά είσαι και είμαι άρρωστος. Αποδεξου πως νοσείς και μάθε να ζεις με την ασθένεια σου. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πάντως αν και ολοι περνάμε απο φάσεις, και θυμάμαι τι γινόταν εδω μέσα παλιά με τις partcasters και τις Τσέχες κλπ, συντάσσομαι με κάτι που γράφτηκε εδώ μέσα τελευταια. Δε θυμάμαι αν ήταν ο @Έκτορας ή ο @John Goumis, αλλά το νόημα ειναι (με προυποθεση οτι εχεις τουλαχιστον μια κιθαρα), να κανεις υπομονή και να παρεις αυτο που εχεις στο μυαλο σου και σου αρεσει. Για αυτό και εγώ θα κανω παύση και θα επανελθω με μια Martin D18. Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου από Shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Shelter είπε Πάντως αν και ολοι περνάμε απο φάσεις, και θυμάμαι τι γινόταν εδω μέσα παλιά με τις partcasters και τις Τσέχες κλπ, συντάσσομαι με κάτι που γράφτηκε εδώ μέσα τελευταια. Δε θυμάμαι αν ήταν ο @Έκτορας ή ο @John Goumis, αλλά το νόημα ειναι (με προυποθεση οτι εχεις τουλαχιστον μια κιθαρα, να κανεις υπομονή και να παρεις αυτο που εχεις στο μυαλο σου και σου αρεσει. Για αυτό και εγώ θα κανω παύση και θα επανελθω με μια Martin D18. Η ασθένεια έχει παραλλαγές και μεταλλάξεις. Ο καθένας την περνάει διαφορετικά 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση