Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Την κιθάρα στο USA σαν όργανο την κρατάνε modern καντραδες (σαν τον Eric Church) Δεν το έχω με το είδος- έχω μείνει στους αρχαίους 4 λεπτά πριν, LK είπε με ροκ τραγουδιστές(σαν την Izzy). Εεεε... πες το ντε ότι την κρατάει ως αξεσουάρ 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Brad Paisley, Keith Urban, Blake Shelton ,Trace Adkins, Chris Cagle, Justin Moore..μερικοί από αυτούς. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Δεν το έχω με το είδος- έχω μείνει στους αρχαίους Εεεε... πες το ντε ότι την κρατάει ως αξεσουάρ Σε λίγο θα ποσταρεις και Μπετόβεν 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Σε λίγο θα ποσταρεις και Μπετόβεν Γιατί εσείς το ζητήσατε... Όταν ζούσαμε σε έναν υπέροχο κόσμο κιθάρας 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Shelter είπε Ο ακροατής δεν ξέρει τι θέλει Σε γενικές γραμμές διαφωνώ Πιθανό να μην ξέρει γιατί θέλει, αλλά κάτι θέλει και κάτι δεν θέλει. Και δεν είναι όλο αυτό απαραίτητα κατευθυνόμενο ή προϊόν εκπαίδευσης. Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου από methylene blue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Η πλάκα είναι ότι back then, χωρίς καμία πληροφόρηση, μαθαίναμε, ούτε και εγώ ξέρω πως, ότι έβγαλε καινούριο δίσκο ο Σπρίνγκστιν. Και μιλάω για την επαρχία Κοζάνης. Πλέον πριν βγάλει δίσκο ο τάδε, μας έρχεται e-mail και messenger, και χαμπάρι δεν παίρνουμε. Εγώ διαφωνώ ότι η ΕΛΕΚΤΡΙΚΗ κιθάρα πεθαίνει. Όχι στην Αμερική τουλάχιστον. Είναι στο DNA τους. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, methylene blue είπε Σε γενικές γραμμές διαφωνώ Πιθανό να μην ξέρει, αλλά κάτι θέλει και κάτι δεν θέλει. Και δεν είναι όλο αυτό απαραίτητα κατευθυνόμενο ή προϊόν εκπαίδευσης. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε (και ειναι ενταξει αυτό φυσικά). Αν ξέρει ότι κάτι θέλει και κάτι δεν θέλει, τότε δεν ξέρει. Βέβαια αν ειχε εκπαιδευση (δεν μιλάω για ωδειακή εκπαίδευση αλλά για να εχει ακούσει αρκετη μουσικη) αρχίζει σιγά σιγά και διακρίνει διαφορές και διαλέγει. Άρα παύει να καταναλώνει οτι του πετάνε μπροστά του. Και φυσικά κάτι που βγάζει λεφτά γινεται αντικείμενο εκμεταλευσης. Το μάρκετινγκ που λέγαμε στην αρχή. Δεχομαι το εξης (αν αυτό εννοεις). Ότι όλα τα μουσικά είδη καποια στιγμή μπαινουν σε μια φάση ακαδημαισμού και γινονται βαρετά. Άρα χάνουν και τον καλλιτεχνικό τους στόχο. Τότε χρειάζεται μια αλλαγή. Επεξεργασμένο 11 Οκτωβρίου από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ διαφωνώ ότι η ΕΛΕΚΤΡΙΚΗ κιθάρα πεθαίνει. Όχι στην Αμερική τουλάχιστον. Είναι στο DNA τους. Και το εκκλησιαστικό όργανο παραμένει ζωντανό είναι στο DNA των κεντροευρωπαίων ωστόσο η περίοδος της ακμής του έχει ολοκληρωθεί Μπορεί ωστόσο να επανέλθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Shelter είπε Δεχομαι το εξης (αν αυτό εννοεις). Ότι όλα τα μουσικά είδη καποια στιγμή μπαινουν σε μια φάση ακαδημαισμού και γινονται βαρετά. Άρα χάνουν και τον καλλιτεχνικό τους στόχο. Τότε χρειάζεται μια αλλαγή. Δεν εννοώ αυτό, αλλά δυστυχώς σε αυτή τη φάση δεν έχω χρόνο να επεκταθώ Κάποια στιγμή θα το εξηγήσω καλύτερα 2 λεπτά πριν, Shelter είπε Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε (και ειναι ενταξει αυτό φυσικά). Το πιο ωραίο είναι αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, methylene blue είπε Και το εκκλησιαστικό όργανο παραμένει ζωντανό είναι στο DNA των κεντροευρωπαίων ωστόσο η περίοδος της ακμής του έχει ολοκληρωθεί Μπορεί ωστόσο να επανέλθει Στατιστικά δεν έχω, αλλά στην Αμερική είμαι σίγουρος ότι θα πουλάνε ηλεκτρικές κιθάρες για πολλά χρόνια ακόμα. Τώρα αν δεν είναι το πιο mainstream είδος (που και εδώ επιφυλάσσομαι γιατί η country είμαι κιθαριστικη), άλλου παππά ευαγγέλιο . 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση