Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, marathon είπε Για video έλεγες στην αρχή...τώρα πάμε στη κιθάρα? Καλα λεει. Video χωρίς κιθάρα γίνεται ; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, LK είπε Καλα λεει. Video χωρίς κιθάρα γίνεται ; To σκέφτηκα μετά!!! Θέλει να videoγραφήσει τον εαυτό του να παίζει κιθάρα!!!! και μας τα λέει ένα-ένα! Mon Dieux! 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, marathon είπε To σκέφτηκα μετά!!! Θέλει να videoγραφήσει τον εαυτό του να παίζει κιθάρα!!!! και μας τα λέει ένα-ένα! Mon Dieux! Είναι σε πολύ σωστό δρόμο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, LK είπε Είναι σε πολύ σωστό δρόμο. Eγώ....πάσο! Αναλαμβάνεις εσύ και ο Superfunk!!!!! 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Elixir είπε εαν χρησιμοποιησω την εσωτερικη καρτα του macbook πως θα συνδεσω κιθαρα με υπολογιστη? (ασχετος ειμαι εντωμεταξυ) Ομολογώ ότι υπάρχει και άλλος τρόπος που δεν σκέφτηκα. Βάζεις ένα μικρόφωνο μπροστά στον ενισχυτή σου, έχοντας συνδέσει το μικρόφωνο στο MacBook, παίζεις τη κιθαρίτσα σου, ανοίγεις ένα κανάλι ήχου στο Garageband...και γράφεις. Δεν έχω μικρόφωνο, έχω να ανοίξω ενισχυτή πάνω από 10 χρόνια (δεν έχω καν ενισχυτή, έχω έναν που μου έχει χαρίσει ένας φίλος και δεν τον ανοίγω ποτέ).!!!!! Εδώ θα σε συμβουλέψουν οι σχετικοί. Mπορώ να το κάνω και χειρότερο!!! Δεν χρησιμοποιείς κανένα μικρόφωνο, βάζεις το MacBook κοντά στον ενισχυτή (1-2 δοκιμές θα βρεις τη σωστή θέση) και ηχογραφείς με το μικρόφωνο του υπολογιστή. Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν ξέρω πόσο καλό είναι το μικρόφωνο του MacBook...αλλά σε κουβέντα να είμαστε!!!!! Υ.Γ Το Garageband δέχεται Video. Bάζεις το video (drag & drop) που τράβηξες και συγχρονίζεις!!! Επεξεργασμένο 10 Οκτωβρίου από marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2024 στις 6:59 ΜΜ, marathon είπε Μόλις πάρεις το καλώδιο ξαναέλα Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου από Elixir και πως ζηταμε αυτο το καλωδιο? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Elixir είπε Αγοράζεις από το link που σου έδωσα ή πας στο μαγαζί του link στου Ζωγράφου, πας σε ένα κιθαρομαγαζί (η πληκτρομαγαζί) και δείχνεις την φωτογραφία που σου έδωσα ή απλά τους λές ότι θέλεις ένα καλώδιο...μικρό καρφί σε μεγάλο (και τους εξηγείς ότι θέλεις να συνδέσεις κιθάρα με υπολογιστή). Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.θα κάνω μια προσπάθεια και θα δω το αποτέλεσμα βγάζω εάν κάτι δεν μου αρέσει, ικανοποιεί θα επανέλθω Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Μιαν ερώτηση ακόμα από το 2014 που έχω τον mac garage banf κλπ προγράμματα θα χρειαστώ ενημερώσεις και δη ενημέρωσεις που θα πληρώσω; Γιατί αν είναι έτσι να πάρω μια εξωτερική κάρτα να κάνω δουλειά... Κι απ' αυτές που δίνουν και μάζι προγράμματα επεξεργασίας ήχου με ενυσχητες και πετάλια κλπ κλπ Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Τσέκαρε το λειτουργικό σύστημά σου και αν αυτό υποστηρίζει τον driver της κάρτας ήχου που θες να πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση