Προς το περιεχόμενο

κανοντας μια αρχη σε video -ηχογραφηση

Elixir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
17 λεπτά πριν, marathon είπε

Για video έλεγες στην αρχή...τώρα πάμε στη κιθάρα?🤩

Καλα λεει. Video χωρίς κιθάρα γίνεται ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, LK είπε

Καλα λεει. Video χωρίς κιθάρα γίνεται ;

😍 To σκέφτηκα μετά!!! Θέλει να videoγραφήσει τον εαυτό του να παίζει κιθάρα!!!! και μας τα λέει ένα-ένα!
Mon Dieux!

• Χαχα 1

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Moderator
2 λεπτά πριν, marathon είπε

😍 To σκέφτηκα μετά!!! Θέλει να videoγραφήσει τον εαυτό του να παίζει κιθάρα!!!! και μας τα λέει ένα-ένα!
Mon Dieux!

Είναι σε πολύ σωστό δρόμο. 

1 ώρα πριν, Elixir είπε

εαν χρησιμοποιησω την εσωτερικη καρτα του macbook 

πως θα συνδεσω κιθαρα με υπολογιστη?

(ασχετος ειμαι εντωμεταξυ)

Ομολογώ ότι υπάρχει και άλλος τρόπος που δεν σκέφτηκα. Βάζεις ένα μικρόφωνο μπροστά στον ενισχυτή σου, έχοντας συνδέσει το μικρόφωνο στο MacBook, παίζεις τη κιθαρίτσα σου, ανοίγεις ένα κανάλι ήχου στο Garageband...και γράφεις. Δεν έχω μικρόφωνο, έχω να ανοίξω ενισχυτή πάνω από 10 χρόνια (δεν έχω καν ενισχυτή, έχω έναν που μου έχει χαρίσει ένας φίλος και δεν τον ανοίγω ποτέ).!!!!! Εδώ θα σε συμβουλέψουν οι σχετικοί.

Mπορώ να το κάνω και χειρότερο!!!😃 Δεν χρησιμοποιείς κανένα μικρόφωνο, βάζεις το MacBook κοντά στον ενισχυτή (1-2 δοκιμές θα βρεις τη σωστή θέση) και ηχογραφείς με το μικρόφωνο του υπολογιστή. Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν ξέρω πόσο καλό είναι το μικρόφωνο του MacBook...αλλά σε κουβέντα να είμαστε!!!!!

Υ.Γ Το Garageband δέχεται Video. Bάζεις το video (drag & drop) που τράβηξες και συγχρονίζεις!!!

Επεξεργασμένο από marathon

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
Στις 10/10/2024 στις 6:59 ΜΜ, marathon είπε

Μόλις πάρεις το καλώδιο ξαναέλα🙂

Επεξεργασμένο από Elixir
και πως ζηταμε αυτο το καλωδιο?

Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...

3 λεπτά πριν, Elixir είπε

Αγοράζεις από το link που σου έδωσα ή πας στο μαγαζί του link στου Ζωγράφου, πας σε ένα κιθαρομαγαζί (η πληκτρομαγαζί) και δείχνεις την φωτογραφία που σου έδωσα ή απλά τους λές ότι θέλεις ένα καλώδιο...μικρό καρφί σε μεγάλο (και τους εξηγείς ότι θέλεις να συνδέσεις κιθάρα με υπολογιστή).

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.θα κάνω μια προσπάθεια και θα δω το αποτέλεσμα βγάζω εάν κάτι δεν μου αρέσει, ικανοποιεί θα επανέλθω 

Μιαν ερώτηση ακόμα από το 2014 που έχω τον mac  garage banf κλπ προγράμματα θα χρειαστώ ενημερώσεις και δη ενημέρωσεις που θα πληρώσω; Γιατί αν είναι έτσι να πάρω μια εξωτερική κάρτα να κάνω δουλειά... Κι απ' αυτές που δίνουν και μάζι προγράμματα επεξεργασίας ήχου με ενυσχητες και πετάλια κλπ κλπ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου