Elixir Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου Χρησιμοποιώ ακουστικά... Στο irig συνδεδεμένα...δεν έχω κάποιο πρόβλημα με latency...και είμαι ευχαριστημένος.... Λοιπόν έκανα ηχογράφηση...έβγαλα βίντεο με την κάμερα του mac και έκοψα έραψα με το imovie το οποίο δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει.... Δηλώνω ικανοποιημένος με το irig,garageband,i movie, Παρ όλο που δεν τα είχα ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ και δεν είχα γνώση πάνω τους.... Θεωρώ ότι πρέπει να πάρω μια αξιοπρεπή κάμερα για να έχω μια α ποιότητα εικόνας όμως.... Έχετε κάτι να προτείνετε; Ίσως μια action κάμερα που θα είναι χρήσιμη και αλλού; Το κινητό μου έχει 1080pixels και 30fps να δοκιμάσω η ούτε καν; Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 48 λεπτά πριν, Elixir είπε δεν έχω κάποιο πρόβλημα με latency...και είμαι ευχαριστημένος.... ...και δεν θα έχεις ποτέ! 48 λεπτά πριν, Elixir είπε Δηλώνω ικανοποιημένος με το irig,garageband,i movie, Παρ όλο που δεν τα είχα ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ και δεν είχα γνώση πάνω τους.. Τα Mac τα χρησιμοποιούμε εμείς που δεν θέλουμε έξτρα γνώσεις και πολύ διάβασμα, απλά να κάνουμε γρήγορα τη δουλειά μας 50 λεπτά πριν, Elixir είπε Θεωρώ ότι πρέπει να πάρω μια αξιοπρεπή κάμερα για να έχω μια α ποιότητα εικόνας όμως.... Έχετε κάτι να προτείνετε; εδώ....ο Λάκης!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Το πιο σημαντικό ίσως σε ένα βίντεο είναι ο επαρκής και σωστός φωτισμός. Μπορείς με ένα κινητό ή με μια σχετικά φθηνή κάμερα να κάνεις θαύματα αν ο φωτισμός είναι σωστός. Μπορεί να πάρεις μια πανάκριβη κάμερα, και πέραν του ότι μπορεί να μην ξέρεις να τη χρησιμοποιείς, ο φωτισμός να είναι τόσο κακός που να μην κάνεις δουλειά. Ένα καλό κινητό με ένα ring light ίσως να αρκεί, αν και δεν ξέρουμε ακριβώς τι θες να κάνεις. Τα 1080/30fps από μόνα τους δεν λένε κάτι, αλλά αν αυτό είναι το μέγιστο που τραβάει το κινητό (και είναι σχετικά καινούργιο), δείχνει ότι έχει μάλλον αρκετά φθηνούς φακούς και σένσορες. Επεξεργασμένο 4 Νοεμβρίου από Alex Raptakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, marathon είπε εδώ....ο Λάκης!!!! Γεία σας και από εμένα Αν έπαιρνα κάμερα τώρα.....θα έπαιρνα αυτή. Τέλεια και για φωτογραφία φυσικά, και για video. DSLR και ξερώ ψωμι. Δεν έχει τι και πώς....αυτή .&- Αν κάποιος τη θεωρεί ακριβη, που δεν είναι γι αυτό που είναι, ας πάει στα μεταχειρισμένα , έχει ευκαιρίες. Nikon D 7500 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου Η α7 II έχει πέσει στα 1200 ευρώ... για όποιον θέλει να κάνει και τη δουλειά του και το κέφι του με Full Frame 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου Επειδή και οι 2 παραπάνω είναι χαβαλέδες και δεν θα σταματήσουν εάν δεν φτάσουν σε εξοπλισμό των 5,000 ευρώ (και βάλε...)....εγώ σου λέω...με το irig (που κάνει κανένα 50ρικο), garageband,i movie (που είναι τζάμπα), το τηλέφωνό σου είναι ΘΕΙΚΟ!!!!! Πρόσεχε και λίγο σε αυτά που λέει ο Alex και θα κάνεις παραγωγάρες!!!!!! 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε αν και δεν ξέρουμε ακριβώς τι θες να κάνεις. ...ξέρουμε, τη πλάκα του θέλει να κάνει!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση