marathon Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Elixir είπε Μιαν ερώτηση ακόμα από το 2014 που έχω τον mac garage banf κλπ προγράμματα θα χρειαστώ ενημερώσεις και δη ενημέρωσεις που θα πληρώσω; Γιατί αν είναι έτσι να πάρω μια εξωτερική κάρτα να κάνω δουλειά... Κι απ' αυτές που δίνουν και μάζι προγράμματα επεξεργασίας ήχου με ενυσχητες και πετάλια κλπ κλπ ξεκίνα με αυτά που έχεις, για να καταλάβεις που βρίσκεσαι...και ενημερώσεις να χρειάζεσαι...σε τί άραγε?, στο Garageband, αφού δεν το έχεις ξαναδεί στη ζωή σου...στο λειτουργικό? Μην πειράζεις τίποτα. Το δικό μου Mac που παίζω μουσική είναι από το 2010 και δεν πειράζω τίποτα. Οι κάρτες που θα πάρεις θα σου δώσουν δωρεάν τις lite version προγραμμάτων που κατα 99,99% είναι πιο τελευταίας γενιάς από το λειτουργικό σου και δεν θα δουλεύουν...άρα σου είναι άχρηστα. Ενισχυτές και πετάλια έχει ήδη το Garageband μέσα...είπαμε κατάλαβε πρώτα που πατάς και που βρίσκεσαι...και μετά περνάς στα επόμενα! Eδώ θα δείς ένα πρόσφατο θέμα με κάποιον που ήταν (πάνω-κάτω) στο δικό σου επίπεδο Επεξεργασμένο 13 Οκτωβρίου από marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου καλησπερα! επανερχομαι αγορασα ενα irig 2.. και ανοιξα για πρωτη φορα το garageband με το που συνδεσα κιθαρα επανω περιμενα να την ακουσω απο τα μονιτορ... και δεν εγινε τιποτα.... απ οτι καταλαβαινω κατι πρεπει να ρυθμισω ωστε να ''βλεπει '' την κιθαρα ο υπολογιστης... μπορει καποιος να με κατευθυνει? Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Elixir είπε καλησπερα! επανερχομαι αγορασα ενα irig 2.. και ανοιξα για πρωτη φορα το garageband με το που συνδεσα κιθαρα επανω περιμενα να την ακουσω απο τα μονιτορ... και δεν εγινε τιποτα.... απ οτι καταλαβαινω κατι πρεπει να ρυθμισω ωστε να ''βλεπει '' την κιθαρα ο υπολογιστης... μπορει καποιος να με κατευθυνει? Ποιό Garageband έχεις? Επεξεργασμένο 24 Οκτωβρίου από marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 10.3.5 Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ανοίγεις ένα καινούργιο project. Σου ζητάει να επιλέξεις. Διαλέγεις Mic or Line ή Guitar or Bass. Μετά πάς κάτω στο track και πατάς Monitoring. Πιθανόν στα Settings του Garageband (στο Input) να πρέπει να δεί το Irig (δεν το έχω δεν το ξέρω) Επεξεργασμένο 24 Οκτωβρίου από marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Elixir είπε 10.3.5 Αυτά που βλέπεις, είναι από το 10.4, αλλά η λογική είναι η ίδια. Εάν παίρνει σήμα θα δεις το level (εικόνα 2 εκεί που λέει Αudio, να παίζει) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου χμμμ περαν απο Εισοδο- ενσωματομενο μικροφωνο δεν μου αναγνωριζει κατι αλλο.... Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Elixir είπε χμμμ περαν απο Εισοδο- ενσωματομενο μικροφωνο δεν μου αναγνωριζει κατι αλλο.... Μπορεί να μην χρειάζεται, κάνε το monitoring στο track του ήχου, Oταν παίζεις και δεν ακούς, βλέπεις στη εικόνα 2 να κινείται το level? Επεξεργασμένο 24 Οκτωβρίου από marathon 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Elixir Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:18 AM OP Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 09:18 AM Όλα καλά λειτουργουν όλα αρμονικά και μπορώ να πω ότι δεν έχω κάνει καποιο recoding αλλά και μελέτη και προπόνηση είναι καλό και χρήσιμο. Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο Τρίτη στις 01:13 PM Share Δημοσιευμένο Τρίτη στις 01:13 PM έτσι από περιέργεια...από τί monitors - ηχεία ακούς? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση