Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Shelter είπε Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο Παράγκα εσύ; Βγες αμέσως από τον λογαριασμό του Αργύρη... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Ο λόγος, εικάζω, που σου φαίνεται πιο "εύθραυστη" η SG είναι ότι ο λαιμός βρίσκεται πιο μπροστά τοποθετημένος σε σχέση με μια Les Paul. Ολα είναι πιο μπροστά (πιο αριστερά για τους δεξιόχειρες). Θες να κουρδίσεις, πρέπει να τεντώσεις τέρμα το χέρι σου για να φτάσεις τα κλειδιά. Θες να παίξεις και το δεξί σου χέρι βρίσκεται πολύ αριστερά, περίπου στο μέρος που βρίσκεται ο neck μαγνήτης σε μια τελε. Είναι παράξενη η γεωμετρία της, όπως και στην prs, η οποία δεν σου δίδει την αίσθηση ότι ειναι ευθραστη όπως η sg. To πολύ μικρό βάρος σου δίδει την αίσθηση ότι πρόκειται για toy gutar, όχι η ποιότητα κατασκευής ή κόλληση λαιμού με το σώμα. 8 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Αυτό που κερδίζεις βέβαια είναι η πολύ καλύτερη πρόσβαση ψηλά στα τάστα, αυτό που χάνεις είναι το καταραμένο neck-dive. Το οποίο, κατά την γνωμη μου, είναι θέμα μόνο όταν παίζεις όρθιος, γιατί όταν παίζεις καθιστός ισορροπείς την κιθάρα με τον δεξί σου αγκώνα βασικά, πάνω στο σώμα. Ένα μικρό ποσοστό εχουν neck dive. Η πλειοψηφία των gibson δεν έχει. Η δικιά μου δεν εχει καθόλου. Την έχεις με τη ζώνη, αφήνεις χέρια και δεν γέρνει καθόλου. Άλλες τρεις που έχω πιάσει έχουν. Είναι θέμα σχεδιασμού. Οι epiphone εχουν οι περισσοτερες πολύ έντονο neck dive. Φταίει αρκετά η θέση του strap button όπου στις epiphone βρίσκεται δεξιότερα με αποτέλεσμα να γέρνει προς τα αριστερά η κιθάρα, ειδικά με τον 50s λαιμό, που είναι και θηρίο. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, LK είπε Κοίτα η Lp studio γιατί Συμφωνώ σε αυτά που λες (και τα κιλά στα plus), αλλά... Αισθητικά, η studio είναι η LP που δεν μου αρέσει. Πάντα μου έκανε ως η "παιδική" LP Αφτά τα ολίγα τώρα. Πάω για κούρεμα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 46 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπεΠάω για κούρεμα Ομολογων; Παπαδήμο εσύ; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου μια τέτοια που έπιασα μου έκανε εντύπωση πόσο λεπτή (σώμα και μπράτσο) ήταν και η ευκολία παιξίματος. Dive είχε. Αλλά όχι σοβαρό Κρίμα γιατί δόθηκε στα 700 και θα μπορούσα να την πάρω και λιγότερο και μπιξμπυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, sultan of string είπε μια τέτοια που έπιασα μου έκανε εντύπωση πόσο λεπτή (σώμα και μπράτσο) ήταν και η ευκολία παιξίματος. Dive είχε. Αλλά όχι σοβαρό Κρίμα γιατί δόθηκε στα 700 και θα μπορούσα να την πάρω και λιγότερο και μπιξμπυ Αυτά είναι λάθη μεγάλα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Just now, LK said: Αυτά είναι λάθη μεγάλα. δεν είναι λάθη είναι στη ζωή όλα όταν την έχεις δίπλα σου (κουνιάδος) νομίζεις ότι την έχεις πάντα. κάποια στιγμή...Α την πούλησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, sultan of string είπε δεν είναι λάθη είναι στη ζωή όλα όταν την έχεις δίπλα σου (κουνιάδος) νομίζεις ότι την έχεις πάντα. κάποια στιγμή...Α την πούλησα Τιμώρησέ τον, Βγάλε διαζύγιο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Ένα μικρό ποσοστό εχουν neck dive. Η πλειοψηφία των gibson δεν έχει. Η δικιά μου δεν εχει καθόλου. Την έχεις με τη ζώνη, αφήνεις χέρια και δεν γέρνει καθόλου. Συγνώμη που θα διαφωνήσω για κιθάρα που δεν έχω καν... αγγίξει, αλλά και βέβαια έχουν ΟΛΕΣ οι SG neck dive και βέβαια έχει και η δική σου. Κάτσε, πάρε την SG σου και (προσπάθησε να) την ισορροπήσεις στο πόδι σου. Η κιθάρα θα φύγει (και γρήγορα) προς την μεριά του λαιμού. Κάνε το ίδιο με μια Les Paul ή μια Explorer. Δεν υπάρχει καμία σημασία τί λαιμό ή βάρος έχουν. ΔΕΝ θα γύρουν προς την μεριά του, γιατί ΠΑΝΤΑ το βάρος του κυρίως σώματος είναι μεγαλύτερο από το βάρος του λαιμού και γιατί, βεβαίως, το σημείο κόλλησης του λαιμού βεβαιώνει ότι η ροπή δεν θα είναι ποτέ αρκετά μεγάλη για να προκαλέσει neck dive. Τώρα ανάλογα πώς τοποθετείς την ζώνη στην SG, η οποία ιδανικά θα έπρεπε να πιάνει στην κορυφή του upper horn (και όχι πίσω από το neck joint) , ή τί ζώνη χρησιμοποιείς ή πώς τοποθετείς την κιθάρα (ψηλά ο λαιμός / χαμηλά το σώμα) κλπ. μπορείς να το κάνεις ανεπαίσθητο ή ακόμα και να το εξαφανίσεις το neck dive. Αλλά υπάρχει εκεί, de facto. Υπάρχει κόσμος που συνιστά να αγοράζεις SG με Maestro Vibrola ή παρόμοιο τρέμολο, και ας μην το χρησιμοποιήσεις ποτέ, μόνο και μόνο για να προσθέσεις βάρος στο κυρίως σώμα και να μετριάσεις / εξαφανίσεις το neck dive. Για εμένα, είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά τους. Κατα τ'άλλα, λατρεύω τα πάντα πανω τους. Την καλημέρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2 minutes ago, LK said: Τιμώρησέ τον, Βγάλε διαζύγιο. απλά είναι μια αποθήκη δίπλα μου, που όταν ψάχνω συνήθως διαπιστώνω απουσίες. Μετά μαθαίνω και πόσο φύγανε και λεω, έλα ρε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση