sultan of string Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 19 minutes ago, LK said: Oi signature είναι πάντα πιο ακριβες. Κατα τα άλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ειναι. δεν έχω ψάξει, αλλά μια les paul δηλαδή πόσο έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, sultan of string είπε δεν έχω ψάξει, αλλά μια les paul δηλαδή πόσο έχει? Εξαρταται ποια Les Paul. Η Les Paul έχει πολλα μοντελα. Junior, modern, Special , Studio, Classic , παλιαοτερα Traditional, Standard... Επίσης κανεις δεν ειπε ότι οι LP είναι φθηνές. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 7 minutes ago, LK said: Εξαρταται ποια Les Paul. Η Les Paul έχει πολλα μοντελα. Junior, modern, Special , Studio, Classic , παλιαοτερα Traditional, Standard... Επίσης κανεις δεν ειπε ότι οι LP είναι φθηνές. αυτό λεω, είναι ακριβές, γενικά δεν ξεχωρίζω, πάνω κάτω 300-400 άντε 500. Η 335 δεν είναι πολύ πιο ακριβή. Απλά την δική σου lp την πήρες μτχ ευκαιρία. Αρα ...μια θυσία ακόμα. Μια ψυχή που είναι να βγεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Αν είναι να κάνεις σύγκριση ανάμεσα σε μοντέλα η λογική λέει να συγκρίνεις κάτι αντίστοιχης κατηγορίας. H "κανονικη" LP (Standard '50s, '60s) ειναι στα 2700-3000, ενώ η ES-335 Dot είναι στα 3300. Oι 335 είναι λιγο πιο ακριβές σαν κατασκεύες συνήθως. Η Satin ES-335 κάνει λιγότερο επειδη well, είναι satin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε αυτό λεω, είναι ακριβές, γενικά δεν ξεχωρίζω, πάνω κάτω 300-400 άντε 500. Η 335 δεν είναι πολύ πιο ακριβή. Απλά την δική σου lp την πήρες μτχ ευκαιρία. Αρα ...μια θυσία ακόμα. Μια ψυχή που είναι να βγεί... H μισή Ελλάδα ή μάλλον το 65% είναι Strat και το υπόλοιπο LP. Είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις used σε καλή τιμή σε αυτά τα 2 μοντέλα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τις 335. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Και οι πρώτες εντυπώσεις. Η κιθάρα παίζει μόνη της......κυριολεκτικά . Απίστευτο μανίκι, τα δαχτυλά πάνε μόνα τους, πριν δώσει εντολή ο εγκέφαλος. Από ήχο; Συγκριση με LP : Νομίζω ότι οι 61R και 61T είναι πολύ πιο κοντα στα γούστα μου , αυτός είναι ο ήχος του Rock που έχω στο μυαλό μου, και ναι τολμώ να πώ ότι μου αρέσουν ένα κλικ παραπάνω από τους Bare Knuckle The Mule που φοράει η LP που πήρα (που είναι μανγητάρες για να μην παρεξηγηθώ) . Σε σχέση με το μανίκι. Η Sg είναι λίγο πιο στενή στο Nut από την LP, και πιο λεπτή στο μπράτσο. Σε βάρος, σαφώς πιο ελαφριά από την LP. Σαν έπιπλα.....η LP είναι πιο στιβαρή....πιο "αντρική" . Σαν φινίρισμα, φινίρισμα εξαιρετικά και τα δύο. Σαν sustain .....πάνω κάτω τα ιδια (και οι δύο εκπληκτικό) ....ίσως ένα κλικ παραπάνω η LP. Aν μου έβαζες το μαχαίρι στο λαιμό να διαλέξω μια, θα ήταν η SG, αν και είναι η κιθάρα που μου αρέσει εμφανισιακά λιγότερο από όλες (LP/Strat/Tele/335).....είναι κιθάρα που την κατανοείς μόνο αν την πιάσεις. Η αγορα έγινε στα τυφλά....δεν είχα ξαναπιάσει ποτε "κανονικη" Gibson SG.....αλλά ήξερα ότι δεν παίρνω και κανένα ρίσκο. Σύγκριση με Harley Benton DC-600 Vl Vintage Series: Η συγκριση γίνεται γιατί ούτε έχω άλλο "ταυράκι" , ούτε άλλη εμπειρία με ¨ταυράκι" στη ζωη μου , εκτός από αυτές τις δύο. Ήχος: Η Sg πάιζει με βαθμό 10, η HB είναι στο 7,5 με 8 (παρότι λόγω 3 μαγνητών-3 Roswell LAF AlNiCo-5 vintage-style humbuckers- έχει πιο πολλές tonal επιλογές.....ο μεσαίος μαγνητης πιο πολύ λασπώνει τα overdrive και σκοτινιάζει τα καθαρα). Στην HB απλά θέλει να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω....θέλει πιο πολύ δύναμη στα δάχτυλα.....στην SG δεν θέλει τίποτα....υπακούει. Από μπράτσο η HB έχει λίγο πιο στενό στο Nut (μολονότι οι μετρησεις το δίνουν το ίδιο), αλλά πιο μπειζμπολ μπαστούνι στο πάχος (θυμίζει tele 50s), και η HB έχει 24 ενώ η SG 22 τάστα. Από άποψη neck diving καθήμενος, H Sg έχει χειρότερο από την HB. Εν κατακλέιδι η SG είναι πιο ντελικάτη κιθάρα και μου δίνει την αίσθηση ότι αν δεν την προσέξεις θα σπάσει ή θα φύγει το nitro. Εξακολουθεί να μην μου αρέσει οπτικά όσο οι άλλες......αλλά μάλλον είναι η καλλίτερη κιθάρα που έχω πιάσει στα χέρια μου συνολικά. 5 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 59 λεπτά πριν, LK είπε Απίστευτο μανίκι, τα δαχτυλά πάνε μόνα τους, πριν δώσει εντολή ο εγκέφαλος. Χωρίς να είμαι κιθαρίστας, αυτό πάντα ήταν ο "μαγνήτης" όταν έπιανα στο χέρι την SG ενός φίλου. Αυτό το τόσο εύκολο, άνετο, ξεκούραστο, φανταστικό μπράτσο της. Και φυσικά τα ανύπαρκτα κιλά της. Μεγαλείο. Εύγε κ. συνήγορε. 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Χωρίς να είμαι κιθαρίστας, αυτό πάντα ήταν ο "μαγνήτης" όταν έπιανα στο χέρι την SG ενός φίλου. Αυτό το τόσο εύκολο, άνετο, ξεκούραστο, φανταστικό μπράτσο της. Και φυσικά τα ανύπαρκτα κιλά της. Μεγαλείο. Εύγε κ. συνήγορε. Δεν ξέρω αν γινόμαστε πιστευτοί, αν δεν μας περνάν για αλαφροΐσκιωτους , αν το περιγράφουμε σωστά......αλλά ισχύει. Συνήθως σκεφτόμαστε τι θέλουμε να κάνουμε λίγα millisecond πριν το εκτελέσουμε σε μια κιθάρα. Εδώ τα πράγματα είναι κάπως διαοφρετικά. Σαν να παρακάμπτεται ο εγκέφαλος και απλά να σε οδηγεί η κιθάρα (λόγω άνεσης) μόνο με μυϊκή μνήμη και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ άνεση. Πραγματικά σου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να πάιξει πάνω της οποιοσδήποτε χωρίς να ξέρει να παίξει. edit: Και ήρθε με 10 αρες. Δηλαδή τι θα γίνει αν τις βάλω 9ες; 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Και την μαγεία αυτή την έχουν πετύχει μονο στις Gibson sg και όχι σε αντίγραφα. Το μπράτσο, η εργονομία και ο ήχος είναι σε άλλο επίπεδο. Το ίδιο σοκ έπαθα και εγώ με την worn brown. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Και την μαγεία αυτή την έχουν πετύχει μονο στις Gibson sg και όχι σε αντίγραφα. Το μπράτσο, η εργονομία και ο ήχος είναι σε άλλο επίπεδο. Το ίδιο σοκ έπαθα και εγώ με την worn brown. Ξανα λέω. Σαν κιθάρα εμφανισιακά ΔΕΝ μου αρέσει. Εννοώ αν ήταν για φωτογραφία video , πραγματικά θα ηταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ κιθαρα που θα επέλεγα. Ίσως η προτελευταία γιατι η firebird έιναι χειρότερη Στα μείον της πάντως, τη θεωρώ πολυ ευθραυστη.....μπορεί να ειναι και η ιδέα μου. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση