Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου ......απλά ήταν η αποθήκη του Νάκα Τώρα ολοκληρώθηκε η Αγιά Τετράδα. 12 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Καλορίζικη! Για πες εντυπώσεις … 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Καλορίζικη και καλοπαιχτη! Πολύ όμορφη Μέχρι εδώ μύρισε το γλυκό φραουλενιο άρωμα του nitrocellulose μιας brand new Gibson (Καινούργιες Gibson πρώτα τις μυρίζουμε και μετά τις παίζουμε, νόμος ) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Καλορίζικη! Για πες εντυπώσεις … Πολύ ωραίο χρώμα. Πραγματικά από κοντά ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ πιο ωραία. Και ευτυχώς ήρθε με brown case....δεν ηθελα μαύρη. ΑΥΤΆ. Φαντάζομαι ότι θα παίζει τέλεια και θα ακούγεται ....gibson είναι. Δεν θα το μάθω ποτέ. Ανοιξα τη θηκη για να την δω ότι ηρθε σώα.....και για τις φωτος. Δεν νομίζω ούτε να την ξανα ανοίξω , ούτε φυσικά να τη συνδέσω, ούτε να την παίξω ποτέ,, ούτε και με ενδιαφέρει. Για οικόπεδο την αγόρασα 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Με γεια και καλορίζικη ρε @LK ! Αλλά αξίζει το δικό της νήμα και φωτογραφίες χωρίς τα πλαστικά. Make it happen! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου καλοριζικη και καλοπαιχτη............. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Παιδιά αυτή τη φώτο ήθελα να βγάλω. Τώρα είμαι οκ 11 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Πέεεεεεφτωωωωωωωω.... Το κερ@το μου... ποιος κανάγιας πήρε πάλι κιθάρα; 5 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LK είπε Δεν νομίζω ούτε να την ξανα ανοίξω , ούτε φυσικά να τη συνδέσω, ούτε να την παίξω ποτέ,, ούτε και με ενδιαφέρει. Για οικόπεδο την αγόρασα και εγώ έχω μία έτσι -δεν την ανοίγω, δεν παίζω- (Gibson) που έλεγα ότι μετά από πολλά χρόνια, θα τη βρούν τα εγγόνια (που δεν έχω) σε μία αποθήκη και θα με ευγνωμονούν. Αλλά.... ...πρόσφατα έφτιαχνα ένα κομμάτι και καμμία από τις κιθάρες που έχω δεν μου καθότανε και με παίδευε αρκετό καιρό. Είπα δεν βγάζω τη Gibson...σε ένα 15λεπτο, είχα τελειώσει.! Μεγειές Λάκης!!!! Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου από marathon 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση