sultan of string Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Λοιπόν για να μην το μπερδευουμε βάζω ένα κλιπακι. Στην αρχή έχω ένα μπιτάκι, όπου καθώς παίζει γυρνάω το ροταρυ και βάζω ένα fill και μετά ένα ending κλπ. Μετά το ξαναρχίζω και πάιζω κάτι, κάποια στιγμή θα καταλάβετε ότι αφήνω μόνο το αριστερό και με το δεξί κάνω ένα fill κλπ. Αυτή τη διαδικασία θέλω να κάνω πιο εύκολη. Δηλαδή να μπορώ να επιλέγω από διάφορα, κλιπάκια ή τελος πάντων έτοιμα, αλλά όχι να πρέπει να τα ψάχνω με μια ρόδα. Θα ήθελα κάπως να είναι αραδιασμένα και να έχω κάποια κουμπάκια επιλογής. γραμμένο στο κινητό, απο το ηχείο του ενισχυτή όπου τα έχω όλα συνδεδεμένα. Όπως είπα και αλλού, ανοίγω έναν γενικό διακόπτη και παίζω αμέσως. Δεν θέλω να βάλω daw ούτε να προγραμματίσω. Θέλω να παίξω ό,τι μου έρχεται. Αν είναι να κάτσω και να αρχίσω να κουνάω ποντίκια ξέρω. (εκτός όπως είπα κάπου, ΑΝ κάτι σαν το ableton με βοηθήσει στην ποικιλία και την ευκολία επιλογής, θα μπορούσα να μπω στο τριπ, ίσως με κάποιο ταμπλετ....) Voice 076.m4a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το DR-880 πριν κάποιο καιρό, ακριβώς την εβδομάδα που έπαψε να είναι διαθέσιμο στον Τομαν. Τότε, είχα κάνει πολύ έρευνα και είχα καταλήξει ότι είναι ακριβώς αυτό που ζητάει ο OP. Όπερ, αν αυτό στις αγγελίες είναι σε καλή κατάσταση, αγόρασέ το. Το ζήτημα της "αμεσότητας" είναι υπαρκτό και πολύ μεγάλο (με την έννοια ότι υπάρχουν αρκετές διαφορετικές απαντήσεις). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Απορώ πως δεν έχει αναφέρει ακόμα κανένας το Beatbuddy της Singular Sound. Τσέκαρέ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου τα προβλήματα ή ερωτήματα που ανακύπτουν είναι α. πόσο outdated είναι το 880 σήμερα και πόσο καλά στέκονται οι ήχοι του β. αν μπορείς με κάποιο πληκτρο να ελέγξεις ένα σύγχρονο σαν το beat buddy (έχω ένα νεκταρ νομίζω, αλλά είναι μόνο usb/midi δεν ξέρω αν επικοινωνεί-δεν μπορώ να μπω στη λογική να πάρω ένα midi controller ακόμα για τέτοια δουλειά) γ. αν κάποιο απο τα https://www.thomann.de/gr/behringer_rd_8_mkii_b_stock.htm https://www.thomann.de/gr/behringer_rd_9.htm https://www.thomann.de/gr/roland_tr_08.htm θα βόλευε περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 11 minutes ago, Σπινθηροβόλος γάιδαρος said: Απορώ πως δεν έχει αναφέρει ακόμα κανένας το Beatbuddy της Singular Sound. Τσέκαρέ το το αναφέρανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, sultan of string είπε α. πόσο outdated είναι το 880 σήμερα και πόσο καλά στέκονται οι ήχοι του Δεν είναι ζητούμενα αυτά, εν' έτει 2024. Τα drum machine έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από την αγορά. Θα κάνει αυτό που αρχικά ζήτησες (και περισσότερα) αλλά δεν προορίζεται για σοβαρή παραγωγή. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου @sultan of string κοίταξε τα παρακάτω, όλα καθαρόαιμα. BOSS DR-880 Πιστεύω πως είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Εσύ ξέρεις καλύτερα. BOSS DR-770 BOSS DR-670 Είναι μοντέλα προηγούμενα και με λιγότερες δυνατότητες. AKAI XR20 ALESIS SR-16 ALESIS SR18 Μοιάζουν μεταξύ τους και είναι δοκιμασμένα μοντέλα. Σε σχέση με τα τρία πιό πάνω της boss, αυτά μπορείς να τα βρείς καινούργια σε κάποια καταστήματα. Όλα τα παραπάνω λειτουργούν αυτόνομα, μπορείς να κατασκευάσεις ρυθμούς πάνω στα ίδια τα μηχανήματα, έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες και είναι εύκολα στη χρήση. Υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά είναι με παραπάνω δυνατότητες και σαφώς πολύ ακριβότερες, δεν υπάρχει λόγος. SINGULARSOUND BEATBUDDY Πολύ καλό μηχάνημα με πολύ καλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, σε μορφή πεταλάκι. Κάποιες βασικές λειτουργίες είναι άμεσα προσβάσιμες από τον κεντρικό ποδοδιακόπτη και κάποιες άλλες είναι προσβάσιμες από τον extra διπλό ποδοδιακόπτη στον οποίο μπορείς να αναθέσεις κάποιες λειτουργίες. Πλήρης έλεγχος μπορεί να γίνει μέσω MIDI με extra το ειδικό καλώδιο σύνδεσης και από καλό εξωτερικό midi controller. Δεν μπορείς να κατασκευάσεις ρυθμούς πάνω στο ίδιο το μηχάνημα (λόγω μικρής κατασκευής - έλλειψης κουμπιών στο πάνελ κλπ) αλλά μόνο μέσω υπολογιστή. Παρ' όλ' αυτά είναι το "καλύτερο" σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες αλλά μόνο με την χρήση ενός καλού εξωτερικού midi controller, που όμως θα ανεβάσει αρκετά το συνολικό κόστος. Σημείωση. Καλό είναι να διαβάσεις τα manual πριν κάνεις κάποια άσκοπη - λανθασμένη αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, trolley είπε Δεν είναι ζητούμενα αυτά, εν' έτει 2024. Τα drum machine έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από την αγορά. Σωστά. Μόνο...124 διαφορετικά hardware μοντέλα κυκλοφορούν. Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Σωστά. Μόνο...124 διαφορετικά hardware μοντέλα κυκλοφορούν. Στις μέρες μας βαφτίζουν drum machine οτιδήποτε παράγει ένα κρότο ή δύο. Εγώ αναφερόμουν στα παλαιάς-νοοτροπίας μηχανάκια, σαν το dr-880 ή σαν αυτά που αναφέρει ο Χναράκης λίγο πιο πάνω. Τέτοια δεν έχει πλέον, είναι αυταπόδεικτο, αλλιώς δεν θα είχε ανοιχτεί το thread. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 58 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε SINGULARSOUND BEATBUDDY Πολύ καλό μηχάνημα με πολύ καλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, σε μορφή πεταλάκι. Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πεταλάκι. Ωραίο φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση