Adamo Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους έχω μια les Paul standard 60s unburst στην οποία δυστυχώς έγινε το παρακάτω χτύπημα. Έχει κάποιος εμπειρία-αποτελεσματα μετά από τέτοια επιδιόρθωση? Εννοείται προτείνεται και μάστορες Ευχαριστώ πολύ Επεξεργασμένο 6 Οκτωβρίου από Adamo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Ούτε εμπειρία έχω, ούτε μαστορά έχω να προτείνω. Αν δεν το έκανες επίτηδες, αλλά ήταν ατύχημα, είναι παράσημο. Κιθάρα είναι, θα χτυπηθεί...μην σκας. 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αττική είσαι? Επεξεργασμένο 6 Οκτωβρίου από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Υπάρχουν γνωστοί μάστορες και στην Αθήνα και στην συμπρωτεύουσα και αλλού που μπορούν να κάνουν αρκετά καλή δουλειά στην συγκεκριμένη επισκευή, όλοι ξέρουμε πάνω κάτω ποιοι είναι αυτοί. Μη στεναχωριέσαι λογικά μπορούν να το φτιάξουν, νίτρο είναι, σε κιθάρες με πολυουρεθάνη ή πολυεστέρα τέτοια χτυπήματα είναι πιο δύσκολο να τα ρετουσαρεις απ' όσο ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Shelter είπε Αττική είσαι? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Μάστορες ξέρω, αλλά δεν ξέρω κάποιον που να έχει εμπειρία με τέτοια θέματα ή ιδανικά εικόνα για το πώς επισκευάζονται. Αν έχεις κάτι στο νου , πες μου Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) @Adamo καλημέρα, Ο Πάνος ο Οικονομάκης έχει διδακτορικό σε αυτές τις τοπικές βαφές, και δε θα ξεχωρίζεις τίποτα. Εγώ προσωπικά δε θα ασχολούμουν. Θεωρώ ότι ειναι άνευ σημασίας. Δε θα με πείραζε ούτε σε αγορά μεταχειρισμένου οργάνου. Αλλά ότι σε κάνει να νιώθεις καλά. Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου από Shelter 1 1 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Και εάν είσαι Θεσσαλονίκη, ο Πνοή και Νύξη κάνει πολύ επιτυχημένες επεμβάσεις τέτοιου είδους. 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Αν είσαι Αθήνα Κώστας Κακανιάρης (Joker Guitars)- Ο guru του βαψίματος. Όλοι έχουμε περάσει από τον Κώστα. Βέβαια το "χτύπημα" δεν είναι για να ασχοληθείς, αλλά αν επιμένεις... 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Η κιθαρα σου δεν εχει τιποτα, το μονο που βλεπω ειναι η φυσιολογικη φθορα του nitro finish , move on 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση