Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

@Waterfall, σε παρακαλω κανε ενα edit στο παραπανωποστ, ή γραψε απο κατω, οτι το δικο μου .mp3 που ειχα ανεβασει, πληροι τα standards του thread στο 100% και, ειναι δεκτο!!!

συγγνωμη αλλα ετσι ειναι Cos!!!!!

απλα δες τε πως το εγραψα, (FULL ANALOG TOGETHER WITH A BIT OF DIGITAL)!!!

φυσικα αν πιστευεις οτι αυτο που γραφω ισχυει!!!!!

Full analog ειναι αφού οι emulators είναι hardware emulators και το emulation έχει φτάσει 20 χρόνια στο 1προς ένα γι αυτό τα λεώ όπως τα λέω, γι αυτό τα λέω VST (ΜΟΝΤΑGE M ESP 2.0) αλλά με έδιωξε με τρόπο από το thread και έχει δίκιο, εγώ του ευχήθηκα και τον θαυμάζω για το μεράκι του και για την αγάπη του για τη μουσική και την τεχνολογιά και φεύγω. Από τη χαρά μου το έβαλα και όχι για να μολύνω το thread με πράγματα που απλά τα φέρνει ο λόγος. Δεν πειράζει, εγώ περιμένω να δείξει και τα άλλα μηχανήματα σιγά σιγά να τα δω να χαρώ και δεν ξαναμιλάω στο thread. ADIOS?

24 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

ΟΧΙ, μεινε και ανεβασε κατι γραμμενο στο Triton!

θα ανεβάσω σε άλλο thread και θα δεις, θα μπει και θα λέει να πάρουμε hardware, όταν το κάνει αυτός είναι συζήτηση και πλάκα, εμένα μια φορά το έκανα ?και με μισεί??

Δεν πειράζει. Εγώ χαίρομαι με την ανανέωση, ανανεωθήκαμε και εγώ ανανεώθηκα. Όσο τα μέλη παίρνουν νέο εξοπλισμό και τον παρουσιάζουν έχουμε όλα τα οφέλη αυτού, έχουμε και μια πιο άμεση και αντικειμενική ενημέρωση, βλέπουμε τα ισχυρά και τα αδύναμα σημεία, μέσα από τις συζητήσεις προκύπτει πολλή πληροφόρηση και το κυριότερο, τη βρίσκουμε πολύ και σίγουρα εμπνεόμαστε.

Πολύ ωραία παιδιά. Είχα εξάλλου και μέσω της γνωριμίας του φόρουμ να παίξω με μερικά τέτοια στο στούντιο του Πάνου που με είχε προσκαλέσει και παίξαμε. Δηλώνω ενθουσιασμένος!!!! Να είμαστε καλά και να παίξουμε πολύ φέτος. Και εγώ τα Χριστούγεννα μιας και είμαι ταπί ? θα κλειστούμε  σπίτι, η γυναίκα να βλέπει  NETFLIX και ΤΙΚ ΤΟΚ ο μικρός? και   εγώ στη home studio γωνίτσα μου να χαίρομαι την πληθώρα των VST.

Και ο waterfall μαζί με το δέντρο θα στριμώξει και τα Synth στην θεϊκή κονσόλα.

H Kονσόλα Tων Θεών

ONYX.thumb.jpg.63d71968c0749797de52685d84837b82.jpg

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 minutes ago, cos_dr said:

Full analog ειναι αφού οι emulators είναι hardware emulators και το emulation έχει φτάσει 20 χρόνια στο 1προς ένα γι αυτό τα λεώ όπως τα λέω, γι αυτό τα λέω VST (ΜΟΝΤΑGE M ESP 2.0) αλλά με έδιωξε με τρόπο από το thread και έχει δίκιο, εγώ του ευχήθηκα και τον θαυμάζω για το μεράκι του και για την αγάπη του για τη μουσική και την τεχνολογιά και φεύγω. 

Τεχνολογιάάάά

Για σενα κααααθε μου τραγουυυδι...

Μόλις τώρα, sultan of string είπε

Τεχνολογιάάάά

Για σενα κααααθε μου τραγουυυδι...

Πιο πολύ ασχολούμαστε με την τεχνολογία παρά με το τραγούδι ?

• Like 1

Μην δίνεις σημασία, σιγά τα ωά.

Σα πολύς ντόρος έχει γίνει μου φαίνεται.

Κώστα, μην χαλιέσαι, και μην χαλάς τον χρόνο σου αυτό το πολύτιμο αγαθό της ζωής εδώ μέσα.

Μπες μια στο τόσο, αν και εφόσον χρειάζεται. 

Αρχίζω και χαλιέμαι..

www.sonicspace.gr

Μόλις τώρα, cos_dr είπε

Πιο πολύ ασχολούμαστε με την τεχνολογία παρά με το τραγούδι ?

Πού να φτάσουμε και στις παρτιτούρες, κάποτε είχαμε και τέτοιους συναδέλφους εδώ μέσα...τώρα μαλ@κιζςμ$τε

Η πληροφορία δεν είναι πληροφόρηση και η τέχνη δεν είναι φασόν

• Λυπάμαι 1

www.sonicspace.gr

1 λεπτό πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε

Μην δίνεις σημασία, σιγά τα ωά.

Σα πολύς ντόρος έχει γίνει μου φαίνεται.

Κώστα, μην χαλιέσαι, και μην χαλάς τον χρόνο σου αυτό το πολύτιμο αγαθό της ζωής εδώ μέσα.

Μπες μια στο τόσο, αν και εφόσον χρειάζεται. 

Αρχίζω και χαλιέμαι..

To ΝΟΙΖ είναι πάνω από όλα.

Εγώ εδώ μέσα ζω όλη μέρα. Δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα για χαλάρωση. Noiz και VST, τίποτα άλλο, έξω είναι όλα σάπια. ?

• Like 1

16 minutes ago, cos_dr said:

To ΝΟΙΖ είναι πάνω από όλα.

Εγώ εδώ μέσα ζω όλη μέρα. Δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα για χαλάρωση. Noiz και VST, τίποτα άλλο, έξω είναι όλα σάπια. ?

έλα, χαλάρωσε λίγο

υπάρχει ζωή εκεί έξω

Μόλις τώρα, sultan of string είπε

έλα, χαλάρωσε λίγο

υπάρχει ζωή εκεί έξω

To thread είναι για τα νεα synth που αγόρασε ο WF. Τα άλλα είναι σάλτσες. Για εμένα πρώτα το NOIZ και μετά τα υπόλοιπα. Είμαι NOIZ FANATIC. Τέλος. Accept it! ?

1 minute ago, cos_dr said:

Για εμένα πρώτα το NOIZ και μετά τα υπόλοιπα. Είμαι NOIZ FANATIC. Τέλος. Accept it! ?

αυτό να το προσέξεις.

Κι άλλοι είχαν τέτοιες φαντασιώσεις και δεν τους βγήκε σε καλό

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου