Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Δεν πειράζει, χαλάλι τους.🤘

Ακυρώστε τα. To hardware είναι τρες μπανάλε. Πάρτε πολύχρωμα VST με σχεδιακια 3D και controller δύο τρία κα φανέλες, καπέλα και δύο uzi να γίνετε τραπερς με bitches να είστε in. Και youtubers και τικτοκερς. 

Ε? Έτσι δεν είναι? 🤪👺😤🤔🤣

• Χαχα 3

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Ακυρώστε τα.

Too late. Τα ωραία μου λεφτά είναι πλέον στα σεντούκια των Thomann/Msystems/Νάκα.😐

"Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"☝️ που θα'λεγε κι ο λαοπρόβλητος ηγέτης μας Ανδρέας Παπανδρέου.✊😌✌️

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator
3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Τα ωραία μου λεφτά είναι πλέον στα σεντούκια των Thomann/Msystems/Νάκα.😐

"

Λάθος κάνεις,.

"Τα ωραία σου λεφτά"  ήταν χαρτιά....ούτε καν , λογιστικές εγγραφές ήταν με φθίνουσα πορεία για την αξιά που ενσωμάτωναν  λόγω  πληθωρισμού  .

Τώρα τουλάχιστον έχεις κάτι χειροπιαστό. 😁

• Χαχα 1
  • Συμφωνώ 1

"Ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός γατιών εθεάθησαν κατά μήκος της Εθνικής Οδού, με κατεύθυνση την Αθήνα. μετά από λοιμό που έχει εκδηλωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Συντεταγμένα, οι γάτες περπατούσαν κατά μήκος της ΛΕΑ, κρατώντας πανώ που ανέγραφε "Will Meow For Food", "Fuck Montage", "No Way No Play" και άλλα ακατάληπτα. Περισσότερα από τον ανταποκριτή μας".

• Χαχα 5
  • Συμφωνώ 1

Mea Culpa

9 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Ακυρώστε τα. To hardware είναι τρες μπανάλε. Πάρτε πολimage.thumb.png.5f72a59acd47baa279c766f5d5ef342c.pngύχρωμα VST με σχεδιακια 3D και controller δύο τρία κα φανέλες, καπέλα και δύο uzi να γίνετε τραπερς με bitches να είστε in. Και youtubers και τικτοκερς. 

Ε? Έτσι δεν είναι? 🤪👺😤🤔🤣

Ηγγικεν η ωρα @cos_dr να φας κ εσυ μακαρονια με ψωμι και να αποχωριστεις το v-synth....🤣😎😛

τα χουμε και τα vst ρε φιλε αλλα τι να τα κανεις..... το hardware βγαζει το χρημα.... ασε κ εχει κ η native εκπτωση κ ακριβυνανε και τα μακαρονια.....

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

3 λεπτά πριν, LK είπε

Λάθος κάνεις,.

"Τα ωραία σου λεφτά"  ήταν χαρτιά...

Και τι χαρτιά...200ευρα όλα, και τα €10,5Κ...😕🤣

4 λεπτά πριν, LK είπε

Τώρα τουλάχιστον έχεις κάτι χειροπιαστό. 😁

Προς το παρόν δεν έχω τίποτα, την άλλη βδομάδα μάλλον θα σκάσουν τα synths και το Hammond από Thomann, και το Montage αναμένεται να μου έρθει αρχές Δεκεμβρίου, απ'ότι μου είπαν στον Νάκα. Δεν πειράζει, άλλοι απ'ότι διαβάζω στα διάφορα forums περίμεναν το δικό τους πάνω από 6 μήνες.😛 Το θέμα ήταν να αγοραστεί, κι αφού αγοράστηκε τέλος, μπορώ να περιμένω λίγο ακόμα, τρώγοντας γατοτροφή και ρύζι.🤣

7 λεπτά πριν, trolley είπε

"Ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός γατιών εθεάθησαν κατά μήκος της Εθνικής Οδού, με κατεύθυνση την Αθήνα. μετά από λοιμό που έχει εκδηλωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Συντεταγμένα, οι γάτες περπατούσαν κατά μήκος της ΛΕΑ, κρατώντας πανώ που ανέγραφε "Will Meow For Food", "Fuck Montage", "No Way No Play" και άλλα ακατάληπτα. Περισσότερα από τον ανταποκριτή μας".

Αχάρισται γαλαί, με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένες. 8 κιλά τροφή τούς αγόρασα το πρωί.🙄

image.png.8b3c916344f08525bcd9702ccce4f176.png

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

29 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Too late. Τα ωραία μου λεφτά είναι πλέον στα σεντούκια των Thomann/Msystems/Νάκα.😐

"Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω"☝️ που θα'λεγε κι ο λαοπρόβλητος ηγέτης μας Ανδρέας Παπανδρέου.✊😌✌️

Εννοείται. Θα το ευχαριστηθείς και θα είναι τέλεια. Κάνουμε και το χιούμορ μας αλλά τα όργανα τα σπάνε και η αίσθηση είναι αίσθηση. Και εμένα το να έχω ένα κανονικό σύνθ ως master keyboard και αυτό ισχύει και για το παλιο μου triton και για το V-Synth μου μεγιστοποιεί την εμπειρία χρήσης των Vst και παράλληλα συνδυάζω τους ήχους τους.

• Like 2

29 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε

Ηγγικεν η ωρα @cos_dr να φας κ εσυ μακαρονια με ψωμι και να αποχωριστεις το v-synth....🤣😎😛

τα χουμε και τα vst ρε φιλε αλλα τι να τα κανεις..... το hardware βγαζει το χρημα.... ασε κ εχει κ η native εκπτωση κ ακριβυνανε και τα μακαρονια.....

Εννοείται, άμα έπαιζα και εγώ έξω τα ίδια θα έσκαγα.  Το V-Synth δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα. Κανα σέρβις θα του κάνω στο pitch bend γιατί έχει χαλαρώσει μάλλον η βίδα μέσα και τζιτάρει λίγο. Βαριέμαι να το λύσω αλλά αρχίζει να με ενοχλεί, μου χαλάει το θεϊκό μου bending στα solo που γράφω. Πρέπει να το κουνήσω λίγο πρώτα δεξιά αριστερά για να δουλέψει και να μην κολλάει. Σφίξιμο θέλει η βίδα που έχει μέσα και σφίγγει το πλαστικό αν θυμάμαι καλά. 😀

• Moderator
43 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε

.. το hardware βγαζει το χρημα....

Φαντάζομαι ότι αν πας σε γάμο ή  πανηγύρι  με vst και laptop θα φας ξύλο 😆

• Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου