Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε να πάρεις το 14 Aν ποτε χρησιμοποιήσω Cubase, θα κατεβάσω τη νέα έκδοση του AI τζάμπα, που δίνει η Yamaha σε όσους αγοράζουν synths της. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Just now, Waterfall-K said: Aν ποτε χρησιμοποιήσω Cubase, θα κατεβάσω τη νέα έκδοση του AI τζάμπα, που δίνει η Yamaha σε όσους αγοράζουν synths της. αν πάρω εγώ μπορώ να ζητήσω άλλο δώρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Η κονσόλα αυτή έρχεται και με το DAW της Waveform OEM !!!! https://www.tracktion.com Καθώς επίσης και με το DAW Essentials collection ...... μια σειρά πολύ ωραίων plugins : Equaliser, Compressor, Reverber8, Delay Studio, Stereo Delay, Tape Delay, Crossover, Limiter, Gate / Expander, Ducker, Flanger, Crusher, Chorus, Bus Compressor, Phaser, and Auto Filter https://www.tracktion.com Ωραίο πακέτο ξεχνά το cubase ........... νομίζω ότι είναι αρκετά ολοκληρωμένο πακέτο Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου από foxxx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε αν πάρω εγώ μπορώ να ζητήσω άλλο δώρο? Φυσικά. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ψυγείο, tv, κουζίνα και air condition. 2 λεπτά πριν, foxxx είπε Ωραίο πακέτο ξεχνά το cubase ........... νομίζω ότι είναι αρκετά ολοκληρωμένο πακέτο Ξεχνάω οποιοδήποτε soft πακέτο, δεν με ενδιαφέρει ρε Bill. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ξεχνάω οποιοδήποτε soft πακέτο, δεν με ενδιαφέρει ρε Bill. Οκ δικό σου θέμα αν και είναι κρίμα σαν πακέτο να μην τον αξιοποιήσεις βέβαια πάω πάσο αυτό είναι προσωπικό θέμα στον καθένα το ποσό θέλει να εξελίσσεται και μέχρι που θέλει να φτάσει καθώς και τι θέλει να κάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, foxxx είπε πάω πάσο αυτό είναι προσωπικό θέμα στον καθένα το ποσό θέλει να εξελίσσεται και μέχρι που θέλει να φτάσει Καλά, εσείς που θέλετε να "εξελιχθείτε" και να φτάσετε στα Grammy και στα Oscar, ασχοληθείτε με τα soft πακέτα, και αφήστε εμάς τους πτωχούς και άσχετους πλην τίμιους hardwareάδες να παλεύουμε με πραγματικά banal hardware όργανα... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Καλά, εσείς που θέλετε να "εξελιχθείτε" και να φτάσετε στα Grammy και στα Oscar, ασχοληθείτε με τα soft πακέτα, και αφήστε εμάς τους πτωχούς και άσχετους πλην τίμιους hardwareάδες να παλεύουμε με πραγματικά banal hardware όργανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 10 λεπτά πριν, foxxx είπε Εμένα τα effects που μου έδωσαν για τα παλιά ηχεία έχουν 537 ευρώ και είναι καλύτερα από τις κανονικές ..............εφφεδιέρες Ε, πάντως η κονσόλα-κάρτα ήχου είναι καλή γιατί δε χρειάζεται να ανοίγεις το PC και άμα το ανοίξεις είσαι έτοιμος να γράψεις. Μια τέτοια κάρτα θέλω να πάρω κι εγώ που να δουλεύει αυτόνομα, αν και με ένα Synth απλά τραβάω τα βύσματα, δεν είναι τίποτα και τα βάζω στα ηχεία. Αν έχεις πολλά όμως, μια τέτοια κονσόλα μετράει. Γράφεις και την ιδέα να μην την ξεχάσεις στην SD κάρτα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Εμένα τα effects που μου έδωσαν για τα παλιά ηχεία έχουν 537 ευρώ και είναι καλύτερα από τις κανονικές ..............εφφεδιέρες Ε, πάντως η κονσόλα-κάρτα ήχου είναι καλή γιατί δε χρειάζεται να ανοίγεις το PC και άμα το ανοίξεις είσαι έτοιμος να γράψεις. Μια τέτοια κάρτα θέλω να πάρω κι εγώ που να δουλεύει αυτόνομα, αν και με ένα Synth απλά τραβάω τα βύσματα, δεν είναι τίποτα και τα βάζω στα ηχεία. Αν έχεις πολλά όμως, μια τέτοια κονσόλα μετράει. Γράφεις και την ιδέα να μην την ξεχάσεις στην SD κάρτα. Έχει 5 κανάλια stereo αυτό είναι δυνατό χαρτί και έχει ολοκληρωμένο πακέτο για μένα αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, foxxx είπε Έχει 5 κανάλια stereo αυτό είναι δυνατό χαρτί και έχει ολοκληρωμένο πακέτο για μένα αξίζει Είναι πολύ καλή, αδιαμφισβήτητα, ολόκληρο συγκρότημα γράφεις. Παλιά δουλεύαμε σε τέτοιες με ένα φίλο σε ένα συγκρότημα που είχε δικό του στούντιο στο παγκράτι. Γράφαμε στο Sonar σε ένα Pentium 4 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση