Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Τελευταίο (ελπίζω) κομμάτι του setup η παρακάτω κονσόλα που παράγγειλα σήμερα από Αθήνα και θα μου έρθει μάλλον την Παρασκευή. Και να ξέρετε ότι εσείς φταίτε για αυτή την αγορά. Δεν σας άρεσε βλέπετε η κλασική και χιλιοτεσταρισμένη από αμέτρητους πληκτράδες Behringer φέτα που κούμπωνε σε μια μικρή Mackie και από κει με USB στο pc, μου θέλατε Midas, SSL και Euphonix. Ο χώρος δεν μου επιτρέπει μεγάλες κονσόλες, δεν τις χρειάζομαι κιόλας, αλλά το ξανασκέφτηκα τέλος πάντων να δω μπας και χωρέσω κάποια μικρή κονσόλα που να παίρνει όλα τα synths και που να έχει και ενσωματωμένη κάρτα ήχου, πράγμα βασικό για μένα. Μετά από αρκετό ψάξιμο σε αναλογικά και digital μοντέλα, κατέληξα στην Mackie Onyx12. Την παράγγειλα από ARCO στην Αθήνα (από κει πήρα και το Arturia MiniFreak) και αφού πρώτα πήρα τηλ. και ρώτησα αν μπορούν να μου την δώσουν στην τιμή που την έχει το Thomann, στα €499 δηλαδή (κάτι που έγινε). Link με specs: https://shorturl.at/Lr0CT Το setup λοιπόν θα φτιαχτεί ως εξής: Montage M6, Wavestate, Modwave, MiniFreak και Mackie Onyx12 μαζί πάνω σε μία βάση Jaspers. Hammond XK4 και Hydrasynth απέναντι και πάνω στο γραφείο. Σύνδεση με USB της Mackie στο PC και τέλος. 5 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου ΥΓ: το τραπεζακι δε μου κανει!!!!! ειναι μεγαλο για το χωρο μου!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τελευταίο (ελπίζω) κομμάτι του setup η παρακάτω κονσόλα που παράγγειλα σήμερα από Αθήνα και θα μου έρθει μάλλον την Παρασκευή. Και να ξέρετε ότι εσείς φταίτε για αυτή την αγορά. Δεν σας άρεσε βλέπετε η κλασική και χιλιοτεσταρισμένη από αμέτρητους πληκτράδες Behringer φέτα που κούμπωνε σε μια μικρή Mackie και από κει με USB στο pc, μου θέλατε Midas, SSL και Euphonix. Ο χώρος δεν μου επιτρέπει μεγάλες κονσόλες, δεν τις χρειάζομαι κιόλας, αλλά το ξανασκέφτηκα τέλος πάντων να δω μπας και χωρέσω κάποια μικρή κονσόλα που να παίρνει όλα τα synths και που να έχει και ενσωματωμένη κάρτα ήχου, πράγμα βασικό για μένα. Μετά από αρκετό ψάξιμο σε αναλογικά και digital μοντέλα, κατέληξα στην Mackie Onyx12. Την παράγγειλα από ARCO στην Αθήνα (από κει πήρα και το Arturia MiniFreak) και αφού πρώτα πήρα τηλ. και ρώτησα αν μπορούν να μου την δώσουν στην τιμή που την έχει το Thomann, στα €499 δηλαδή (κάτι που έγινε). Link με specs: https://shorturl.at/Lr0CT Το setup λοιπόν θα φτιαχτεί ως εξής: Montage M6, Wavestate, Modwave, MiniFreak και Mackie Onyx12 μαζί πάνω σε μία βάση Jaspers. Hammond XK4 και Hydrasynth απέναντι και πάνω στο γραφείο. Σύνδεση με USB της Mackie στο PC και τέλος. ελπιζω να ειμαι ψυλα στη λιστα αυτων που σε παρεσυραν ετσι;;;!!!!!!!!!! για τη κονσολα!!! τα ποσοστα μου απο τα επομενα πετυχημενα tracks !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, theoMusictech είπε τα ποσοστα μου απο τα επομενα πετυχημενα tracks !!!!! Εσύ πάρε αρχικά την παρακάτω συγκριτική φωτό, και για τα υπόλοιπα συζητάμε αργότερα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 14 minutes ago, Waterfall-K said: Τελευταίο (ελπίζω) κομμάτι του setup η παρακάτω κονσόλα που παράγγειλα σήμερα από Αθήνα και θα μου έρθει μάλλον την Παρασκευή. Και να ξέρετε ότι εσείς φταίτε για αυτή την αγορά. Δεν σας άρεσε βλέπετε η κλασική και χιλιοτεσταρισμένη από αμέτρητους πληκτράδες Behringer φέτα που κούμπωνε σε μια μικρή Mackie και από κει με USB στο pc, μου θέλατε Midas, SSL και Euphonix. Ο χώρος δεν μου επιτρέπει μεγάλες κονσόλες, δεν τις χρειάζομαι κιόλας, αλλά το ξανασκέφτηκα τέλος πάντων να δω μπας και χωρέσω κάποια μικρή κονσόλα που να παίρνει όλα τα synths και που να έχει και ενσωματωμένη κάρτα ήχου, πράγμα βασικό για μένα. Μετά από αρκετό ψάξιμο σε αναλογικά και digital μοντέλα, κατέληξα στην Mackie Onyx12. Την παράγγειλα από ARCO στην Αθήνα (από κει πήρα και το Arturia MiniFreak) και αφού πρώτα πήρα τηλ. και ρώτησα αν μπορούν να μου την δώσουν στην τιμή που την έχει το Thomann, στα €499 δηλαδή (κάτι που έγινε). Link με specs: https://shorturl.at/Lr0CT Το setup λοιπόν θα φτιαχτεί ως εξής: Montage M6, Wavestate, Modwave, MiniFreak και Mackie Onyx12 μαζί πάνω σε μία βάση Jaspers. Hammond XK4 και Hydrasynth απέναντι και πάνω στο γραφείο. Σύνδεση με USB της Mackie στο PC και τέλος. πες μου τωρα ότι έχει και motorized faders... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Εσύ πάρε αρχικά την παρακάτω συγκριτική φωτό, και για τα υπόλοιπα συζητάμε αργότερα. εφαγα ταπα!!!!!!!!!! κι ας ειναι βραδια Champions League! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 8 λεπτά πριν, sultan of string είπε πες μου τωρα ότι έχει και motorized faders... Πολλά δεν θες? Ήδη αυτά που προσφέρει στην τιμή αυτή είναι πάρα πάρα πολλά. Ας μην είμεθα πλεονέκται... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) PURE ΖΗΛΙΑ Untitled.mp4 Επεξεργασμένο 6 Νοεμβρίου από cos_dr 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Τελευταίο (ελπίζω) κομμάτι του setup η παρακάτω κονσόλα που παράγγειλα σήμερα από Αθήνα και θα μου έρθει μάλλον την Παρασκευή. Και να ξέρετε ότι εσείς φταίτε για αυτή την αγορά. Δεν σας άρεσε βλέπετε η κλασική και χιλιοτεσταρισμένη από αμέτρητους πληκτράδες Behringer φέτα που κούμπωνε σε μια μικρή Mackie και από κει με USB στο pc, μου θέλατε Midas, SSL και Euphonix. Ο χώρος δεν μου επιτρέπει μεγάλες κονσόλες, δεν τις χρειάζομαι κιόλας, αλλά το ξανασκέφτηκα τέλος πάντων να δω μπας και χωρέσω κάποια μικρή κονσόλα που να παίρνει όλα τα synths και που να έχει και ενσωματωμένη κάρτα ήχου, πράγμα βασικό για μένα. Μετά από αρκετό ψάξιμο σε αναλογικά και digital μοντέλα, κατέληξα στην Mackie Onyx12. Την παράγγειλα από ARCO στην Αθήνα (από κει πήρα και το Arturia MiniFreak) και αφού πρώτα πήρα τηλ. και ρώτησα αν μπορούν να μου την δώσουν στην τιμή που την έχει το Thomann, στα €499 δηλαδή (κάτι που έγινε). Link με specs: https://shorturl.at/Lr0CT Το setup λοιπόν θα φτιαχτεί ως εξής: Montage M6, Wavestate, Modwave, MiniFreak και Mackie Onyx12 μαζί πάνω σε μία βάση Jaspers. Hammond XK4 και Hydrasynth απέναντι και πάνω στο γραφείο. Σύνδεση με USB της Mackie στο PC και τέλος. Με γεια και αυτή. Πόσα κανάλια γράφει ανεξάρτητα ταυτόχρονα αυτή στο DAW? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 18 λεπτά πριν, cos_dr είπε Με γεια και αυτή. Πόσα κανάλια γράφει ανεξάρτητα ταυτόχρονα αυτή στο DAW? Aν θυμάμαι καλά, 14 κανάλια μέσω USB, και stereo πάνω στην SD card. Αυτά στα 24bit με ως και 96kHz. 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση