Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 ώρες πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε

Αρχίζω και φοβάμαι εδώ μέσα...

Παουαααα

Διαβόλια..

Παπάδες...

Κεφάλαια γράμματα 

Φωνές και αντάρες..

Τιντουτα;;;;

και λιγα εχουν γινει!!! περισσοτερος ντορος θα επρεπε να ειχε γινει!!!!!

εδω εχουμε τρελαθει, εμεις, που δεν εχουμε καν ακουμπισει το Montage M.

!

σκεψου τι γινεται στη ψυχη του Waterfall αυτη τυη στιγμη!!!!!

• Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

51 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

ασε τους αλλους να ζηλευουνε! εσυ πλεων ως κατοχος του Montage M,,,

Αυτός είναι ο ΠΑΝ τώρα.

https://getyarn.io/yarn-clip/1a7a2154-c9eb-42b1-a7c5-538f9fe532ae

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

1 ώρα πριν, theoMusictech είπε

εμεις, που δεν εχουμε καν ακουμπισει το Montage M.

Εγώ το έχω ακουμπήσει το Montage. Το είχα δοκιμάσει στην έκθεση του NAKA πριν λίγα χρόνια και το έχει ένας φίλος και έχω παίξει σε αυτό. Ξέρω πως είναι. Το έχω μυρίσει κιόλας.

• Like 1

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, theoMusictech είπε

2024!IMG_20241106_1448241.thumb.jpg.29e5139cb69882d6e324ca7bad6bfe6f.jpg

Ρε Theo....?

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έδωσες τόσα χρήματα (€1,958?) για ένα προϊόν της Teenage Engineering.? Τρία (3) digital synths αγοράζεις με αυτά τα χρήματα, και μάλιστα κορυφαία synths. Η Teenage Engineering είναι η Moog των ψηφιακών όσον αφορά την τιμολογιακή της πολιτική, τα προϊόντα της είναι ο ορισμός της έννοιας "Overpriced". 

Να στείλεις γράμμα τώρα τα Χριστούγεννα στον Άγιο Βασίλη να σου κάνει δώρο το παρακάτω τραπεζάκι της εταιρείας, φτιαγμένο εξολοκλήρου από σπάνια και εξωτικά υλικά (ανακυκλωμένο αλουμίνιο και φορμάικα?) και το οποίο πουλάνε μόνο☝️ €1,600!? 

image.png.41daa28f34db88c351980d5b18d7b4ba.png

4 ώρες πριν, theoMusictech είπε

και λιγα εχουν γινει!!! περισσοτερος ντορος θα επρεπε να ειχε γινει!!!!!

εδω εχουμε τρελαθει, εμεις, που δεν εχουμε καν ακουμπισει το Montage M.

σκεψου τι γινεται στη ψυχη του Waterfall αυτη τη στιγμη!!!!!

Τίποτα δεν γίνεται στην ψυχή του Waterfall αυτή τη στιγμή, επικρατεί ηρεμία. image.gif.a55aadb8524abe6ed4aafa1441d53a35.gifΤο M6 παραμένει πάνω στο κουτί του στο καθιστικό, σκεπασμένο με ένα πλαστικό, και τα υπόλοιπα synths δυο μέτρα παραδίπλα στο σαλόνι. Τα δε Wavestate, Modwave και Hydrasynth δεν έχουν βγει καν από τα κουτιά τους.? Χτες το βράδυ σκέφτηκα να φέρω το Μ6 εδώ στο δωμάτιο που θα στήσω το setup, να το ηχογραφήσω λίγο, αλλά τελικά δεν το έκανα. Το όργανο ζυγίζει 15μιση κιλά, και για να μπει στο δωμάτιο πρέπει να το περάσω πάνω από το γραφείο και μία tv, και αν γίνει καμιά στραβή και μου πέσει, την γ@$#σα. Δεν λεει να μεταφέρεις τέτοια όργανα στα χέρια χωρίς κάποια soft/hard case, μία φορά θα γίνει η στραβή και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Οπότε το αφήνουμε εκεί που είναι ώσπου να καθαριστεί το δωμάτιο και να μπει μόνιμα.

Να στο πω και αλλιώς. Όταν κάπνιζα σαν φουγάρο (100 τσιγάρα ημερησίως), με το που έμενα από τσιγάρα στο σπίτι με έπιανε πανικός, μεγάλη νευρικότητα κλπ. Κατέβαινα λοιπόν στο περίπτερο, αγόραζα 3 πακέτα, γύρναγα σπίτι ήρεμος, έβαζα τα σφραγισμένα πακέτα στο συρτάρι του γραφείου, και τελικά μπορεί να έκανα τσιγάρο μετά από καμιά ώρα.

image.gif.05ffb62fa7371925326cb03a30fdfaa4.gif

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Το όργανο ζυγίζει 15μιση κιλά,

Τώρα που είμαι λίγο σε φόρμα παρόλο που έχω λίγα κιλά παραπάνω, το παίρνω άνετα στα χέρια και αρχίζω να τρέχω και δε θα με πιάσεις. Αν δε με πιστεύεις να το κάνουμε και άμα δεν καταφέρεις να με πιάσεις το κρατάω. ?

• Like 1
  • Χαχα 2

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Τώρα που είμαι λίγο σε φόρμα παρόλο που έχω λίγα κιλά παραπάνω, το παίρνω άνετα στα χέρια και αρχίζω να τρέχω και δε θα με πιάσεις. Αν δε με πιστεύεις να το κάνουμε και άμα δεν καταφέρεις να με πιάσεις το κρατάω. ?

Δεν είναι -μόνο- τα κιλά το θέμα, είναι και το μέγεθος, ο τρόπος που το πιάνεις να το μεταφέρεις και τα εμπόδια που πρέπει να τα περάσεις από πάνω. Μία φορά θα σου γλιστρήσει και την έκατσες. 

Αν θες πάντως να σου δώσω το κουτί του που είναι ελαφρύ, να το πάρεις στην πλάτη και να αρχίσεις να τρέχεις  στα πέριξ, ώσπου να βαρεθείς και να μου το γυρίσεις πίσω. image.gif.1b5dc65f828ce8921bb2514561b43797.gif

• Like 1
  • Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Δεν είναι -μόνο- τα κιλά το θέμα, είναι και το μέγεθος, ο τρόπος που το πιάνεις να το μεταφέρεις και τα εμπόδια που πρέπει να τα περάσεις από πάνω. Μία φορά θα σου γλιστρήσει και την έκατσες. 

Αν θες πάντως να σου δώσω το κουτί του που είναι ελαφρύ, να το πάρεις στην πλάτη και να αρχίσεις να τρέχεις  στα πέριξ, ώσπου να βαρεθείς και να μου το γυρίσεις πίσω. image.gif.1b5dc65f828ce8921bb2514561b43797.gif

Θα έρθω να το πάρω.........?

image.jpeg.6419bf7a1b599f63749f7844efb4fa92.jpeg

• Χαχα 1

51 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Ρε Theo....?

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έδωσες τόσα χρήματα (€1,958?) για ένα προϊόν της Teenage Engineering.? Τρία (3) digital synths αγοράζεις με αυτά τα χρήματα, και μάλιστα κορυφαία synths. Η Teenage Engineering είναι η Moog των ψηφιακών όσον αφορά την τιμολογιακή της πολιτική, τα προϊόντα της είναι ο ορισμός της έννοιας "Overpriced". 

Να στείλεις γράμμα τώρα τα Χριστούγεννα στον Άγιο Βασίλη να σου κάνει δώρο το παρακάτω τραπεζάκι της εταιρείας, φτιαγμένο εξολοκλήρου από σπάνια και εξωτικά υλικά (ανακυκλωμένο αλουμίνιο και φορμάικα?) και το οποίο πουλάνε μόνο☝️ €1,600!? 

image.png.41daa28f34db88c351980d5b18d7b4ba.png

Τίποτα δεν γίνεται στην ψυχή του Waterfall αυτή τη στιγμή, επικρατεί ηρεμία. image.gif.a55aadb8524abe6ed4aafa1441d53a35.gifΤο M6 παραμένει πάνω στο κουτί του στο καθιστικό, σκεπασμένο με ένα πλαστικό, και τα υπόλοιπα synths δυο μέτρα παραδίπλα στο σαλόνι. Τα δε Wavestate, Modwave και Hydrasynth δεν έχουν βγει καν από τα κουτιά τους.? Χτες το βράδυ σκέφτηκα να φέρω το Μ6 εδώ στο δωμάτιο που θα στήσω το setup, να το ηχογραφήσω λίγο, αλλά τελικά δεν το έκανα. Το όργανο ζυγίζει 15μιση κιλά, και για να μπει στο δωμάτιο πρέπει να το περάσω πάνω από το γραφείο και μία tv, και αν γίνει καμιά στραβή και μου πέσει, την γ@$#σα. Δεν λεει να μεταφέρεις τέτοια όργανα στα χέρια χωρίς κάποια soft/hard case, μία φορά θα γίνει η στραβή και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Οπότε το αφήνουμε εκεί που είναι ώσπου να καθαριστεί το δωμάτιο και να μπει μόνιμα.

Να στο πω και αλλιώς. Όταν κάπνιζα σαν φουγάρο (100 τσιγάρα ημερησίως), με το που έμενα από τσιγάρα στο σπίτι με έπιανε πανικός, μεγάλη νευρικότητα κλπ. Κατέβαινα λοιπόν στο περίπτερο, αγόραζα 3 πακέτα, γύρναγα σπίτι ήρεμος, έβαζα τα σφραγισμένα πακέτα στο συρτάρι του γραφείου, και τελικά μπορεί να έκανα τσιγάρο μετά από καμιά ώρα.

image.gif.05ffb62fa7371925326cb03a30fdfaa4.gif

Δε θα πω οτι δεν την περιμενα την αντιδραση σου!!!!! αλλα δε μπορουσα και να μη γραψω πως δουλεψα απο την αλλη!!!!! λεω , θα τ'ακουσω, δε πειραζει!

περιμενε ομως!!!

θα σε ηρεμησω καπως, οκ οχι και παρα πολυ,,,!!!!!

κατι λιγο λιγοτερο απο 950 Ευρω εδωσα! Δεν ειναι καθολου λιγα, αλλα, σιγουρα ειναι καλυτερα απο τα 2,040 Ευρω που θα εδινα, (βασικα τα εδωσα,,, αλλα περιμενε)!!!!! (καινουριο το πηρα ετσι;) ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ -15%, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

κατευθειαν απο Σουηδια!

αλλά:

Ειχα αγορασει το Op1-1, , used βασικα , ηταν στη κατηγορια "ανταλλακτικα/για πεταμα" , αλλα, ηταν απο αυτες τις περιπτωσεις που, η βλαβη ηταν παναπλη! πες με τυχερο, (ειμαι σε κατι τετοια ειναι η αληθεια, φτυστε με μη με ματιασετε)!!!!! το ειχα παρει 550 (μεσα τα επισκεβαστικα απο δικο μου μαστορα) απο UK.

Το πουλησα 700!

εδωσα και κατι αλλα αχρειαστα,,, εβαλα και κατι απο τη τσεπη,,, και να το!!!

Ουσιαστικα , ομως, ειχα να παρω Φυσικο προΪον, απο το Novation.

Για... Αλλα, δε γραφω κατι σε αυτη τη κατηγορια Πληκτρα , πιανο και συνθς, αλλα και απο τα... Αλλα, μη νομιζεις,,, εχω σταματησει να παιρνω, εχω καβα ηχων που, πλεων δεν υπαρχει κατι που να χρειαζομαι & να μου δωσει το κατι παραπανω.

Βαααλε και το οτι: 1) Δεν καπνιζω.

(Καπνιζες τοσο πολυ ε; το'κοψες ομως και Μπραβο σου!)!!

2) Δε πινω. Οκ κοινωνικα μονο!

3) Δε κυνηγαω Ζυναικες, (που θα ελεγε κι ο Ανδρουλακης) με κυνηγανε!!!!! καμια βολτα πηγαινω, φαγητο, κλαμπακια Πειραια κλπ, ε!

δε δικαιουμαι κι εγω, μια ... "Αμαρτια";!!!!!

να ερθω να βοηθησω;;;; προσεχω να ξερεις!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου