Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 15 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πάμε να του πάρουμε το Montage. Θα του ζητήσουμε λύτρα, θα του στέλνουμε βιντεο να βγάζουμε πλήκτρα με την τανάλια και του τα ταχυδρομούμε ένα ένα, μέχρι να πληρώσει. Εγώ ήπια, Δευτέρα πορνό φεύγω με το φίλο για Κάνηθο, Τρίτη βράδυ το αργότερο, θα τα έχεις, γιατί Τετάρτη φεύγω για Β. ΕΎΒΟΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δε σε κόβω να αντέχεις για πουλί, άσε που δεν έχεις παίξει και πενιά. Ειλικρινά λυπάμαι, παίξε σήμερα και αύριο, διατί μεθαύριο τα παιδιά θα κάμνουν τη δουλειά που τους ζήτησε ο Κοζζζζζζζ. Εμένα δεν με νοιάζει, ο Πατατανατσίου απόθανε, οι Ντου Που ξυσ τους ορχεις σου με γκρέιντερ, έχω μείνει μόνος συνθέτης στη πιάστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 16 minutes ago, Σαμη Παραγκα said: Δε σε κόβω να αντέχεις για πουλί, άσε που δεν έχεις παίξει και πενιά. Ειλικρινά λυπάμαι, παίξε σήμερα και αύριο, διατί μεθαύριο τα παιδιά θα κάμνουν τη δουλειά που τους ζήτησε ο Κοζζζζζζζ. Εμένα δεν με νοιάζει, ο Πατατανατσίου απόθανε, οι Ντου Που ξυσ τους ορχεις σου με γκρέιντερ, έχω μείνει μόνος συνθέτης στη 16 minutes ago, Σαμη Παραγκα said: πιάστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 27 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε έχω μείνει μόνος συνθέτης στη πιάστα Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τυχεροί και ευλογημένοι αισθανόμαστε που ζούμε στην ίδια εποχή με σένα, και μάλιστα έχοντας το προνόμιο να συνομιλούμε απευθείας μαζί σου... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 15 λεπτά πριν, sultan of string είπε Δεν γράφω από κινητό, ούτε έχω διορθωτή, γράφω, αυτό ακριβώς που θέλω να πιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε Δεν γράφω από κινητό, ούτε έχω διορθωτή, γράφω, αυτό ακριβώς που θέλω να πιω Μην το γράφεις ρε συ, απλά πιες το... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τυχεροί και ευλογημένοι αισθανόμαστε που ζούμε στην ίδια εποχή με σένα, και μάλιστα έχοντας το προνόμιο να συνομιλούμε απευθείας μαζί σου... Ευχαριστώ για τα καυλά σου λόγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε Ευχαριστώ για τα καυλά σου λόγια Απλά την αλήθεια λέω... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Απλά την αλήθεια λέω... Γνωρίζω και αντιλαμβάνομαι τον ειλικρινή θαυμασμό, θύμησέ μου να σε κάμνω ένα τατουάζ το αυτόγραφό μου, δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση