Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Πάμε να του πάρουμε το Montage. Θα του ζητήσουμε λύτρα, θα του στέλνουμε βιντεο να βγάζουμε πλήκτρα με την τανάλια και του τα ταχυδρομούμε ένα ένα, μέχρι να πληρώσει. ?

Εγώ ήπια, Δευτέρα πορνό φεύγω με το φίλο για Κάνηθο, Τρίτη βράδυ το αργότερο, θα τα έχεις, γιατί Τετάρτη φεύγω για Β. ΕΎΒΟΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Δε σε κόβω να αντέχεις για πουλί, άσε που δεν έχεις παίξει και πενιά. Ειλικρινά λυπάμαι, παίξε σήμερα και αύριο, διατί μεθαύριο τα παιδιά θα κάμνουν τη δουλειά που τους ζήτησε ο Κοζζζζζζζ. Εμένα δεν με νοιάζει, ο Πατατανατσίου απόθανε, οι Ντου Που ξυσ τους ορχεις σου με γκρέιντερ, έχω μείνει μόνος συνθέτης στη πιάστα

284628.jpg

16 minutes ago, Σαμη Παραγκα said:

Δε σε κόβω να αντέχεις για πουλί, άσε που δεν έχεις παίξει και πενιά. Ειλικρινά λυπάμαι, παίξε σήμερα και αύριο, διατί μεθαύριο τα παιδιά θα κάμνουν τη δουλειά που τους ζήτησε ο Κοζζζζζζζ. Εμένα δεν με νοιάζει, ο Πατατανατσίου απόθανε, οι Ντου Που ξυσ τους ορχεις σου με γκρέιντερ, έχω μείνει μόνος συνθέτης στη

16 minutes ago, Σαμη Παραγκα said:

πιάστα

27 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

έχω μείνει μόνος συνθέτης στη πιάστα

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τυχεροί και ευλογημένοι αισθανόμαστε που ζούμε στην ίδια εποχή με σένα, και μάλιστα έχοντας το προνόμιο να συνομιλούμε απευθείας μαζί σου...image.gif.15e37a447e413e034c59c62009d1a499.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε

Δεν γράφω από κινητό, ούτε έχω διορθωτή, γράφω, αυτό ακριβώς που θέλω να πιω

Μην το γράφεις ρε συ, απλά πιες το...image.gif.972c7b8f4c4db83b2695116bc7e1b457.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τυχεροί και ευλογημένοι αισθανόμαστε που ζούμε στην ίδια εποχή με σένα, και μάλιστα έχοντας το προνόμιο να συνομιλούμε απευθείας μαζί σου...image.gif.15e37a447e413e034c59c62009d1a499.gif

Ευχαριστώ για τα καυλά σου λόγια

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Απλά την αλήθεια λέω...image.gif.c56efe1f3f60e649f5e9671b4f31aca2.gif

Γνωρίζω και αντιλαμβάνομαι τον ειλικρινή θαυμασμό, θύμησέ μου να σε κάμνω ένα τατουάζ το αυτόγραφό μου, δωρεάν

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου